Mijn ervaring met Oslo Skin Lab, na ruim 1 jaar gebruik + 60% kortingscode

Beauty, Health, Life  /   - 

Al weer ruim 1,5 jaar geleden werd ik gevraagd of ik interesse had om een nieuw, Noors collageen supplement te testen. Als ik er tevreden over zou zijn, zouden we wellicht met elkaar gaan samenwerken. Het ging om The Solution, van het merk Oslo Skin Lab. Ik was toen 33 jaar, en eerlijk is eerlijk, de eerste rimpeltjes waren er toen al even hoor. Niks mis mee natuurlijk. Maar een beetje leuk en knap oud(er) worden, vind ik wel belangrijk. Dus ijdel als ik ben, was ik dus wel gelijk heel benieuwd hiernaar. De belofte was namelijk dat fijne lijntjes en rimpeltjes minder diep en zichtbaar worden… I LIKE!

Eerst zien…

Hoewel wetenschappelijk bewezen, door diverse tests, ben ik dan nog steeds wel van het eerst zien dan geloven principe. Dus ik ben braaf 8 weken gaan testen. Elke dag naam ik een zakje collageenpoeder. Het is geur- en smaakloos dus je kunt het echt overal door mengen. Ik doe het vaak ’s ochtends, als ik ook de rest van mijn supplementjes neem, door mijn cappuccino, thee of een glas water. Even roeren en opdrinken. Je proeft er echt niks van. De laatste tijd maak ik veel groene smoothies, en dan meng ik gewoon een zakje mee in de de blender. oslo skin lab the solution collageen

Na 8 weken ben ik goed gaan kijken of ik verschil merkte. Die 8 weken worden wel minimaal aangeraden om het te gebruiken voordat je effect ziet. Ik had voor- en nafoto’s gemaakt en ik zag echt verschil. Het is heel subtiel en natuurlijk geen facelift, maar dat belooft het merk ook niet. Maar ik zag echt de lijntjes bij mijn ogen minder diep waren. En mijn huidstructuur leek overall fijner.

Na 1,5 jaar gebruik

Toen heb ik dus pas ja gezegd tegen de samenwerking met Oslo Skin Lab omdat ik er echt achter stond. En ik had er ook vertrouwen in dat bij nog langer gebruik ervan, het alleen nog maar beter zou worden. En inderdaad, nu zijn we bijna 1,5 jaar verder. Ik heb het denk ik 80% van de dagen genomen. De andere dagen ben ik het vergeten…  haha, maar je kunt het dus elke dag nemen. Ik merk dus verschil in de lijntjes op mijn gezicht, mijn huidstructuur is overall mooier geworden en ik merk het ook aan de huid op mijn benen: de textuur en huiddichtheid is verbeterd en ook wat strakker. Het helpt namelijk ook een beetje bij cellulites, wat minder zichtbaar wordt.

Vanaf je vijfentwintigste verliest je huid langzaam maar zeker haar elasticiteit, omdat het huid-eigen collageen vanaf dan afneemt. En met een collageensupplement zoals die van Oslo Skin Lab kun je dit weer aanvullen. The Solution werkt dus van binnenuit, en wordt gezien als een anti-rimpel product. Het collageen in de zakjes is afkomstig van rund, goed om te weten dat het dus niet vegan is. Volgens wetenschappelijk onderzoek is 2,5 gram collageen per dag de beste dosering, dat is dan ook de hoeveelheid die in de zakjes zit. Je kunt overigens ook op oudere leeftijd beginnen. En voor mannen is het natuurlijk ook geschikt!

Abonnement, zo op je deurmat!

Ik vind het heel handig dat The Solution elke vier weken in een doosje op de deurmat wordt geleverd. Je sluit een abonnementje af, wat ideaal is  naar mijn idee, want zo grijp je nooit mis. Je kunt het overigens ook heel makkelijk weer stopzetten, dus je zit nergens aan vast. Ook vind ik het top dat het in kleine sachets zit, dus als ik een weekendje weg ben of op vakantie ga, neem ik gemakkelijk een aantal zakjes mee, en kun je het dus overal gebruiken.

oslo skin lab the solution collageen

60% korting met code Daisy60

Ik mag aan mijn lezers en volgers maar liefst 60% korting geven op je eerste verpakking The Solution! Met code Daisy60 bestel je via deze link met de 60% korting! Op de volgende verpakkingen krijg je 30% korting. Je eerste verpakking kost dus maar €22,96!  oslo skin lab the solution collageen

Liefs!

Daisy

[Advertorial – dit verandert echter niets aan onze mening of oordeel over een product of merk]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *