Tip: doe een vitaminetest en kom erachter wat jij écht nodig hebt!

Beauty, Food, Health, Life  /   - 

Vitamine A, B, C, D, K, hoever gaat het alfabet? Zink, magnesium, multivamine, B12, visolie…. ik noem er een paar uit het giga aanbod van supplementen dat verkrijgbaar is. Maar hoe kun je door de bomen nou wel nog het bos zien? Ik snap namelijk heel goed dat je in de war raakt van het grote aanbod in supplementland.

Ik heb zelf al jaren aardig inzicht in wat ik nodig heb qua supplementen, omdat ik al een paar keer bij een orthomoleculair therapeut en een hormoon therapeut ben geweest, die beiden o.a. kijken naar welke supplementen mij kunnen ondersteunen. Desalniettemin is het goed om dit elk jaar opnieuw te checken. Hiervoor hoef je niet perse naar een speciale therapeut, maar je kunt ook online een vitaminetest doen. Zoals bij Vitakruid.

De vitaminetest

In deze vitaminetest die slecht 1 a 2 minuten duurt, wordt er gevraagd naar o.a. je lifestyle, leeftijd, geslacht, leeftijd en andere zaken die de aandacht vragen. Qua lifestyle vragen moet je denken aan vragen of je rookt, of je vegetarisch eet, hoe vaak je sport en of je (veel) alcohol nuttigt. Op basis hiervan krijg je een vrijblijvend vitamine advies. Super handig!

Zo kwam er bij mij bijvoorbeeld uit dat ik er goed aan doe om magnesium te nemen, omdat dit een positief effect heeft op mijn slaap, wat ik soms goed kan gebruiken.

Persoonlijk advies op maat

De uitslag van deze vitaminetest krijg je direct te zien waardoor je in principe meteen weet waar je behoefte ligt. Om er zeker van te zijn welke supplementen nu echt bij jouw situatie passen kun je het resultaat met één druk op de knop delen met een van de orthomoleculair therapeuten van Vitakruid voor een advies op maat. Zij schrijven dan binnen enkele dagen een gratis en persoonlijk advies voor je. Heel fijn om zo al je vragen rondom suppletie en het gebruik ervan beantwoord te krijgen. Dit kan alle kanten op gaan, denk bijvoorbeeld aan:

  • Preventief gezondheidsadvies
  • Succesvol verouderen
  • Vegetarisch of veganistisch levenspatroon
  • Voeding- en supplementadvies bij zwangerschap
  • Dieet en suppletie voor (top)sporters

Ik vind deze twee tools van Vitakruid echt een uitkomst, om erachter te komen hoe en met welke supplementen jij je gezondheid het beste kunt ondersteunen. Zelfs ik, met toch best wat gezonde kennis na bijna 10 jaar I Love Health, vind het soms nog lastig. Daarom kan ik deze test en het gratis adviesgesprek enorm aanraden aan je. En als je er dan uit bent wat jij echt nodig hebt, kun je deze direct bestellen in de webshop van Vitakruid.

10% korting!

Als Vitakruid ambassadeur heb ik een kortingscode voor je! Met code ilovehealth10 krijg je 10% korting op elke bestelling bij Vitakruid!

Ga voor kwaliteit

En ik raad je dan ook echt aan om deze geadviseerde supplementen bij een kwaliteitsmerk als Vitakruid te bestellen. Zoals ik al zei, heb ik al veel onafhankelijke experts gesproken en het ene merk is echt het andere merk niet. Het is belangrijk een goed aangeschreven merk te gebruiken, omdat je anders niet de beoogde resultaten behaalt.Dat heeft o.a. te maken met de mate opneembaarheid van supplementen. Als de opneembaarheid onvoldoende is zullen de stoffen je lichaam weer verlaten en gaat de werking ervan verloren, zonde dus! Aan sommige supplementen merken wordt ook een hoop rommel toegevoegd, die je ook liever niet binnen krijgt. De supplementen van Vitakruid zijn vrij van: GMO, gluten, gist, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Vandaar dat ik dan ook een trotse Vitakruid ambassadeur ben! vitakruid x daisy 1

Liefs!

Daisy

[Advertorial – dit verandert echter niets aan onze mening of oordeel over een product of merk]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties