13 x budget recepten op ILH

Diner, Food, Lunch, Ontbijt, Snack, Soep  /   - 

Deze week begonnen de meeste studies en dat betekent ook dat er weer een hoop studenten zijn begonnen aan het studentenleven. Misschien ga jij dit jaar voor het eerst op jezelf wonen of woon je op jezelf maar vind je het lastig om met een kleiner budget gezond en lekker te eten? Dan zit je goed! Deze week staat I Love Health in het teken van low budget recepten en tips, om iedereen een beetje op weg te helpen met goedkoop gezond eten. Men vindt het vaak lastig om gezond en lekker te blijven eten met een wat kleiner budget, maar niets is minder waar. Gezond eten hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn!  

De laatste budget-blog in deze budgetweek reeks. Maandag verschenen er een aantal tips en tricks om lekker en gezond te eten met een klein budget. (LINK)  Daarop volgden 3 makkelijke en budget vriendelijke receptjes, waaronder een ontbijtje, falafelballetjes en gevulde zoete aardappel. (LINK) Wij zijn de archieven van I Love Health ingedoken op zoek naar nog meer budget recepten. Zo kom jij de komende weken lekker vooruit met je budget!

Budget recepten op ILH

Ontbijt

Havermout is de ultieme budgetproof ontbijttip. De onderstaande ontbijtjes zijn mega lekker en passen binnen jouw budgetproof lifetstyle. Ingrediënten zoals noten en chiazaad kunnen wat duurder zijn. Je kunt er voor kiezen om deze weg te laten, of probeer deze te kopen bij goedkopere supermarkten zoals aldi en lidl of op de markt. Dat scheelt een hoop.

amandel havermout alpro

Lunch

Een boterham met pindakaas is altijd goed, maar je kunt ook wat uitgebreider lunchen zonder veel geld uit te geven. Een soepje is lekker warm en vries je ook nog eens makkelijk in. Of maak een lekker broodje met deze gezonde eiersalade!

linzensoep met paprika, budget recepten

Diner

Deze recepten zijn ideaal voor de alle studenten die graag gezond en gevarieerd eten. Wedden dat deze in de smaak vallen bij jouw huisgenoten?

italiaanse groenteschotel i love health boek

Snack

Food idee

Hopelijk kunnen jullie met deze receptjes de komende weken aan de slag en ben jij straks helemaal happy en budgetproof. Oh, als ik je nog een tip mag geven: Jet van Nieuwkerk heeft net haar nieuwe boek ‘Uit huis met Jet’ gelanceerd. Bordevol handige tips en tricks en lekkere recepten. Je koopt hem hier.

Ik ben benieuwd of jullie de receptjes van de afgelopen dagen al hebben geprobeerd en of de tips handig zijn. Laat het weten in een reactie!

Liefs, Lindelotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *