WIN || Frecious Detox pakket t.w.v. €125,-

Food, Health, Win  /   - 

Eerlijk is eerlijk. Je wordt tegenwoordig plat gegooid met sappenbarretjes, juice brands, smoothies, sapcentrifuges, slowjuicers, cold pressed juices… en zo kan ik nog wel even doorgaan. Wordt er nog wel gekauwd, vraag ik me soms af. Maar deze populariteit is niet voor niets. Juicen is immers hartstikke gezond. Mits je kiest voor kwalitatieve juices, bij voorkeur de zogenaamde cold pressed juices.

Het ene na het andere (green) juice merk wordt dus geïntroduceerd, maar één van de eerste spelers op de juice markt was toch echt Frecious. Ik schreef hier aan het begin van I Love Health zelfs al een review over. Behalve dat zij (één van) de eerste waren, zijn ze nog steeds zeer onderscheidend van andere juice merken. Het zit namelijk zo:

Binnen de cold pressed juices zijn eigenlijk twee soorten te onderscheiden: een persing met een hydraulische drukpers of met een schroefpers. Dat laatste is arbeidsintensiever, maar levert de allerbeste juice; je lichaam neemt de voedingswaarden het snelst op. Frecious is de eerste in de wereld die (alleen!) met een schroefpers juiced. Andere merken persen hydraulisch; en dat geeft toch een andere kwaliteit. De term slowjuice is niet beschermd en wordt door andere merken ook wel gebruikt. Maar Frecious is de enige die uitsluitend met een slowjuice/schroefpers werkt en de enige in Nederland die SKAL gecertificeerd is (officieel biologisch). Lekker bezig daar bij Frecious! frecious

Je kunt de sapjes van Frecious aan je dagelijkse eetpatroon toevoegen, maar je kunt er ook een detox mee doen. Goed begin van het nieuwe jaar lijkt me zo! Na al die feestdagen en bijbehorende lekkernijen kan je lichaam vast wel een kleine opschoonbeurt gebruiken. En daarom mag ik nu vast een mega Frecious Detox Pakket t.w.v. €125,- onder jullie verloten!

Wat zit er in het Frecious Detox pakket?

 • 21 Frecious juices – voor elke dag 3 juices. Het pakket bevat 4x Celery Slim, 3x Carrot Care, 4x Heart Beet, 4x Daily Digest, 3x Wonder Weeds en 3x Sweet Grass.
 • 21 Frecious shots – je gebruikt elke dag 3 cupjes citroen, gember- en aloë vera. Deze shots zijn zeer geconcentreerd en worden qua smaak soms als behoorlijk heftig ervaren. Maar ze zijn zeer effectief!

Verder vind je in het pakket alle informatie die je nodig hebt voor een succesvolle detox:

 • Afbouwtips voor je voeding, om je lichaam voor te bereiden op je detox week.
 • Detox voedingslijst – welke voedingsmiddelen kun je beter even laten staan en van welke kun je juist lekker genieten?
 • 7-daags meal plan – Een volledig uitgebalanceerd weekmenu die voorziet in de juiste voedingsstoffen die nodig zijn voor je detox. Het staat vol inspiratie wat je tijdens je detox week kunt eten.
 • Tips hoe om te gaan met eventuele ontgiftingsverschijnselen zoals hoofdpijn en vermoeidheid.
 • Opbouwtips – hoe om te gaan met je voeding na je detox. Zo kun je zo lang mogelijk profiteren van de detox effecten!

Wat moet je doen om te winnen?

 • Like de Facebook page van Frecious en die van I Love Health.
 • Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost (links onder)
 • Laat in de comments onder deze blog weten waarom jij graag dit detox pakket wilt winnen! (Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kan ik de winnaar moeilijk traceren.)

