De mooiste #OpenYourHeart video’s

Beauty  /   - 

Eerder deze maand deed ik een oproep aan alle I Love Health lezers of zij graag een Rituals cadeaupakket wilden ontvangen, in ruil voor het ‘openen van hun hart’. Ik had natuurlijk niet anders verwacht – zo lief zijn jullie – maar de aanmelding stroomden binnen. Jullie wilden massaal meedoen met dit te gekke #OpenYourHeart project!

Jullie kregen de opdracht om net als ik een #OpenYourHeart video te maken op de website van Rituals. Ik zag zulke lieve, leuke en mooie video’s voorbij komen! Het idee erachter is het maken van een video voor een geliefde. Dit doe je door 3 foto’s te uploaden in een speciale online app en zo kreeg je in een mum van tijd een prachtige video voor jouw loved one. Ik zal de liefste en de leukste video’s hieronder met je delen.

Mijn #OpenYourHeart video

Ik kon natuurlijk niet achterblijven. Ik wilde ook zo’n mooie #OpenYourHeart video maken. Ik koos er voor om er één voor mijn zusjes te maken. Ik ben de oudste van drie meiden en ben meer dan apetrots op hen. Zij verdienen deze video echt. Love you sissssters!

Maak je eigen video!

Vind je het leuk deze video? Snap ik! Je kunt er zelf ook heel simpel één (laten) maken op de website van Rituals. Dat doe je om precies te zijn op deze #OpenYourHeart site en het enige wat je hoeft te doen is 3 leuke foto’s te uploaden en de rest wordt voor je geregeld. Easy peasy!

#OpenYourHeart video’s van ILH lezers

Zo veel moois zag ik voorbij komen in de Facebookgroep! Hartverwarmend, echt. Dank jullie wel allemaal voor het delen van jullie video’s!

rituals

rituals

rituals

The Ritual of Anahata

Deze mooie campagne van Rituals waarin zij jou oproepen ook je hart te openen hoort bij de winter limited edition The Ritual of Anahata. Anahata is de ‘hart chakra’. De ingrediënten in deze collectie, helpen je bij het openen van je hart. Zo creëert rosewood (rozenhout) bijvoorbeeld een meelevende en helende vrouwelijke energie. Bij mij staan deze producten al te pronken in de badkamer! Het is echt genieten in deze koude maanden: die heerlijk geurende kaars aan, een warm bad nemen of douchen met de showergel en je erna insmeren met de body cream…

  • The Ritual Of Anahata Foaming Shower Gel – heart opening shower foam
  • The Ritual Of Anahata Body Cream – spread the love body cream
  • The Ritual Of Anahata Large Candle – illuminate your heart candle

rituals #openyourheart Open Your Heart

Liefs en xxx

Daisy

[Advertorial – dit verandert echter niets aan mijn mening of oordeel over een product of merk]




Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties