Win: Voor altijd Slank & Fit programma t.w.v. €599

Health, Win  /   - 

Voor altijd slank en fit… klinkt goed toch? Of als een illusie.. iets onbereikbaars? Elk dieet pretendeert dit in elk geval voor jou te kunnen bewerkstelligen. Enig nadeel van vrijwel alle diëten is dat het voor velen vaak slechts een tijdelijk ding is. Je valt als het goed is veel af maar erna treedt helaas het welbekende jojo-effect op. En hoppa, daar zijn al die kilo’s weer. Plus 5 extra. Fijn 🙁 Ik geloof niet in streng diëten. Ik geloof in een healthy lifestyle. Een combinatie van gezond en bewust eten waarbij je jezelf niet álles ontzegt, nog steeds geniet van eten en daarbij voldoende beweegt. Een combi van voeding, trainen en mindset. Health en fitness coaches Alex en Matthijs geloven hier ook in. Met die gedachten hebben zij hun eigen ‘Voor altijd Slank & Fit’ programma ontwikkeld om mensen op een verantwoorde manier de ogen te openen en hen een fit lichaam te bieden. Hulde aan deze heren!

Alex en Matthijs zijn geen gesjeesde goeroes, maar twee leuke gasten met veel kennis, super veel energie, het zijn enorme inspiratiebronnen én ze spreken uit eigen ervaring: “Door onze eigen ervaring met een behoorlijke hoeveelheid overgewicht en gebrek aan energie beseffen wij als geen ander dat het geen makkie is. Wij realiseren ons welke emoties vrijkomen als je verandering in je leven doorvoert. Welke input ervoor nodig is om resultaat te behalen. Maar wij zijn ervan overtuigd dat iedereen optimaal resultaat kan behalen. En wij willen je daar graag bij helpen.”

Met I Love Health ‘promoot’ ik dus geen strenge diëten, maar sta ik achter een bewuste lifestyle. Omdat Voor altijd Slank & Fit perfect bij deze filosofie past, mag ik aan één van jullie een volledig Voor altijd Slank & Fit programma t.w.v. €599,- weggeven! Dus kun jij wel wat extra handvatten gebruiken (en wat minder love handles…) dan is dit programma perfect voor jou! voor altijd slank en fit

Wat is Voor altijd Slank & Fit?

 • Het is een 10 weken durende afslankprogramma met daarin workshops, meetmomenten, veel educatie, e-mail coaching, webinars en meer!
 • Een programma waarin je leert wat je wel kunt eten én waarom je iets eet
 • Geen gedoe met calorieën
 • Je hormonen worden meer in balans gebracht (stabiele bloedsuikerspiegel en een betere stofwisseling)
 • Gedragsverandering; inzicht in waarom je (over) eet
 • De heren nemen je mee op supermarktsafari (wat kun je beter mijden en wat is juist goed)
 • Zoals ze zelf zeggen: Ze laten je (weer) shinen!
 • Locatie: Amsterdam
 • Start: 10 mei
 • Prijs: 599,-

Wat moet je doen om Voor altijd Slank & Fit te winnen?

 • Like de Facebook page van I Love Health en die van Voor altijd Slank & Fit.
 • Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost (links onder)
 • Laat in de comments onder deze blog weten dat je mee doet en waarom! (Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kan ik de winnaar moeilijk traceren.)

LET OP: Je kunt niet meer deelnemen aan deze winactie. Die winnaar is inmiddels bekend gemaakt. Zie de comments onder dit bericht. Helemaal bovenaan staat de naam van de winnaar vermeld. Iedereen bedankt voor het meedoen! 

Meer weten over het programma? Bekijk dan eens de website.

Succes!

Liefs,

Daisy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

84 reacties

 1. Lieve allemaal,

  Dank jullie wel voor het meedoen en de vele enthousiaste reacties! Ik zou het liefst iedereen een ‘Voor altijd Slank & Fit’ leven cadeau willen geven… maar we beginnen met één winnaar:

  Linda van Kammen!

  GEFELICITEERD! Je hebt gewonnen!

  Wil je a.u.b. zo snel mogelijk een mail naar info@ilovehealth.nl sturen met daarin je naam en contactgegevens? Dan nemen de heren van Voor altijd Slank & Fit snel contact met je op om alles af te stemmen. De cursus begint 10 mei al, dus enige haast is geboden.

  Alle andere deelnemers: ontzettend bedankt voor jullie leuke reacties! Jullie mogen natuurlijk ook zelf contact op nemen met Voor altijd Slank & Fit – Alex & Matthijs staan je graag te woord!

  Groetjes,
  Daisy

 2. Wat een geweldige winactie! Ik zou echt heel graag willen winnen (net zoals de andere natuurlijk). Waarom ik het zo graag wil? Sinds 1,5 jaar ben ik weer begonnen met sporten en sinds een jaar ben ik ook steeds meer op mijn voeding aan het letten. Ik heb me veel in voeding en een gezonde leefstijl verdiept door jou blog en vele andere blogs te bezoeken en te lezen. Hierdoor ben ik veel wijzer geworden en ben ik mijn eigen weg hierin gaan zoeken. Met als resultaat dat ik nu een stuk blijer voel met mijn lichaam en met mijn leefstijl. Goed is goed, maar het kan altijd beter denk ik altijd. Het lijkt me zo mooi om er nog meer over te leren door persoonlijke begeleiding van deze guys!
  Ook ben ik erg benieuwd over hoe te letten op je leefstijl als je voor langere tijd op reis gaat. In september wil ik voor 4 maanden gaan reizen. Wat ik tot nu toe bereikt heb zou ik ook graag zo willen houden in die 4 maanden. Ik zou graag daarover nog meer willen weten!