Het fitnesshorloge van Fitbit || WIN 2x FITBIT ALTA

Fashion, Sport, Win  /   - 

Even weer een nieuwe fitness motivationboost nodig? Dan hebben we een nieuwe leuke winactie voor jullie! We mogen namelijk 2x de Fitbit Alta weggeven. Als je geen idee hebt wat dat is, is dat niet heel gek. Ik kende het eerst ook niet. Daarom heb ik (Tessa) hem voor jullie uitgetest (en ik ben fan)!

Over de Fitbit Alta

De Fitbit Alta is een behoorlijk high-tech ding. Het trackt je aantal stappen, hoeveel kilometer je loopt, hoeveel calorieën je verbrandt en zelfs hoeveel je slaapt (!). Al deze gegevens slaat hij op, zodat jij makkelijk kunt zien hoe goed je bezig bent.

Op de website van Fitbit kan je je horloge registreren. Hier kan je ook jouw doelen instellen. Verder synchroniseer je hem door middel van bluetooth met je telefoon. Op je telefoon installeer je de Fitbit-app waarop je al je statistieken kunt terug zien. Ook kan je met de app bijhouden wat je eet. Zo kan je dus redelijk secuur bijhouden of je boven of onder je caloriebehoefte eet.

Misschien een paar kleine tips die goed zijn om er bij te vertellen: mocht je straks trotse eigenaar zijn van een Fitbithorloge, installeer een bluetoothtracker! Ik had een beetje een little heartattack toen ik even dacht dat ik hem kwijt was (sorry Daisy), maar met een bluetoothtracker kon ik dus zien dat hij in mijn omgeving lag. Erg handig.

Verder telt de Fitbit de gemiddelde rustmetabolisme mee bij calorieverbranding. Dat wil zeggen dat je als je wakker wordt al 500 calorieën hebt verbrand, alleen al door te slapen. Dat betekent dus niet dat je 500 calorieën extra hebt verbrand ;). Iedereen verbrandt sowieso zo’n 1500 kcal per dag, ook al lig je de hele dag te netflixen.

In ieder geval kan ik nu haast niet meer zonder mijn Fitbit. Hij is mooi, handig en een leuke fitnessgadget. Plus het goede nieuws is: jij kunt hem dus winnen!

Fitbit Alta

Wat moet je doen om de Fitbit te winnen?

 1. Like de Facebookpage van I Love Health en Fitbit
 2. Deel dit bericht via een van de social media buttons anders deze blog.
 3. Laat in de comments onder deze blog weten waarom jij de Fitbit Alta wilt winnen! (Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kunnen we de winnaar moeilijk traceren.)

JE KUNT NIET LANGER DEELNEMEN AAN DEZE ACTIE! DE WINNAAR IS INMIDDELS BEKEND GEMAAKT IN DE COMMENTS ONDER DIT BERICHT. KIJK SNEL OF JE GEWONNEN HEBT!

Veel succes!

Xx
Tessa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

304 reacties

 1. HOERA WE HAVE 2 WINNERS!!!!

  Tirza van Deursen en Meike Hennekes
  Gefeliciteerd!!!

  Willen jullie een mail sturen naar mail@ilovehealth.nl met daarin je adresgegevens? Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!
  Veel plezier ervan!
  Alle andere deelnemers: dank voor alle leuke reacties ?
  Liefs,
  Tessa

 2. Wauw, nu 6 weken na mijn bevalling van ons eerste kindje is het nu tijd om bij de Mama fit weer langzaam aan te sterken en mn bekkenbodem te trainen maar daarna weer vol aan de bak te gaan. Trainen om n obstacle rUn te lopen, gewoon n lekker rondje hardlopen of op de racefiets of mtb de omgeving onveilig maken en zo te werken aan n killerbody en topconditie

 3. Ik ben al +/- een jaar bezig met meer sporten en gezonder eten. Maar dat gaat met zijn ups and downs, vaak periodes zonder motivatie (tot het punt waar ik bijna wil opgeven en terug in mijn oude gewoontes vaal aka boterhammen met nutella a volenté). Ik ben er al een tijdje over aan het nadenken om ene fitbit aan te schaffen om me toch nog meer te motiveren en mijn doel te bereiken.

 4. Aan het zeetje heeft mijn man net een foto van mij in bikini genomen en hierdoor wordt ik nogmaals op het feit gedrukt dat deze body dringend aangepakt moet worden. Dit wordt mijn VOOR foto! De fitbit zou me enorm helpen mijn doel te bereiken

 5. Ik ben al onwijs fanatiek begonnen met eten en sporten en het is voor mij een soort levensstijl geworden, dit horloge zou een opstap zijn naar de volgende stap om mij verder te helpen naar m’n killerbody en het lijkt me een geweldige tool!

 6. Erg gaaf. Ik moet gewoon echt gaan sporten om en een betere conditie te krijgen en om net die 5 kilootjes eraf te trainen. Echter telkens heb ik een excuus. Nu zijn we echter net verhuisd en weer goede voornemens gemaakt, dus ik doe graag mee. Ik volg via fb en gedeeld via pinterest. liefs melissa van stipdonk (melissamaas@hotmail.com)

 7. Ik heb, net als vele anderen, een reactie op de Facebooksite geplaatst!
  Dus bij deze nog een keer! Ik zou heel graag de fitbit willen winnen als extra motivatie om in oktober weer aan de slag te gaan met m’n lijf! Ben nu zwanger van ons tweede kindje maar kan al vanaf week 12 niet meer sporten ivm het operatief verwijderen van de galblaas die plotseling een hoop pijn veroorzaakte. Nu in de laatste weken van de zwangerschap en merk aan alles dat m’n lijf meer wil bewegen maar dat t niet lukt!
  De fitbit zou een meer dan welkom cadeau zijn om straks als fitbit” moeder aan de slag te gaan!

 8. 2016 begon met het goede voornemen om gezonder te leven. Nu we een half jaar verder zijn, ben ik nog steeds gestopt met roken, eet ik nog steeds meer groenten en fruit en minder dierlijke producten dan voorheen, neem ik me regelmatig voor om meer te bewegen en heb ik onderweg zon 15 kilo opgepikt 🙁 En iedereen maar zeggen dat bovenstaande zo gezond voor je is. Ondertussen zit ik op een dieet van 1600 kcal, maar zijn mijn lovehandles zo aan me gehecht, dat ze weigeren te vertrekken. De Fitbit met onder andere de calorieënverbrander teller kan mij misschien stimuleren om toch meer te bewegen, of die traktatie van die ene collega te weerstaan, omdat het wekelijkse wegen nu hoofdzakelijk uit frustratie bestaat en ik ondertussen er over nadenk om maar weer te gaan roken om die kilo’s kwijt te raken.

 9. Tja waarom ik nou ook wel eens wil winnen:
  A; omdat ik jaloers ben op mijn zus, zij heeft er wel eentje.. 🙂
  B; ik wel eens wil weten wat ik s nachts doe in mijn slaap, ik wordt na 10 uur slapen nog steeds moe wakker…
  C; ik al mijn fiets kilometers ook eens kan registreren
  D; er dan een mooi horloge om mijn pols zit
  E; misschien weer wat extra motivatie krijg om naast 3 keer in de week fitnesse, 1x yoga, 1x kickboksen ook weer eens een stukje te gaan hardlopen.
  F; ik dat hardlopen stiekem heel erg mis…
  G; en die marathon toch echt graag een keer wil lopen.
  H; ik geloof dat ik nog wel even door kan gaan 😉

 10. Ik wil hem graag winnen om aan mijn moeder cadeau te geven. Ze loopt sinds kort al alle trappen op haar werk ipv met de lift en deze armband kan haar alleen maar meer motiveren.

 11. Ik wil er al zooo lang eentje, maar kan het me gewoon simpelweg niet veroorloven! Ben al even bezig met gezond eten en sporten (en afvallen) en hoop hierdoor nog wat gezonder te leven (en extra kilootjes kwijt te raken natuurlijk!)

 12. Ik ben al heel veel kilo’s kwijt door gezond te eten en heel veel te sporten. Met de hulp van de fitbit wil ik de laatste kilo’s kwijtraken en topfit worden!

 13. Ik wil deze heel graag winnen. Niet voor mezelf of stiekem toch wel? Ik heb zelf de fitbit charge hr en mijn vriendje zegt altijd dat die toch steeds meer stappen zet. Ik ga de uitdaging erg graag met hem aan! Mag hij mijn oude fitbit en ga ik voor de nieuwe 😉 ik had hem stiekem al graag willen kopen maar zijn hard aan t sparen voor ons nieuwe huisje wat dit jaar worst opgeleverd.

 14. Ik doe ook graag mee aan deze actie. ik heb zelf al de charge hr, Maar met de alta erbij kunnen mijn man en ik samen de competitie aan gaan. En dan ik de alta en hij mijn huidige.

 15. Geweldig!! Ik wil deze graag winnen om weer fit de zomer door te komen! En ik wel eens benieuwd ben hoeveel km’s ik loop op het werk!

 16. Ik heb het afgelopen jaar een flinke ziekte overwonnen en ben daar mega trots op. Nu heb ik eindelijk weer de energie om aan mijn gezondheid te werken en ben ik aan het sporten geslagen, dat voelt zó goed na al die tijd! Mijn eetpatroon heb ik ook weer op de rit, dus ik voel me weer een heel stuk happier 😀 Ik zou heel graag willen winnen om meer inzicht te krijgen in mijn eet- en beweeggedrag zodat ik een betere versie van mezelf kan worden!

 17. Dit ziet er geweldig uit!
  Ik wil zo graag sporten maar ik doe het niet. Steeds neem ik me voor om meer te gaan bewegen, ik lees er zelfs allerlei boeken over. Maar er komt niks van… Ik denk dat dit fitnesshorloge dé stok achter de deur is. Hoe leuk om helemaal te kunnen volgen hoeveel je beweegt.
  Enne.. ik wist helemaal niet dat je zoveel calorieën verbrandt tijdens je slaap! 😮