WIN || 2 x PUMA outfit & training!

Sport, Win  /   - 

Vorige week vloog ik met PUMA naar Londen voor de introductie van een nieuw paar trainingsschoenen: PUMA Ignite XT. Lucky me! Samen met Dailylin, Healthyfans, Glamour en Women’s Health stapten we woensdagavond in het vliegtuig om op donderdagochtend een pittige training in hartje Londen te krijgen om de nieuwe XT’s te testen.

puma londen ignite XT Donderdagochtend half 7 werden we gewekt met een grote tas met een geweldige nieuwe PUMA outfit: top, BH, broek, sokken en natuurlijk de Ignite XT’s. En alles was gedacht! De outfit zat als gegoten. Hop, de taxi in naar het Tate Modern Museum. Daar was namelijk onze training. Met fantastisch uitzicht over de Thames en Londen kregen we een pittige boks training van een paar lokale bokshelden. Love it! puma londen ignite XT

Op 8 september wordt de PUMA Ignite XTs in Nederland geïntroduceerd tijdens een pers & blogger event en ik mag twee van mijn lezers uitnodigen mee te doen! Als jij één van de lucky ones bent, krijg je ook de volledige PUMA outfit die wij dragen op de foto’s. En ik kan je zeggen: daar ga je heel blij mee zijn! puma londen ignite XT

Hoe kun je de PUMA outftit + ticket winnen?

puma londen ignite XT - what are you training for De slogan van deze PUMA campagne is: What are you training for? In Londen werd ons dit ook gevraagd en wij mochten dit op een grote muur schrijven. Aan jou dus ook de vraag:

What are you training for?

Laat dit in de comments onder deze blog weten en misschien win jij wel één van de twee event tickets + PUMA outfits! Vergeet niet ook je mailadres te vermelden.

Good to know:

 • Het event vindt plaats op dinsdag 8 september van 10.00u – 12.00u, in Amsterdam.
 • Vrijdag 4 september maak ik de winnaars bekend onder de blog. Houd dit dus goed in de gaten!

De PUMA Ignite XT is vanaf 7 september te koop bij Sport2000, Perry en Primo (Belgie). De kledingcollectie is alleen te koop bij Perry en PUMA.com.

Veel succes!!! Ik ben héél benieuwd naar al jullie leuke antwoorden!

Liefs,

Daisy puma outfit londen ignite XT puma londen ignite XT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

207 reacties

 1. Gefeliciteerd dames zet hem op dinsdag! Ik ben stiekem een beetje jaloers hihi maar ook super mooie doelen waar jullie aan werken! Zet hem op! #ikmeldmegraagalsreserveaan

 2. WE HAVE 2 WINNERS!!!

  Petra Palstra
  Nora Schenk

  Van harte gefeliciteerd ladies! A.s. dinsdag doen jullie mee met de PUMA training in Amsterdam! En jullie hebben de volledige Puma outfit gewonnen.
  Willen jullie z.s.m. een mail sturen naar info@ilovehealth.nl met daarin jullie contactgegevens? Dan kunnen we het snel regelen.

  Alle andere deelnemers: dank jullie wel voor de vele leuke reacties!

  Liefs
  Daisy

 3. Ik train voor mijn gezondheid, mentaal en lichamelijk. Buiten sporten, lopen enz is heerlijk. Goed voor je lijf, maar net zo goed voor je mind. Heerlijk, weer of geen weer. Doen!!!

 4. Ik train voor het goede gevoel, om lekker in mijn vel te zitten, in het nu te zijn, me sterk en fit te voelen en ook om mijn sportmaatjes te kunnen zien.