Slik niet zo maar alles! Mijn persoonlijk suppletie advies

Health, Life  /   - 

Dat voedingssupplemeten belangrijk zijn, weet ik al jaren. Er gaat dan ook vrijwel geen dag voorbij dat ik niet iets neem, ter ondersteuning van mijn voedingspatroon. Ik geloof  – nee, ik wéét – wel dat dat de basis is, gezond eten. Maar op bepaalde vlakken kan of moet je zelfs wel iets extra’s gebruiken. Bijvoorbeeld als vegetarier, moet je vitamine B12 nemen, omdat dit essentieel is, maar niet uit voeding kan binnenkrijgen als je vegetarisch eet. En je kunt ook bepaalde andere tekorten op lopen, door bijvoorbeeld stress of veel binnen zitten. Wat je nodig hebt verandert door de tijd heen. Sommige basis supplementen zijn altijd wel een goed idee, zoals vitamine C of een goede multivitamine. Maar je specifieke behoeftes op dit vlak veranderen door de tijd heen. Omdat jij als mens immers ook verandert. Je wordt ouder, je gaat anders eten, je gaat meer of minder sporten, krijgt stress, je raakt zwanger, etc, etc. Er zijn veel factoren die je voedingsbehoefte doen veranderen.

Slik niet zomaar alles!

Maar hallo, zelfs ik met op zich zo’n 10 jaar ‘I Love Health kennis’ op de teller, weet het af en toe ook niet meer.  Wat is nou goed voor wat? Wat heb ík écht nodig? En hoe voorkom je dat je 15 potjes hebt staan en misschien overbodige pillen slikt?

Nou, dat is eigenlijk heel simpel. Ik heb 2 stappen doorlopen om hier achter te komen.

  1. Doe de Vitaminetest op Vitakruid.nl

In een vitaminetest die nog twee minuten duurt, doorloop je vele vragen over je lifestyle. Denk aan vragen over je leeftijd, geslacht, vis/vlees/vega(n) eten, drank- en drugsgebruik, sporten, zwanger, stress, slaap, etc. Aan de hand hiervan krijg je een advies per mail.

In dit advies staat jouw gezondheidsanalyse.Dus op welke punten heeft jouw lichaam en leefstijl aanvulling nodig? Dan een lijstje met de aanbevolen supplementen. En vervolgens een schema met inname advies, dus op welk moment van de dag slik je wat:

Dit is mijn persoonlijke advies. Neem dit dus niet over, maar vul zelf je vitaminetest in zodat je weet wat voor jou belangrijk is.

KORTING!

En ook fijn: je krijgt 8% korting als je 2 producten of meer uit je advies bestelt. Maarrrrr, beter nog kun je mijn kortingscode voor 10% korting op elke Vitakruid bestelling gebruiken –> vul ilovehealth10 bij het afrekenen!

Bel of chat met een orthomoleculair therapeut voor persoonlijk advies op maat

Daarna krijg je de mogelijkheid met een orthomoleculair therapeut van Vitakruid te bellen of chatten. Ik heb even gebeld. En dat was een heel fijn gesprek! Over sommige producten had ik namelijk nog wat vragen. Over waarom ik het moet nemen. En hoeveel en waarom op een bepaald moment van de dag. Ik kreeg keurige onderbouwing op alles op basis van de meest recentelijke onderzoeken (zeggen ze. En als ik door hun website en artikelen heen ga geloof ik hen).

De orthomoleculair therapeut was er niet van op de hoogte dat ik erover zou schrijven in deze blog. Wel zo eerlijk om een goed beeld te krijgen van de hulp. En ik moet zeggen, ik ben super blij met dit 12 minuten durende gesprek. De therapeut had echt veel kennis en wist mij goed te helpen en al mijn vragen te beantwoorden. Ik had  een aantal vragen over de uitkomst van de vitaminetest. En een aantal extra vragen over supplementen die mogelijk goed zijn voor mijn huid. Wat ik fijn vond is dat zij niet bezig was met het verkopen van de supplementen, maar echt met het juiste advies voor mij. Het was dus geen commercieel gesprekje, maar gewoon heel behulpzaam. Uit dit gesprek bleek dat ik gelukkig al heel goed op weg been met de supplementen die ik momenteel al neem.  Het zijn slechts kleine aanpassingen.

Echt een aanrader dus, dit belletje! En ohja, heb je geen tijd om zin om te bellen? Dit aanvullend advies kun je ook gewoon via mail aanvragen via het advies op maat formulier.

vitakruid vitaminetest en persoonlijk advies orthomoleculair therapeut

vitakruid x daisy 2

Liefs

Daisy

[Advertorial – Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Zespri kiwi’s. dit verandert echter niets aan onze mening of oordeel over een product of merk]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *