What’s new? || maart 2015

Food, Health, Sport  /   - 

Deel 2 van de rubriek What’s new! Ik kwam afgelopen maand weer met heel veel leuke, nieuwe healthy producten en hotspots in aanraking. Te leuk om niet te delen met je!

Ku Retreats Ibiza

Naast heel goed partyen op Ibiza – waar ik dol op ben! – kun je op dit heerlijke eiland ook helemaal tot rust komen in één van de vele wellness oorden. Ku Retreats is er één van! Als ik naar de foto’s van Ku Retreats kijk, kan ik niet anders dan heel veel zin hebben om deze yoga & wellness retreat te ondergaan. Wat jij?!

Het transformationele wellness programma dat Ku aanbiedt, is bedoeld om de gasten te helpen hun natuurlijke innerlijke balans te herstellen en het versnellen van positieve verandering in hun leven. Een combinatie van yoga, een holistische aanpak, macrobiotische voeding en lichaamsbehandelingen zorgen voor deze ervaring. Tel daarbij kookworkshops, meditatie en sporty activiteiten als kajakken, klimmen of paardrijden bij op en je hebt een week ultiem genieten voor de boeg.

7 dagen lang bivakkeer je in de prachtige villa van Ku Retreats, met maximaal 8 gasten. Lijkt me heel fijn die persoonlijke aanpak in zo’n kleine groep! Retreat leider Miguel Silva heeft o.a. gewerkt met Naomi Campbell. En als miss Campbell tevreden is… dan zijn wij dat vast ook! Meer info? Check Ku Retreats! KU Retreats Ibiza

Jawbone UP 24

Altijd leuk: een activity tracker! De sportieveling onder ons wordt zo blij als een kind van de nieuwe Jawbone UP 24. De Up 24 is een armband die meet hoeveel je beweegt op een dag. Je koppelt ‘m aan een app op je smartphone en zo kun je precies zien of je je doelen van die dag behaald hebt. Of dat je juist nog even van je luie gat af moet komen en een rondje moet lopen of sporten! Ook kun je in de app bijhouden hoe je slaapt en wat je eet. Eerder testte ik al de ‘gewone UP’, maar de UP 24 verbindt automatisch met je telefoon via bluetooth. Handig!

Waarom een activity tracker? Ik sport heus wel veel, maar door mijn blog zit ik toch een groot deel van de dag achter mijn laptopje op een stoel. Soms ben ik in de veronderstelling dat ik genoeg bewogen heb op een dag, maar met een blik op de UP 24 blijkt dit vies tegen te vallen. Voor mij een goede motivatie om lopend mijn boodschappen te halen, de trap te pakken of gewoon weer extra in beweging te komen. Ik ben dus blij met mijn Uppie! De Jawbone Up 24 kost €129 bij Bol.com (zwart, rood of blauw). Jawbone Up 24

Fiordifrutta jam

Zoetekauwen opgelet! Eindelijk heb ik gezonde jammetjes gevonden: Fiordifrutta jams. Gezond, want in tegenstelling tot veel andere jams, bevat Fiordifrutta geen toegevoegde suiker maar wordt het gezoet met appelsap. Daarbij een biologisch keurmerk én gemiddeld 30% minder kcal dan vergelijkbare producten. Lekker bij je havermout pannenkoekjes, op je boterham of rijstwafel. De jam is te koop bij allerlei natuurwinkels en sinds januari ook bij Albert Heijn. Gezonde jam Fiordifrutta

Superfoodies Granola

Ja, ik beken: ik ben Daisy en ben toch echt een superfoodie. Niet overdreven, maar mijn kastjes staan er stiekem toch wel vol mee. Daar past het merk Superfoodies dus hatrstikke goed bij. Ik proefde deze week de drie raw granola mixen van dit merk: Brown Granola met cacao nibs & maca, Green Granola met coconut & spirulina en Red Granola met goji & açai. De granola’s zijn zeer voedzaam, granenvrij, biologisch, veganistisch en raw. Mijn favoriet? De Brown Granola, dankzij de choco smaak! (Superfoodies Granola hier te koop) Superfoodies Raw Granola

[Deze blog is niet gesponsord]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 reacties

  1. Hey Daisy,

    superpost! Ik denk dat ik dit weekend eens een ommetje maak naar de dichtsbijzijnde Albert Heijn (er moeten er dringend meer komen in België!!).
    Stiekem ook omdat ze daar de beste vanillevla ooit hebben 🙂

  2. Die granola dingen lijken me echt lekker! Ik wil ook nog steeds een activity tracker, maar ik wacht nog steeds op de Microsoft band. Als het goed is neemt mijn vriend die in mei mee naar Nederland!