What’s New april 2018

Food, Health  /   - 

Het is inmiddels alweer april. De tijd vliegt, vinden jullie ook niet?! Maar goed, een nieuwe maand, dus dat betekent dat we ook weer een fris lijstje met nieuwe producten voor jullie hebben. 

What’s new april 2018

Soof Drink

Limonade een typische dorstlesser voor kids? Nee hoor. Er is nu ook Soof Drink: heerlijke limonades voor volwassenen. Geen kunstmatige kleuren en smaken, maar 100% natuurlijke ingrediënten, zoals groenten, fruit en kruiden, maken Soof een heerlijk drankje.

The Primal Pantry raw vegan bars

Het doel van The Primal Pantry is om lekkere en voedzame voedingsproducten te maken, die thuis horen bij een levensstijl met gezonde voeding, vrij van granen, zuivel, geraffineerde suikers en plantaardige oliën. Altijd helemaal gemaakt van pure ingrediënten. Kijk, daar worden we vrolijk van bij ILH. Een verantwoord en lekker reepje voor tussendoor!

Hkmx sportbeha the legend

Wie nog vindt dat sportbeha’s oubollig en saai zijn: look at this beauty! Deze toffe sportbeha van Hunkemöller is zowel in de winkels als online te koop.

Teamwork Tea

Theeleuten en ook niet-theeleuten opgelet, want we zijn een verantwoord, lekker en mooi theemerk rijker. Claartje, oprichter en eigenaresse van Foodness,  heeft TEAmwork Tea in het leven geroepen. En niet zo maar thee, maar mermaid, hipster, unicorn en hangover tea!!! Love it! De thee bestaat uit grote blaadjes, die met de hand geplukt worden in Sri Lanka. Voeg daar natuurlijke ingrediënten aan toe, zoals knopjes van de jasmijnbloem of gedroogde biologische citroengras, en je hebt een mega lekker en gezond kopje thee. En daarbij is de thee ook nog eens biologisch. Wij zijn fan.

 

Vitaviva 15 day cleanse

 

Vitaviva is een online store voor gecertificeerde, natuurlijke health & beauty boosters. Hun 15 day cleanse is een van hun populairste producten. Dit is een milde detox van 15 dagen waarbij je wel mag blijven eten en je ondertussen gifstoffen afvoert. De kuur zorgt ervoor dat je darmwand sterker wordt, waardoor je gifstoffen beter kunt afvoeren.

Liefs Daisy & Mirte

BewarenBewaren

Geef een reactie