Lovechock; healthy raw chocolate

Food, Health  /   - 

Vorige week kwam er al een receptje voor verantwoorde chocolade bonbons voorbij. Maar er is meer goed nieuws voor chocolovers die zo nu en dan écht een tongstrelende chocolade sensatie nodig hebben. Namelijk Lovechock: rauwe chocolade repen vol flavonoïden en ‘liefdesstofjes’ waar je liefdevol en blij van wordt en die dus healthy zijn. Ik nam de proef op de som en testte een reepje. Of twee. En ja wel, een nieuwe verslaving is geboren!

Verantwoord snoepen met Lovechock

De chocolade repen van Lovechock bestaan niet alleen uit bijzonder lekkere combinaties, ze doen ook echt iets met je. Doordat Lovechock de cacaobonen niet brandt en koud maalt is deze chocola een natuurlijke bron van flavonoïden en liefdesstofjes. Om maar een paar voorbeelden te noemen: cacao bevat triptofaan (vermindert stress en zorgt voor een vrolijk gevoel) en anandamide (het stofje dat ook vrijkomt bij een runners high). En het werkt lustopwekkend dankzij fenyletylamine, dat een opgewonden en aantrekkelijk gevoel geeft. Lovechock is vrij van melk, soja en gluten en wordt gezoet met kokosbloemnectar, dat laag glycemisch is en de bloedsuikerspiegel stabiel houdt. Aan zo’n chocoladereep voegt Lovechock vervolgens alleen de beste ingrediënten toe, zoals moerbeien, vanille, noten en quinoa. Al deze ingrediënten bevatten op hun beurt ook weer voedzame stoffen als flavonoïden, vitaminen, mineralen en vezels. Lovechock reep

Good to know over Lovechock

 • Alle ingrediënten van Lovechock zijn 100% biologisch gecertificeerd en boeren wordt een eerlijke prijs betaald voor hun producten.
 • Lovechock is er in vijf smaken: Pineapple/Inca, Pure/Nibs, Goji/Orange, Almond/Fig en Mulberry/Vanilla.
 • Lovechock is één van de eerste chocoladebars met daaromheen een thuis composteerbare folie, gemaakt van houtpulp uit duurzaam beheerd bos. Dit folietje mag daardoor gewoon in de groenbak worden gegooid.
 • Verkrijgbaar bij onder meer Super Food Centre van Health Club Jordaan, EkoPlaza, Vitaminstore en diverse biologische supermarkten en webshops.
 • Prijs € 2,99 per reep
 • Check www.lovechock.com voor alle in’s & out’s. Lovechock repen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 reacties

 1. Toen ik dit las, kreeg ik er al zin in. Vandaag was ik bij de Eko Plaza om amandelmelk in de aanbieding te kopen en wat bleek: lovechocks ook in de aanbieding! Dus 1 voor mezelf en 1 voor mama gekocht. Can’t wait for the weekend to it this yummies! Trouwens Daisy bij de Tuinen hebben ze nu spirulina tabletten 50% (heb nu een pot voor 9,99) en amandelmeel (voor het maken van banana bread) is ook 50%. Fijn weekend!

  1. Toen ik dit las, kreeg ik er al zin in. Vandaag was ik bij de Eko Plaza om amandelmelk in de aanbieding te kopen en wat bleek: lovechocks ook in de aanbieding! Dus 1 voor mezelf en 1 voor mama gekocht. Can’t wait for the weekend to eat these yummies! Trouwens Daisy, bij de Tuinen hebben ze nu spirulina tabletten 50% (heb nu een pot voor 9,99) en amandelmeel (voor het maken van banana bread) is ook 50%. Fijn weekend!

  2. Hi! Wat een goede tips! Ik ben vandaag toevallig ook nog bij de Tuinen geweest, voor de aanvulling van mijn super food voorraad. Die amandelmeel moet ik ook maar gauw gaan halen dan, want dat banana bread klonk fan-tas-tisch! Jij ook fijn weekend en geniet van je Lovechock(s)!