Het fitnesshorloge van Fitbit || WIN 2x FITBIT ALTA

Fashion, Sport, Win  /   - 

Even weer een nieuwe fitness motivationboost nodig? Dan hebben we een nieuwe leuke winactie voor jullie! We mogen namelijk 2x de Fitbit Alta weggeven. Als je geen idee hebt wat dat is, is dat niet heel gek. Ik kende het eerst ook niet. Daarom heb ik (Tessa) hem voor jullie uitgetest (en ik ben fan)!

Over de Fitbit Alta

De Fitbit Alta is een behoorlijk high-tech ding. Het trackt je aantal stappen, hoeveel kilometer je loopt, hoeveel calorieën je verbrandt en zelfs hoeveel je slaapt (!). Al deze gegevens slaat hij op, zodat jij makkelijk kunt zien hoe goed je bezig bent.

Op de website van Fitbit kan je je horloge registreren. Hier kan je ook jouw doelen instellen. Verder synchroniseer je hem door middel van bluetooth met je telefoon. Op je telefoon installeer je de Fitbit-app waarop je al je statistieken kunt terug zien. Ook kan je met de app bijhouden wat je eet. Zo kan je dus redelijk secuur bijhouden of je boven of onder je caloriebehoefte eet.

Misschien een paar kleine tips die goed zijn om er bij te vertellen: mocht je straks trotse eigenaar zijn van een Fitbithorloge, installeer een bluetoothtracker! Ik had een beetje een little heartattack toen ik even dacht dat ik hem kwijt was (sorry Daisy), maar met een bluetoothtracker kon ik dus zien dat hij in mijn omgeving lag. Erg handig.

Verder telt de Fitbit de gemiddelde rustmetabolisme mee bij calorieverbranding. Dat wil zeggen dat je als je wakker wordt al 500 calorieën hebt verbrand, alleen al door te slapen. Dat betekent dus niet dat je 500 calorieën extra hebt verbrand ;). Iedereen verbrandt sowieso zo’n 1500 kcal per dag, ook al lig je de hele dag te netflixen.

In ieder geval kan ik nu haast niet meer zonder mijn Fitbit. Hij is mooi, handig en een leuke fitnessgadget. Plus het goede nieuws is: jij kunt hem dus winnen!

Fitbit Alta

Wat moet je doen om de Fitbit te winnen?

 1. Like de Facebookpage van I Love Health en Fitbit
 2. Deel dit bericht via een van de social media buttons anders deze blog.
 3. Laat in de comments onder deze blog weten waarom jij de Fitbit Alta wilt winnen! (Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kunnen we de winnaar moeilijk traceren.)

JE KUNT NIET LANGER DEELNEMEN AAN DEZE ACTIE! DE WINNAAR IS INMIDDELS BEKEND GEMAAKT IN DE COMMENTS ONDER DIT BERICHT. KIJK SNEL OF JE GEWONNEN HEBT!

Veel succes!

Xx
Tessa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

304 reacties

 1. Deze is geweldig! Afgelopen zaterdag mijn eerste 1/8 Triathlon gedaan en ik vond het echt superleuk om mee te doen. Nu heb ik gelijk een nieuw doel om volgend jaar m’n tijd te verbeteren. Deze Fitbit Alta kan me daar geweldig bij helpen en hij is ook nog eens super mooi om te dragen. Aangezien ik niet echt thuis ben in al het high tech gebeuren heb ik nog helemaal niets ( nee echt niet zelfs geen iPod met muziek tijdens het lopen ofzo en nooit m’n telefoon mee want daar staat ook niets op ☺️ ) en wat zou het handig zijn als ik weet hoeveel km ik gelopen heb ( zonder hem eerst gefietst te hebben daar zit wel een km teller op hihi ) en in welke tijd. ( hoef ik ook niet meer snel het huis uit en in te rennen om een beetje een tijdsindicatie te hebben ??)

 2. Wauw, ik zou deze horloge zo graag willen winnen! De laatste tijd train ik niet zoveel meer omdat ik er geen tijd voor heb, te moe ben of te lui ben. Toch heb ik vanochtend besloten het roer helemaal om te gooien en er weer voor te gaan. Ik wil me weer fit & gelukkig voelen, vooral na een moeilijke periode. Door deze horloge zou het een stuk makkelijker zijn, omdat ik dan kan zien waar ik het voor doe en wat ik verkeerd doe. Ook zou het wel grappig zijn om te zien hoeveel kcal ik op het werk verbrand.

 3. Ik wil de Fitbit graag winnen zodat hem mee kan nemen op mijn trainingsdagen.Ik ben me nu aan het voorbereiden op de vredes loop in den haag,Ik loop hard en fiets daarom regelmatig na mijn werk en in het weekend.
  De Fitbit zou een geweldige gadget zijn om mijn prestaties mee bij te kunnen houden.

 4. Ik wil de fitbit winnen omdat ik al vaak in de sportschool aan het sporten ben maar ik wil mij steeds meer uitdagen en daar kan deze handige fitbit mij heel erg mee helpen.

 5. OMG jaaa! ik zou echt zo graag deze Fitbit willen winnen!! Ik twijfel al een tijdje of ik er een ga afschaffen maar ‘m winnen zou natuurlijk ook echt helemaal te gek zijn!

 6. Wat een mooie gadget die ik ook heel graag zou willen winnen. 3 maanden geleden ben ik bevallen van mijn eerste kind en het wordt weer tijd om in shape te komen. Deze fitbit zou een extra boost geven aan de journey terug naar een fit lijf!

 7. Dit gadget is een mooie tool om me te helpen mijn activiteiten te meten. 20 kg moet ik afvallen. En ik weet ook dat ieder pondje door het mondje gaat. Maar 20 jaar continuedienst heeft zijn tol geëist en de jaartjes spelen ook nog mee. Dus een beetje op mijn calorieopname letten en toch wat meer activiteiten gaan uitoefenen. Dan moet het goed komen, toch?

  Ik waag een kansje

 8. Wil hem graag winnen, omdat ik erg chaotisch kan zijn, vaak ben ik dan overenthousiast, en wil dan van alles doen, en vergeet dan om aan mezelf te denken en wat meer rust te nemen

 9. Ik zou er erg graag een willen winnen, ik ga nogal makkelijk over mijn grenzen heen waardoor ik niet altijd evenveel rust krijg wat nodig is (aangezien ik dit wel nodig ben ivm mijn buik en een ongeluk), het is vaak toch nog even wielrennen, toch nog even iemand helpen en toch nog die ene opdracht aannemen omdat diegene snel hulp nodig is. Via dit horloge zou ik het nu goed in de gaten kunnen houden. ps. die groen kleurige vind ik wel leuk!

 10. Zou dit heel goed kunnen gebruiken loop veel en ben een echte Fit girl deze prijs zou een super goede ondersteuning en motivatie zijn #hopen

 11. Ik wil al een tijdje zo’n apparaatje voor mijn lief. Hij rent tegenwoordig in zijn eentje en zo’n Fitbit zou het misschien toch weer wat leuker voor hem maken.

 12. Wat ontzettend mooi. Ik wil graag deze Fitbit Alta winnen om deze te gebruiken tijdens mijn 3x per week sportschool uurtjes. Verder natuurlijk om in de gaten te houden als ik mijn gestelde doelen ga halen. En…niet op de laatste plaats om alles mooi op mijn smartphone te kunnen bekijken. Gewoon te veel om op te noemen.