innocent Perfectly Pink smoothie is écht onschuldig. En lekker!

Food, Health  /   - 

Slimme marketingmensen van voedselfabrikanten worden flink betaald om ons te laten geloven dat we een gezond product kopen. Kijk maar naar al die verpakkingen. De groene en blauwe vinkjes vliegen je om de horen, net als termen als ‘light’, ‘40% minder vet’, ‘suikervrij’ en meer van dat werk. Helaas is dit in de meeste gevallen niet zo. Ik schreef pas al een blog over producten waarvan we denken dat ze gezond zijn, maar wat in werkelijkheid vies tegen valt.

Gelukkig zijn er ook eerlijke merken. Merken die niet de boel mooier proberen te laten lijken, merken die gewoon de waarheid verkopen. innocent is daar een mooi voorbeeld van.

De naam innocent doet je namelijk geloven dat je een heel lief, onschuldig merkje voor je hebt dat alleen maar goede dingen doet voor de wereld. En dat klopt als een bus! Ik ben thuis lekker aan het testen gegaan met de nieuwe limited edition smaak van innocent fruit & veg smoothie: Perfectly Pink. Niet alleen de ingrediënten maakten mij enorm blij, ook de smaak is een winner! innocent smoothie perfectly pink

Wat zit er in innocent Perfectly Pink?

Niets dan goed! Geen vervelende e-nummers, toegevoegde suikers of andere onzin. Just fruit & veggies. Iedere innocent Perfectly Pink bevat:

 • 1,5 geperste appel (48%)
 • 1/4 geperste sinaasappel
 • 1/3 geperste peer (30%)
 • 1/3 gepureerde banaan
 • een scheutje rode bietensap (3,8%)
 • een beetje citroensap

innocent smoothie perfectly pink In elke 250 ml (het kleine formaat van Perfectly Pink) zitten 2 stuks fruit. Klinkt goed he?

En hoe is de smaak?

Ik liet het net al doorschemeren, maar de smaak vind ik echt heel erg goed. De smoothie is ten eerste dik en romig. Het is dus geen dun sapje wat je zo weg klokt zonder dat je er erg in hebt. De smoothie vult ook daadwerkelijk. Altijd fijn als je calorieën drinkt vind ik! De smaak is door het vele fruit heerlijk zoet. Ik denk dat kinderen dit ook erg lekker zullen vinden. Het bietensap geeft Perfectly Pink haar prachtige rozerode kleur. Hoewel ik geen fan van rode bieten in gerechten ben, vind ik bietensap in smoothies of als juice wel erg lekker.

Dus…

Als jij weer eens twijfelt in de supermarkt of je sapje of smoothie wel écht zo gezond is als de fabrikant beweert, kun je nu van mij aannemen: innocent Perfectly Pink is dat echt! Niets te verbergen, echt innocent 😉

2 formaten

innocent Perfectly Pink is in twee verpakkingen verkrijgbaar: een klein flesje (250ml) voor to-go voor €1,99 (bij AH) en een grote verpakking (750ml) voor €2,99 voor thuis in de koelkast. innocent smoothie perfectly pink

[Advertorial – dit verandert echter niets aan mijn mening of oordeel over een product of merk]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 reacties

 1. Smoothies
  Wat zien ze er healthy uit hè, die kant en klare smoothies van Innocent. Het belooft om ons meer energie en weerstand te geven. Maar naast de vitamines zit het roze flesje ook vol met suiker. 38 gram welteverstaan. De groene variant bevat zelfs 44 gram suiker. Blijkt dat Innocent ook nog eens onderdeel van Coca-Cola is. Grmpf.

  Maar zij zijn natuurlijk niet de enige smoothie-suikerbommen die in de winkel te koop zijn. Het geldt voor allemaal, zelfs voor degene waarop staat: geen toegevoegde suikers. Ze hebben dan namelijk meestal wel ‘vruchtensap uit concentraat’ en guess what? Dat komt op hetzelfde neer.

  Innocent daarentegen heeft oprecht geen toegevoegde, maar natuurlijke suikers in haar smoothies. Echter volgens het Voedingscentrum en het kenniscentrum voor suiker en voeding wordt door het lichaam geen onderscheid gemaakt tussen van nature aanwezige of toegevoegde suikers. Alle suikers worden door het lichaam op dezelfde manier verwerkt.

  Je gaat dus met één smoothie al dik over je maximum aan suikerbehoefte op een dag heen. Zucht.

 2. Geen *toegevoegde* suikers, nee, maar door de vruchtensap zit er gewoon veel suiker van nature in. Dan kun je net zo goed cola gaan drinken, want de hoeveelheid suikers daarin is net zo hoog als dat van een Innocent smoothie. Wel een mooi verpakt stukje sluikreclame, zijn vast veel mensen ingetrapt.

  1. Hi Emily,
   Die ken ik (nog) niet! Maar ik moet zeggen dat ik dat wel verwacht bij innocent.
   Even goed de ingrediëntenlijst checken!
   Groetjes,
   Daisy

 3. Opzich lekker. Ik maak zelf veel groente en fruit sappen met mijn slowjuicer. Deze smoothie van Innocent zou ik toch meer zien als een fruitsmoothie. 3.8% biet is echt heel weinig. Ik snap het wel, anders vinden mensen het niet lekker….maar toch jammer 😛

 4. Het lijkt me heerlijk, bij de AH zijn ze nu in de bonus. Ik heb gisteren een aantal pakken gekocht maar ik zag deze smaak niet staan 🙁 Anders vanmiddag nog maar eens even bij de AH XL kijken…ik wil deze ook proeven!