LET OP: JE KUNT NIET LANGER DEELNEMEN AAN DE WINACTIE. DEZE IS INMIDDELS GESLOTEN EN DE WINNAAR IS BEKEND. MEEGEDAAN? KIJK DAN SNEL IN DE COMMENTS OF JE GEWONNEN HEBT!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

406 reacties

 1. HOERA!! WE HAVE A WINNER!

  Van harte gefeliciteerd Dorine van Rij!

  Wil je alsjeblieft een mail sturen naar info@ilovehealth.nl, o.v.v. Frecious winactie, met daarin je adresgegevens? Dan zorgt Frecious ervoor dat het pakket zsm jouw kant op komt.

  Alle andere winnaars, dank jullie wel voor het meedoen en de vele leuke reacties! Ik zou jullie het liefst allemaal zo’n mooi pakket cadeau willen doen… maar dat gaat helaas niet. Als je toch eens kennis wilt maken met het merk, is het proefpakket (voor een klein prijsje) misschien iets voor je? Via de links in de blog kom je op hun site en kun je eens kijken of het wat voor je is.

  Liefs,
  Daisy

  1. Lieve I Love Health,

   Wat fantastisch dat ik het mooie en luxe Frecious detox pakket heb mogen winnen! Dank jullie wel! Ik ben jullie echt, echt heel dankbaar. Zó fijn. Dit betekent heel veel voor me. Dank jullie wel!

   Lieve, gezonde groeten en nogmaals grote dank,
   Dorine

 2. Ik ben sinds heel erg kort begonnen met gezond eten en probeer genoeg te bewegen vanwege migraine en slechte bloeddruk dus is dit een top manier om mezelf een boos te geven!

 3. Ik zou graag zo’n pakket willen winnen! Ik maak altijd smoothies met een blender. Ik ben reuze benieuwd hoe het smaakt met een slowjuicer!
  IK ga nu 2 maanden de meest drukke periode in van het jaar op mijn werk.. Dus elke dag probeer ik een smoothie aan mijn ontbijt toe te voegen. Misschien helpen jullie slow juiced smoothies nog meer met “keeping my Sparkle alive!” Helemaal deze drukke periode 🙂

 4. I have a dream: “Ik wordt ’s ochtends wakker, vol bruisende energie. Ik stap met een grote glimlach mijn bed uit, klaar om de dag te beginnen. Mijn lichaam voelt soepel, mijn hoofd helder. Ik voel me ontspannen en alert. Ik ga aan de slag en geniet van de moeiteloze lichtheid die ik gedurende de dag ervaar. ’s Avonds stap ik voldaan mijn bed in en slaap als een roos. “

  Stress, verkeerde voeding, te weinig activiteit en vele andere aspecten van mijn ‘moderne’ leven brengen mij op het moment merkbaar uit balans. Ik ben mij bewust van mijn eigen gedrag en vaste patronen. Maar om mijn vaste gewoonten en patronen te doorbreken om naar een ‘hoger’ niveau te komen, heb ik, merk ik, een extra steun in de rug nodig. De Frecious detoxkuur bestaande uit gezonde, koudgeperste slowjuice sappen van biologische kwaliteit en pure, krachtige health shots is zo’n krachtige motiverende steun en zal een wezenlijke bijdrage leveren aan de verwezenlijking van mijn droom.

  En daarom hoop ik vol verlangen dit mooie Frecious detox pakket te mogen winnen. Om een frisse, nieuwe, goede start te maken naar een leven boordevol energie! Op weg naar een optimaal gezonde, goed vol te houden levensstijl op lange termijn. En dat is wat ik wil, verlang, hoop, en mezelf gun.

 5. Als reactie nr 399 ga ik toch proberen om kans te maken op dit detox pakket. Helaas is het voor mij te duur om het uit te proberen, maar ben door jouw review heel erg enthousiast geraakt. Dus bij deze: laat mij ajb winnen! Kan ik ook gelijk voor mijn eigen blog een review schrijven!

 6. Lieve I Love Health en Frecious!

  – “Just to take care of this the most magnificent machine that I will ever be given…”-

  Ik zie aan de vele reacties dat ik niet de enige ben die vurig hoopt dat het mooie detoxpakket van Frecious aan haar (of hem) gegund wordt. MAAR als er iets is wat ik écht, echt heel graag zou willen, is het wel dit Hemelse cadeau voor mijn lichaam (en geest)! Een nieuw jaar, frisse start!

  Stress, verkeerde voeding, te weinig activiteit en vele andere aspecten van mijn ‘moderne’ leven brengen mij op het moment merkbaar uit balans. Wat zou ik ontzettend graag met dit detoxpakket een start willen maken voor meer spirit en energie, voor een meer optimale staat van welzijn.

  Ik hoop, hoop écht, dat ik deze prijs mag winnen. Dat deze erg fijne winactie mij net dat laatste doorslaggevende zetje geeft om slowjuice sappen in mijn leven te introduceren en mijn lichaam te reinigen en zuiveren. En er plezier en genot aan te beleven, opdat het mijn nieuwe manier van gezonder leven zal zijn én blijven. Deze gezonde, uitgebalanceerde en complete Frecious detoxkuur lijkt me de ideale manier om de verse, gezonde sappen te beleven en er van te genieten, en vol energie een frisse start te kunnen maken!

  Na de afgelopen moeilijke maanden, gun ik het mezelf zó om als herboren te voelen; met nieuwe energie, een weldadig lichaam en een heldere geest.

  Ik heb de facebook pagina’s van Frecious en I love Health geliked, evenals deze I love health blogpost. Ik wacht in spanning af…..

  Met gezonde groeten,
  Dorine

  Ps: Naast mijn eerste citaat als aanhef (- “Just to take care of this the most magnificent machine that I will ever be given…”-), nog 2 citaten die mij inspireren en motiveren , en wellicht ook jullie:
  -“Good digestion waits an appetite, and health an both.” William Shakespeare, Macbeth (1605)
  – “Health is a gift furnished by nature and embroidered by inspiration and wisedom of good food.”

 7. Hallo I Love Health en Frecious!

  “Health is a gift furnished by nature and embroidered by inspiration and wisedom of good food.”

  Ik zie aan de vele reacties dat ik niet de enige ben die vurig hoopt dat het mooie detoxpakket van Frecious aan haar (of hem) gegund wordt. MAAR als er iets is wat ik écht, echt heel graag zou willen, is het wel dit Hemelse cadeau voor mijn lichaam (en geest)! Een nieuw jaar, frisse start!

  Stress, verkeerde voeding, te weinig activiteit en vele andere aspecten van mijn ‘moderne’ leven brengen mij op het moment merkbaar uit balans. Wat zou ik ontzettend graag met dit detoxpakket een start willen maken voor meer spirit en energie, voor een meer optimale staat van welzijn.

  Ik hoop, hoop écht, dat ik deze prijs mag winnen. Dat deze erg fijne winactie mij net dat laatste doorslaggevende zetje geeft om slowjuice sappen in mijn leven te introduceren en mijn lichaam te reinigen en zuiveren. En er plezier en genot aan te beleven, opdat het mijn nieuwe manier van gezonder leven zal zijn én blijven. Deze gezonde, uitgebalanceerde en complete Frecious detoxkuur is voor mij de ideale manier om de verse, gezonde sappen te beleven en er van te genieten, en vol energie een frisse start te kunnen maken!

  Na de afgelopen moeilijke maanden, gun ik het mezelf zó om als herboren te voelen; met nieuwe energie, een weldadig lichaam en een heldere geest.

  Ik heb de facebook pagina’s van Frecious en I love Health geliked, evenals deze ‘I love health’- blogpost. Ik wacht in spanning af…..

  Lieve groeten,
  Dorine

 8. Dit pakket wil ik heel graag winnen. Heb net de blog gelezen en wat maakt mij dit nieuwsgierig. Super benieuwd na de beleving en resultaat.

 9. Voor de zoveelste keer lig ik wakker van een rommelende, opgeblazen buik… Hoewel ik sceptisch ben over detoxen is het misschien juist het antwoord.. Een schone lei!

 10. Ben sinds kort bezig met sporten (hardlopen) en op mijn voeding aan het letten. Ook ik heb weinig te besteden en zou graag ook eens een kant en klaar pakket willen proberen. Dit zou me zeker helpen om mijn goede voornemens nu eens echt uit te laten komen dit jaar! 🙂

 11. hiii, graag zou ik dit pakket willen winnen omdat ik altijd al met mijn voeding bezig ben en graag dit ook uit zou willen proberen, omdat deze pakketen erg duur zijn heb ik niet het budget om daar mijn geld aan uit te geven dus dit zou echt super uit komen! Als ik gezond eet en lekker sport zit ik veel beter in mijn vel en ik denk dat een detox kuur hier ook erg bij zou gaan helpen!!

  Ik ben heel erg benieuwd!!

  x Manon

 12. Hey!

  ik ben al een tijdje bezig met raw food. ik merk dat het zo’n goed gevoel geeft, zo schoon, en het geeft je zoveel energie! ik wil ook beginnen met juicen maar ik weet niet zo goed waar ik moet beginnen.
  dus waarom zou ik willen winnen? ik heb op de website van Frecious gekeken en ik vind het zo’n leuk concept! en bij mijn drukke studentenleventje zou ik wel wat detoxen kunnen gebruiken haha!

  liefs

 13. het heeft voor mij even geduurd voordat ik zo’n green juice durfde te proberen (typisch gevalletje wat de boer niet kent…..) maar nadat ik er toch eindelijk een heb “getest” bij een juice bar (mijn juice was gemaakt van spinazie, broccoli, pastinaak en appel) ben ik helemaal om! Kreeg er gelijk een energieboost van en een fris gezond gevoel. Ben ook erg benieuwd naar andere smaken. Voor mensen die geen grote groente-fans zijn en met moeite aan hun dagelijkse aanbevolen hoeveelheid komen is dit dé oplossing. Zou dolgraag zo’n pakket winnen!

 14. Ik ben sinds 3 maanden gestopt met roken en begonnen met sporten en heel gezond eten. Dit pakket zou een extra motivatie zijn om nog meer van dat buikvet kwijt te raken!

 15. Owhh nog steeds geen winnaar gekozen, wat spannend, ik kijk elke dag onder aan de blog! Ik zou deze detox kuur heel erg graag winnen zodat ik na jarenlang worstelen met eetbuien eindelijk met een letterlijk schone lei kan beginnen! Wat geniet ik van jou heerlijke recepten, de banaan-chocolade smoothie is mijn favoriet, eten is niet langer mijn vijand! X

 16. Mijn leven is super druk, dus een extra bergje energie is altijd welkom! Rennen achter 2 jongetjes aan, studeren en lesgeven is best pittig. Ik eet gezond, maar een borrel en sigaretje laat ik moeilijk staan. Misschien dat deze detox me kan motiveren….

 17. Hoihoi! Hier een trouwe lezeres van je site speaking! *slijmslijm* haha…

  Ik zou graag willen winnen omdat mijn moeder en ik een detox kuur willen gaan doen maar ze had het over zuurkoolsap en ik ben bang dar ik dan zelf een beetje zuur ga kijken en als ik zo lees wat er allemaal in dit detoxpakket zit dan wordt ik daar toch net wat enthousiaster door haha… :’)

  Xoxo therese het meisje dat niet van zuurkool houdt…

 18. Wow wat een fijne win actie! Ben het jaar heel goed en gezond begonnen.. Ik ben gezonder en (iets) minder aan het eten (#byebyebelly). En sinds ik even geen werk heb heb ik alle tijd om lekker hard te lopen en de ochtend met yoga te beginnen maaaaar geen budget om echte goed juiches en detox sapjes te kopen. Dus het pakket winnen lijkt me super!