I Love Health x SNCKBR 30th Birthday Dinner

Food  /   - 

Bijna 2 maanden heb ik geprobeerd het te ontkennen. Uitstellen. Kop in het zand en zo. Wat? Mijn 30e verjaardag. 15 mei was het namelijk zo ver… In werkelijkheid was het geen ontkenning – oké, misschien de eerste week een beetje – maar een bizar moeilijk opgave om mijn beste vriendjes en vriendinnetjes bij elkaar te krijgen. 18 datumprikkers verder was er een datum: 9 juli! Ik had geen zin in een groot feest – jep, granny life is echt een feit – maar wilde liever uiteten. Lekker eten, wijntjes drinken, lachen en kletsten met mijn liefsten.  En dat hebben we dus gisteravond gedaan. Plaats delict? SNCKBR!

snckbr i love health diner SNCKBR leek me wel een heel geschikt restaurant om mijn 30e verjaardag te vieren. Een restaurant dat staat voor ‘zondigen wordt gezondigen’, ‘green is the new black’ en ‘not so guilty pleasures’ op de menukaart heeft staan, is helemaal I Love Health proof. Wel wijn en lekker eten dus, maar geen gefrituurde meuk. Zoals ze zelfs zeggen:

SNCKBR maakt met duurzame ingrediënten comfort food dat matig in vet, vrij van geraffineerde suikers en, waar mogelijk, glutenvrij, koolhydraatarm, vegetarisch of veganistisch is – en altijd vrij van bullshit blijft. Het is zelfs niet bereid in een omgeving waar bullshit verwerkt wordt. Dito voor onze cocktails. It’s the good, the bad and the healthy.

Kijk, ik ben dan misschien miss I Love Health, maar dat betekent niet dat ik op mijn verjaardag op een stengel bleekselderij wil kauwen. Wie wel trouwens? Dus, reservering voor 13 personen gemaakt, uitnodiging naar alle genodigden, menuutje afgesproken met SNCKBR en ik ben er klaar voor!

Het SNCKBR menu snckbr i love health diner

On the table: zuurdesembrood met dips

STRTRS:

 • Gazpachachacha – gazpacho
 • The Tsar-Tar – steak tartaar
 • Olive & Popeye – salade olijven, spinazie, feta

  snckbr i love health diner
  Steak tartaar! Eerst nog even zelf alles mengen… yummmm!

MNS:

 • Chef’s Platter – shared dining van vis/vlees/vegatrisch

DSSRTS:

 • Brownie van rauwe cacao
 • Creme Brûlée van pompoen en gember

Vooraf koos ik voor de steak tartaar en na voor de brownie. Al had ik na het pikken van een paar hapjes van de creme brulee van mijn buuf de conclusie gemaakt dat die meer mijn smaak was! Bij het hoofdgerecht werd de tafel vol gezet met diverse grote plates met diverse gerechten om te delen:

 • Gegrilde Spaanse tonijnfilet van de Big Green Egg.
 • Poussin kip van de Big Green Egg, gemarinrd met citroen, knoflook, citroentijm met seizoensgroenten en zoete aardappels.
 • Bloemkoolpizza met gerookte zalm, doperwten, courgette, mint, peterselie, gepofte quinoa en doperwtenwasabicrème

  snckbr i love health diner
  Hoe lekker ziet dit er uit?!

  Heerlijk! Kan niet anders zeggen. Vooral die tonijn… damn, echt heel lekker! En aan het goedkeurende gemompel van mijn gasten te horen, was iedereen het hier mee eens.

  Het was een top avond! Ik heb genoten. Van het heerlijke eten en mijn nog heerlijkere vrienden! Love you lieffies!!

  SNCKBR vind je op de van Woustraat 34-36 in Amsterdam en binnenkort ook op de Kinkerstraat, waar alweer de tweede vestiging van dit leuke concept zal openen. Je kunt trouwens niet alleen voor diner terecht bij SNCKBR, maar de hele dag voor gezonde ontbijtjes, lekkere lunches en heerlijke slowjuices. Check de menukaart vooral even. Als echte health & food lover weet ik zeker dat jij die leuk vindt!!

  xx Daisy

  P.s. check mijn snapchat voor nog meer foto’s!

  snckbr i love health diner, roij daisy
  Mijn bday date 😉
  snckbr i love health diner
  Zuurdesembroodje met hummus en roomboter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie