5 x waarom een maaltijdbox ontzettend chill is!

Food  /   - 

Elke dag weer die appjes naar vriendlief of andersom: “Wie doet de boodschappen? En wat zullen we eten?” Pffff. Volgens mij zo herkenbaar in elk huishouden! Geen inspiratie, toch weer hetzelfde koken als vorige week en die weken ervoor, geen tijd meer voor de boodschappen.. ik vind het allemaal maar wat, die dagelijks terugkerende kookissues. Kijk, begrijp me niet verkeerd, ik houd van koken. ik heb niet voor niks al 7 jaar I Love Health er op zitten. Maar ik houd vooral van koken als ik tijd heb. Tijd om na te denken over wat ik ga koken, tijd om boodschappen te doen, tijd om het te maken en tijd om het op te eten. En heel eerlijk, sinds ik mama ben is er maar bar weinig tijd over. Zo jammer eigenlijk, want ik vind het super ontspannen om lekker te koken. Ik ben aan het eind van mijn zwangerschap dus voor het eerst aan de maaltijdbox gegaan. En dat beviel onwijs goed. Ik bestelde er een bij Hello Fresh. Ook in de kraamtijd bestelden we regelmatig een box. En nu zijn we ruim 9 maanden verder en doe ik het nog steeds. Er zitten voor mij gewoon super veel voordelen aan!

De voordelen van een maaltijdbox

  1. Je hoeft geen boodschappen meer te doen

Spreekt voor zich. Een keer per week, op een afgesproken tijd, wordt de Hello Fresh box geleverd bij je thuis. Als ik overdag werk, Izzy naar de crèche gaat en ik haar op de fiets ophaal, dan moet ik nog naar de suup. Mega onhandig. Want izzy loopt nog niet, ik heb dan geen draagzak of buggy bij me, dus hoe doe je dat met kind en maar twee handen?! Mehhh. Veel handiger is het dus als die boodschappen allang in de koelkast staan, netjes bezorgd en wel! hello fresh maaltijdbox, daisy, koken

2. Nooit meer de vraag: wat gaan we vanavond eten?

ik zei het net al, die dagelijkse vragen weer, wat gaan we eten?! Zo irritant eigenlijk. Ik hoor de meiden bij mij op kantoor exact dezelfde telefoontjes met hun vriendje of huisgenoten voeren. Ik ben dus zeker niet de enige die hier tegen aanloopt. Nu kijk ik gewoon een keer per week op de site van Hello Fresh en maak ik een keuze uit alle maaltijden. Wij eten thuis helemaal vega, dus ik selecteer dan op vega en kies mijn favorieten. Heel eerlijk, ik overleg niet eens met het thuisfront, want inmiddels weet ik dat ze allemaal in de smaak vallen.

Voordat ik verder ga met de volgende drie voordelen: met de code HELLODAISY50 krijg je 50% korting op je eerste Hello Fresh box!

3. Je eet gezond(er)

Doordat we soms gewoon te weinig tijd hebben voor boodschappen of uitgebreid koken, kiezen we vaak voor gemak en dat is niet altijd de gezondste maaltijd. Heel erg soms afhaal, soms een snelle hap in elkaar geflanst of als het echt armoe is, een boterham. Maar dat vind ik zo zonde, want eten is te lekker om het af te raffelen, ja toch?Met de maaltijdbox maak je dus één keer per weer de keus voor jouw favo gerechten. Ik let er dan ook op dat ik een gevarieerde keus maak en voor gerechten met zo veel mogelijk groenten kies. De ingrediënten van Hello Fresh zijn allemaal van goede kwaliteit en lekker vers. hello fresh maaltijdbox

4. Geen voedselverspilling!

Ik kijk op het moment van bestellen van de nieuwe box in de agenda hoeveel avonden we samen thuis eten, en bepaal aan de hand hiervan hoeveel maaltijden ik nodig heb. Meestal kies ik voor drie maaltijden voor twee personen. De porties zijn altijd afgemeten voor het aantal personen dat je heb aangegeven. Dus, geen verspil! Like!

5. Nieuwe gerechten en smaken proberen

Met een maaltijdbox eet je mega gevarieerd, en kun je easy nieuwe gerechten proberen. Thuis val je toch snel terug op de bekende recepten die je vaker eet. En nu kun je super makkelijk leuke nieuwe ingrediënten gebruiken, nieuwe smaken proeven en verrassende gerechten maken. Vind ik leuk! Verandering van spijs doet eten toch? Zo had ik nog nooit ‘conchigli’ gegeten, blijkbaar een pasta soort. En hoe lekker ziet dit eruit!?  hello fresh maaltijdbox, pasta

50% korting op je eerste Hello Fresh box!

Ook Hello Fresh proberen? Met de code HELLODAISY50 krijg je 50% korting op je eerste box! Let op: je sluit automatisch een abonnement af. Deze kun je – indien gewenst – wekelijks pauzeren of opzeggen. You can thank me later!

Liefs!

Daisy

[Advertorial – dit verandert echter niets aan mijn mening of oordeel over een product of merk]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie