Waarom ik al jaren supplementen slik en daar heel blij mee ben!

Health  /   - 

Al bijna 9 jaar geleden begon ik I Love Health. De website is ontstaan uit mijn eigen passie voor en zoektocht naar gezond(er) leven. Ik kampte namelijk al sinds mijn 16e met het Prikkelbare Darm Syndroom. Vele ziekenhuis onderzoeken gehad, medicijnen geprobeerd, niets leek echt te helpen.

Ik denk dat ik een jaar of 25 was toen ik naar een orthomoleculair arts ging. Ik had het nooit eerder in de ‘alternatieve’ hoek gezocht, gewoonweg omdat ik dacht dat de huisarts of het ziekenhuis het wel zouden weten en ik eigenlijk toen nog niet wist wat er nog meer mogelijk was. Mijn moeder drong er een beetje op aan dat ik er heen zou gaan. Ik was sceptisch, maar ik ging.

De orthomoleculair arts onderzocht mij en uiteindelijk bracht hij advies uit qua voeding en supplementen. Qua voeding ging het om producten waar ik juist wel of niet goed op reageerde, waar ik geen idee van had. En met de supplementen vulde ik bepaalde tekorten aan. Ik bestelde een flinke lijst met supplementen en was nog sceptischer toen ik daar de rekening van kreeg. Maar goed: na tien jaar buikpijn en klachten moet je wat.

Maar wat ben ik blij dat ik heb doorgezet en met de adviezen en suppletie aan de slag gegaan!! Ik merkte echt al snel verschil en de klachten van mijn PDS verdwenen bijna helemaal. Zelden heb ik er nog last van. En als ik merk dat het toch weer opspeelt, pak ik altijd weer terug op de adviezen en supplementen van toen. Ik weet inmiddels wat goed voor me werkt. Zo fijn!

Sindsdien ben ik helemaal om wat betreft de kracht en voordelen van supplementen. We krijgen met onze hedendaagse voeding helaas niet altijd alles binnen wat we nodig hebben, waardoor er bepaalde tekorten ontstaan. Dit kunnen we aanvullen met de juiste supplementen.

Ook heb ik door de jaren heen door mijn werk met ILH heel wat supplementen merken voorbij zien komen en geprobeerd. Ik heb veel onafhankelijke experts gesproken en het ene merk is echt het andere merk niet. Het is belangrijk een goed aangeschreven merk te gebruiken, omdat je anders niet de beoogde resultaten behaalt. Of aan sommige supplementen merken wordt ook een hoop rommel toegevoegd, die je ook liever niet binnen krijgt. De supplementen van Vitakruid zijn vrij van: GMO, gluten, gist, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Vitakruid is een merk dat ik al jaren gebruik en dat heel vaak werd getipt door de expert als zijnde ‘goed merk’. Toen zij mij benaderden voor een samenwerking was dat dus ook een inkoppertje. Ja zeker! ik geloof mega in de kracht van het slikken van de juiste supplementen en in het merk Vitakruid. vitakruid x daisy 2

Vitaminetest + 10% korting!

Je kunt op de site van Vitakruid een vitaminetest doen om te kijken welke supplementen er aan jou worden geadviseerd!

En, ik heb een kortingscode voor je! Met code daisy10 krijg je 10% korting op je gehele bestelling!

Ik ga het komende half jaar maandelijks posten op zowel het instagram account @daisyoppelaar en op @ilovehealth_ over Vitakruid, en ik zal hier ook een paar interessante blogs schrijven over verschillende onderwerpen en supplement.

Zijn er dingen of onderwerpen waar je meer over wilt weten, laat het weten in de comments onder de blog!

Liefs

Daisy

[Advertorial – dit verandert echter niets aan onze mening of oordeel over een product of merk]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie

  1. Wat fijn om te lezen dat je sinds het slikken van supplementen van je klachten af bent en het een stuk beter gaat! Paddenstoelen supplementen worden tegenwoordig ook steeds populairder. Wat is jouw kijk daar op?

    Joost