Hotspots Eindhoven // 7 x hier moet je zijn!

Citytrips, Food, Good Food Spot  /   - 

We gingen naar het zuiden van ons land om de leukste hotspots op een rijtje te zetten. Eindhoven is dé designstad en kent een hoop leuke plekjes. Check deze 7 hippe hotspots Eindhoven!

Meneer de Boer

Op zoek naar een ontbijtspot? Dan ben je bij Meneer de Boer aan het goede adres. Ook als je om 15.00 uur nog een ontbijtje wilt scoren, hier kun je namelijk de hele dag ontbijten. Je moet je laten verrassen, want je kunt niet van te voren even de menukaart checken op de website. Maar als ik jullie een tip mag geven: de pancakes zijn mega lekker.

Keizersgracht 20, 5611 GD Eindhoven

 

The Happiness Kitchen

The Happiness Kitchen is 100% I Love Health proof.  Je kunt hier terecht voor gezonde ontbijtjes, bowls, burgers en lekkere sapjes. Alle ingrediënten zijn vers en komen uit de buurt. Naast een super fijne menukaart kun je ook een 1-, 3-, of 5 daagse detox bestellen om je lichaam te resetten. The Happiness Kitchen heeft overigens ook nog een zusje, namelijk The Happiness Café. Net zo lekker!

Nieuwstraat 25, 5611DA Eindhoven

The Happiness Café: Nieuwe Emmasingel 9, 5611 AM Eindhoven

 

Onder de Leidingstraat

Op Strijp-S, een groot voormalig bedrijventerrein, vind je Onder de Leidingstraat. Je doet bij deze mini bio supermarkt je dagelijkse kleine boodschappen én shopt er mooie kookboeken en kookspullen. Je kunt ook hier nog eens terecht voor een goed belegde boterham, ontbijtjes, huisgemaakte soepen, biologische wijntjes, verse salades, borrelplanken, avondmaaltjes, heerlijke sapjes, huisgemaakte carrotcake en meer lekkers. Eigenlijk voor alles dus! In a hurry? Dan neem je het lekker mee!

Leidingstraat 45 5617 AJ Eindhoven

Restaurant Welp

Welp is een gezellig stadsrestaurant. Wil je de menukaart zien? Dan krijg je het menumagazine in je handen gedrukt, vol met verhalen en rapportages. Ga gezellig zitten voor een lunch met versgebakken brood of het Welp Menu (voor het diner is er niet heel veel vega keuze). Zit de 5 in de klok? Ga dan voor de High Gin Tonic.

Kleine Berg 355611 JS Eindhoven

USINE

Usine mag niet ontbreken in het rijtje van hotspots Eindhoven. Een super hippe plek in een van de oude gloeilampenfabrieken van Philips. Het interieur is heel sfeervol en cool. Je kunt aanschuiven voor ontbijt tot diner!

Lichttoren 6, 5611 BJ Eindhoven

Down Town Gourmet Market

De foodhallen van Eindhoven! Kom je er met jouw vriend(in) niet helemaal uit waar je nu zin in hebt? Nergens zoveel keuze als bij Down Town Gourmet Market. 21 verschillende eettentjes geven jouw een enorme keuze. Het is heus niet raar om een burger te delen met sushi on the side. Het interieur is ook nog eens super tof!

Smalle Haven 2-24 5611 EJ Eindhoven

 

Snel een dagje Eindhoven plannen dus! Mist er nog toffe hotspots Eindhoven in dit rijtje? Let me know! 

>>Op zoek naar hotspots in andere steden? Check dan deze lijst!>>

Liefs, Lindelotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 reacties