Healthy Musthaves uit de OneFit Goodiebag

Food, Health  /   - 

Het is jullie vast niet ontgaan: In samenwerking met One fit organiseerde ILH afgelopen weken een aantal toffe workouts in de vier OneFit steden: Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Utrecht. Van een middagje  apenkooien en een barre workout tot bootcamp en HIIT, er kwam van alles voorbij. Bij zo’n intensief dagje hoort natuurlijk een passend “overlevingspakketje”, en ook daar hebben we voor gezorgd. Alle deelnemers kregen een fijne onefit goodie bag mee naar huis! Benieuwd wat voor gezonde en lekkere dingen daarin zaten… Scrol dan vooral even door dit lijstje heen.

Plantforce eiwit poeder

Een eiwitpoeder die echt, maar dan ook echt helemaal ‘clean’ is. Oftewel de poeders van Plantforce bevatten geen toegevoegde suikers, kleurstoffen of andere zoet- of smaakstoffen. Kijk, daar worden we vrolijk van bij ILH. Voor welke smaak ga jij? Choco, vanille of naturel?

 

 

Rude Health porridge

“Eat health, stay brilliant”, zo staat er op de site van Rude Health. Oftewel, met producten waarin de juiste ingrediënten zijn verwerkt ben je heel goed op weg, vinden we bij ILH. Deze fruity date porridge is niet alleen lekker, maar zit ook bomvol goede voedingsstoffen!

Women’s Health magazine

Onze favo sportglossy: de Women’s Health! Heb jij de laatste editie met sportvrouw Lieke Martens op de cover al gelezen?

CLIF bars

Deze energy bars van CLIF, die in verschillende lekkere smaken te verkrijgen zijn, zijn niet alleen goed voor jou, maar ook goed voor de natuur! Gezond en verantwoord, daar houden we van bij ILH.

Kruidvat pro dynamics energy bar

Drukke dag? Fanatiek gesport? Of kun je gewoonweg wel wat energie gebruiken? Stop voortaan een lekkere energiereep in je tas, zodat je altijd iets bij je hebt waardoor je weer even vooruit kan. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze bananen energy bar van de Kruidvat?

Bites we Love

Bites we Love; deze naam heeft eigenlijk niet veel toelichting nodig. Een zakje met heerlijke noten en wat gedroogd fruit. Een perfect tussendoortje dat helemaal ilh-proof is!

Protein Water Co

Proteine shakes kennen we inmiddels allemaal wel, maar proteïne water? Dat is nieuw voor ons! Met 20 gram eiwit per flesje, 100% natuurlijke ingrediënten en een frisse smaak, zijn deze watertjes heerlijk na een heftige workout!

Bananito bar

Een bananenreep die op een mileuvriendelijke manier is geproduceerd, die moet wel lekker smaken! En dat doet de Bananito zeker. Deze op op zonne-energie gedroogde reep is verkrijgbaar in drie verschillende smaken: Original & Chewy, Dark Chocolate Dipped en Dark Chocolate & Almond Crush.

HKMX hunkemoller

Dat Hunkemoller tegenwoordig ook sportkleding verkoopt is je wellicht al wel bekend. We love de HKMX outfits! Maar wist je dat in Utrecht onlangs een complete HKMX (zo heet de sportcollectie) shop geopend is? Een winkel vol mooie, toffe en sexy sportoutfits, die je het liefst allemaal mee naar huis neemt, of nouja, naar de sportschool natuurlijk;). Je vindt deze te gekke shop aan de Vredenburgpassage 122. Must go voor alle fitgirls!

Liefs

Daisy & Mirte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *