PUMA IGNITE || Win Ignite Your City Run – met mij!

Fashion, Sport, Win  /   - 

Hoewel rennen door de natuur of een park natuurlijk erg relaxing en mooi kan zijn, vind ik het héérlijk om door mijn stadje te rennen: Amsterdam. Natuurlijk geen hinkstapsprong tussen de toeristen door of wachten voor stoplichten. Maar een run langs de Amstel vind ik super, net als langs het IJ achter Centraal Station. Wat mij écht energie geeft is over de grachten te rennen. Ik word daar zó blij van! De grachten staan voor mij voor het échte Amsterdam. Het bruist, leuke mensen, er is veel te zien en het is zo mooi. Zeker ’s ochtends vroeg, voor alle drukte. Of juist ’s avonds als het donker is en alle lichtjes de grachten nog mooier maken. Je begrijpt; ik pak graag een stukje van de 9 Straatjes of één van de grachten mee in mijn runs. daisy puma ignite

WIN: startbewijs voor PUMA Ignite Run

Puma heeft een nieuwe running schoen gelanceerd: Puma Ignite. Ik heb al een paar runs met deze schoen gemaakt en kan niet anders dan enthousiast zijn. De Ignite is super responsive en light weighted. Tijdens de shoot van de foto’s in deze blog, draag ik de Ignites ook. Cool he!? Ik vind de kleuren echt te gek!

Om de lancering van deze nieuwe schoen te vieren, ga ik op 26 maart samen met Annemerel en Lindsey van Dailylin in teams tegen elkaar strijden tijdens een 6 km run door Rotterdam. Voor mijn sterrenteam mag ik 2 van mijn lezers een plekje geven. So I need you! Je kunt dus één van de 2 startbewijzen winnen! Plus… een run outfitje van Puma inclusief de Ignite schoenen! En wel zo:

Puma vroeg mij naar mijn favo run locatie in Amsterdam. Maar wil dat ook heel graag van jou weten: wat is je favo run locatie in jouw stad? Deel dit op Instagram met de hashtags #Ignite #PUMA #PerrySport en #ilovehealth. Geen selfies of mooie hardloopfoto’s, maar een foto van jouw favoriete plek om hard te lopen. Zo maak je kans op één van de 2 startbewijzen in mijn team voor de Puma Ignite Run op 26 maart in Rotterdam. Ik zou het te gek vinden om met jou aan de start te staan van deze (avond)run door Rotterdam.

Meedoen kan tot 22 maart. Details volgen…. ARE YOU IN!?

daisy puma ignite daisy puma ignite

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 reacties

  1. Wat gaaf dit! Ik heb het hardlopen weer opgepakt en train voor mijn eerste hardloop evenememt 10km. Dit lijkt me zo leuk! Ik ga een mooie foto maken van mijn hardloopgebied, de mooie en rustige polder 🙂

  2. Ik doe mee! Ik zag alleen later pas in je blogpost dat je een foto wilde van de stad… Haha. Mijn bruggenfoto is in ieder geval genomen in Vlaardingen 😉 (elineb89)