Super tip voor drukke mensen // 3 x per week Hello Fresh!

Food  /   - 

Kijk, ik mag dan wel miss I Love Health zijn. Ik heb ook maar 24 uur in een dag. Ik houd van koken en vooral van gezond koken. Ik ben niet voor niets deze blog gestart. Maar zoals ik al zei: ook mijn dag heeft maar 24 uur. En het is je vast niet ontgaan dat ik eind november het aller liefste leukste en mooiste meisje ooit heb gekregen. En deze kleine frummel slokt ál mijn tijd op. Vind ik niet erg hoor, nee hoor, echt niet. Ik doe niets liever dan de hele dag met haar knuffelen en voor haar zorgen. Maar het zorgt er wel voor dat er weinig tijd over blijft voor de boodschappen en creatief nadenken over lekkere, gezonde recepten. Ik dacht er in mijn verlof al aan om gebruik te gaan maken van een maaltijdbox service. Heel eerlijk, de eerste weken na de bevalling hebben we het onszelf écht heel makkelijk gemaakt met heel veel soepjes (vers, en ja: zelfs uit pak!), maaltijden die vrienden meenamen als ze op kraamvisite kwamen en afhaalmaaltijden (zowel gezond als minder gezond). Niets mis mee voor een paar weekjes na je bevalling, maar eigenlijk wil je natuurlijk zo snel mogelijk goed voor jezelf zorgen met voedzame maaltijden en alle vitamines en bouwstoffen die je nodig hebt om die korte nachten met een newborn te compenseren. Daarom zijn wij ook het nieuwe jaar begonnen met het goede voornemen om weer echt gezond en vers te gaan eten en zelf te gaan koken. Om daar dan een mooie middenweg in te vinden zijn we gestart met Hello Fresh!

We hebben gekozen voor de vegetarische box, want we eten thuis al twee jaar vegetarisch. En voor drie maaltijden per week. Pre-baby aten we heel vaak buiten de deur, maar nu we een kleintje hebben eten we bijna altijd thuis, dus daar zouden we zelfs wel 5 maaltijden per week van kunnen maken. Maar drie is in elk geval een goede start.

Ik vind het zo handig joh: op maandag wordt de box geleverd en telkens is het weer een verrassing welke recepten en ingrediënten erin zitten. Al kun je trouwen ook zelf je favo recepten per week kiezen. Ik hoef nu dus niet meer na te denken over wát ik ga koken en wat ik daar voor nodig heb. En ik hoef er ook niet voor naar de suup. Ik woon op 3 hoog en met baby, wandelwagen en grote, zware boodschappentassen is dat geen succes, kan ik je zeggen.

So far so good dus. We eten weer lekker en gezond, ik hoef niet naar de suup en ik hoef niet na te denken over andere mega belangrijke dingen dan ‘wanneer moet die kleine eten’, ‘zou ze vannacht beter slapen’, ‘waarom huilt mijn baby’, ‘hoe laat moet ik kolven’ en andere zeer serieuze newborn mommy vraagstukken. Haha! Ik ‘moet’ het wel zelf koken, maar dat vind ik juist leuk. Het is toch mijn hobby, en dit is voor mij de perfecte middenweg.

Okay, wat at ik zoals met de Hello Fresh boxen?! Ik neem je even mee in twee weekjes!

Oja, en dit natuurlijk eerst even: Met de code HELLODAISY krijg je 50% korting op je eerst box!

hello fresh
Box 1 bevat onder andere de recepten voor shakshuka en een bietenrisotto.
hello fresh
De shakshuka, de favoriet uit deze box!
hello fresh
Een recept uit de volgende box: kokos-noedelsoep.
hello fresh
Kijk, hier houd ik nou van: een pan bommetje vol groenten! Mmmm….
hello fresh
De foto kan beter, maar het was al donker, dan zijn de food pics niet op hun best. Het gerecht daarentegen was heerlijk: tofu met broccoli en rijst.
hello fresh
Zelfde verhaal voor de matige foto. Maar hallo wat was dit lekker! Favorietje uit de tweede box: pasta met rucola, tomaatjes, feta en pesto. Yummmm!

Okay, hier krijg je toch direct trek van!? Ik kijk nu al uit naar de volgende box!!

50% korting op je eerste Hello Fresh box!

Ook Hello Fresh proberen? Met de code HELLODAISY krijg je 50% korting op je eerst box!

Liefs!

Daisy

[Advertorial – dit verandert echter niets aan mijn mening of oordeel over een product of merk]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *