Win || Verwendag in Akasha spa & gym @ Conservatorium Hotel

Beauty, Health, Sport, Win  /   - 

Oké, houd je vast, dit is een winactie lieve kijkbuis- euh, beeldschermkinderen, waar jullie heel blij van gaan worden: een mega verwendag in het Conservatorium Hotel in Amsterdam! Het arrangement bestaat uit de volgende 3 onderdelen:

 • Personal Training in de werkelijk waar prachtige Akasha Gym.
 • Super Foodies Head-to-Toe Ceremony Treatment in de werkelijk waar nóg mooiere Akasha Spa.
 • Healthy lunch in de brasserie in het hotel.

Mijn dag in het Conservatorium Hotel

Of ik deze weg te geven prijs ook even zelf wilde uittesten… euhm, daar hoefde ik nog geen nano seconde over na te denken. Yes, I’m in! Wat, waar, wanneer, hoe laat: ik zal er zijn!

Mijn ochtend begon (zoals die van jou ook zal beginnen als je wint) met een personal training sessie in de gym door trainer Tim. Ja, je moet eerst even werken, voordat het Grote Genieten gaat beginnen. Des te meer kun je erna genieten van je treatment. Wat het zwaar? Ja! Was het leuk? Ja! Ik ben dol op personal training. Dan ga je pas echt tot het uiterste en dat vind ik heerlijk.

akasha gym conservatorium hotel
Is het een gym in de tuin? Is het een tuin in de gym….?

Erna werd ik verwacht in de Akasha Spa voor een ontspannend treatment. Ik koos voor de Super Foodies Head-to-Toe Ceremony. Halleluja, prais the lord. Dit klikt toch té awesome?! Als health blogger kan ik niet anders dan voor de Super Foodies behandeling gaan. De details ga ik niet verklappen. Het enige wat ik zeg is groene thee en matcha… O ja, en dat ik met een velletje zo zacht als boter 2 uur later aan de lunch zat. akasha spa conservatorium hotel

En dan de lunch. Eten, goed eten, lekker en gezond eten… wat kun je me daar blij mee maken. Ik nam het ervan – hé, je wordt niet elke dag zo verwend, I can’t blaim myself – en koos vooraf voor de Akasha salade: quinoa met gamba’s, kruidensalade, zeesla, hennepzaad, granaatappel en spirulina vinaigrette. En als hoofdgerecht werd het de boerenkool risotto met gerookte portabello, gepocheerd ei, spirulina en hennepzaad. Eerlijk waar: de lekkerste risotto die ik ooit gegeten heb. Ook als je niet wint, moet je echt eens gaan eten in de Brasserie van het hotel. Zó de moeite waard.

Conservatorium Hotel brasserie lunch salade

Wat moet je doen om te winnen?

 1. Like de Facebook page van het Conservatorium Hotel en die van I Love Health.
 2. Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost (links onder).
 3. Laat in de comments onder deze blog weten waarom jij deze verwendag zo verdient. Of misschien wil je ‘m wel weggeven aan iemand. Brand dan los waarom hij/zij deze verwendag verdient!
 4. Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kan ik de winnaar moeilijk traceren.

LET OP: JE KUNT NIET LANGER DEELNEMEN AAN DE WINACTIE. DEZE IS INMIDDELS GESLOTEN EN DE WINNAAR IS BEKEND. MEEGEDAAN? KIJK DAN SNEL IN DE COMMENTS OF JE GEWONNEN HEBT!

Liefs,

Daisy
akasha gym conservatorium hotel boerenkool risotto brasserie conservatorium hotel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

47 reacties

 1. Hoera!! We hebben een winnaar van de heerlijke verwendag in het Conservatorium hotel!!

  Kim Stutterheim

  VAN HARTE GEFELICITEERD!!

  Wil je alsjeblieft een mail sturen naar info@ilovehealth.nl o.v.v. ‘winactie Conservatorium’? Dan stuur ik je gegevens door naar het Conservatorium Hotel en kunnen jullie een dag voor deze verwennerij afstemmen.

  Alle andere winnaars…. dank jullie wel voor het deelnemen!
  xxx Daisy

  1. Wauw, wat super leuk!! Ik ga nu m’n roomie bellen en je een mailtje sturen. Haha, dit gaat ze te gek vinden. Dankjewel!

 2. Sounds good! Wat een heerlijke verwen-experience zou dit zijn. Na net mijn bachelor gehaald te hebben en nu 5/6 dagen in de week aan het werk te zijn tot ik weer naar school ga in September zou ik het heerlijk vinden om een dagje in de watten gelegd te worden.

 3. Ohh, wat een gave actie! Ik kijk zelf altijd op de site van het conservatorium. Maar helaas is het voor mij normaal gesproken net te prijzig. Ben wel al aan het sparen voor hun extreem lekkere lunch(buffet). Ik zou hier heel graag kans op maken. Waarom? Ik ben nu 21 weken zwanger en kan niet meer sporten zoals ik gewend ben. Ik wil graag blijven sporten, maar zou daarvoor wel wat extra advies kunnen gebruiken. Wat kan ik nog wel? Wat moet misschien wat minder? Of kan ik dingen op een andere manier doen? Daarnaast is zo’n zwangerschap soms best pittig en zou ik het heerlijk vinden om een dagje te ontspannen, te relaxen en te genieten van het heerlijke eten.
  Liefs, Eva

 4. Wauw, dit lijkt me een fantastische dag! Graag nomineer ik mijn huisgenootje Maike Bosma. Al maanden is ze een bron van inspiratie op het gebied van healthy lifestyle Ze heeft zelf een ware transformatie ondergaan en stimuleert iedereen in haar omgeving om ook de challenge met jezelf aan te gaan. Dankzij haar sta ik nu ook 2 keer per week in de sportschool te zweten en heb ik m’n hardloopschoenen weer uit de kast gehaald. Vaak verrast ze ons met creatieve healty receptjes en goddelijke gezonde maaltijden. Zij verdient het om in het zonnetje gezet te worden!

 5. OOO mijn god! Enthousiaste highfives met mezelf achter mijn laptop! Dit klinkt perfect! Maar waarom juist ik dit zou moeten winnen? Uhm geen idee.. Wel weet ik dat alles waar ik van hou hier in één dag is gepropt! DIKKE LIKE!

 6. Men zusje heeft dringend een break nodig na al de stress, drukte en het slechte nieuws van de laatste tijd. Ik gun haar van harte een dagje relaxen. Ze is net als ik een health freak en zou hier ontzettend van kunnen genieten!!!

 7. Leuke prijs! Ik zou het niet voor mezelf willen winnen, omdat ik in Antwerpen woon. Dat is nogal ver. Ik zou het willen winnen voor mijn vriendin die in Utrecht woont. Ze heeft een eigen bedrijf waar het goed mee gaat, maar waar ze het ontzettend druk mee heeft. Ik zou haar graag een ontspannend dagje gunnen!

 8. Ik zou het graag willen winnen maar dat wil iedereen die je blogs leest en een reactie heeft geplaatst, dus hoe ik ertegenop ga boksen? nou niet dus, ik heb geen zeer bijzondere reden of gebeurtenis meegemaakt de afgelopen tijd en in mijn ogen ook niets waardoor ik meer recht heb op zo’n verblijf dan ieder andere bezoeker. Ik denk alleen dat ik zo’n bijzonder arrangement erg zou waarderen omdat het je herinnert aan het feit dat het juist ook in je alledaags leven loont om goed voor jezelf te zorgen en bewust met je gezondheid bezig te zijn, en dit ook met anderen te delen. Dat is ook precies de reden waarom ik de blogs van Ilovehealth lees.

  succes met uitzoeken en ik hoop dat je nog veel meer leuke dingetjes voor ons uit mag proberen;)

 9. Het vele lopen laat zijn sporen na, ik heb nood aan een verwendag. Dit zou ideaal zijn. Ik loop sinds September en zit nu aan 8 Km. Dit zou een motivatie zijn om te blijven lopen.
  En omdat het gewoon er erg kei koel uit ziet… Wie wil deze niet?

 10. Ow dit kan ik zo goed gebruiken. Ik ben vol bezig met de laatste loodjes van mijn proefschrift en daarnaast opzoek naar een nieuwe baan. Ben al tijd niet meer op vakantie geweest dus hard toe aan een dagje goed relaxen. Eerst lekker even buffelen in de gym klinkt goed als je daarna volledig kan relaxen en genieten van een heerlijke lunch. Daarna gaan de laatste loodjes van mijn proefschrift vast weer een stuk beter en sneller.

 11. Wat een cadeautje mag jij weggeven zeg! Ik ben aan het afstuderen, lees deadline is over 6 weken en wat zou een verwendag bij het conservatorium hotel fijn zijn! De laatste loodjes zijn echt het allerzwaarst. Normale werkdagen van 8 uur zijn helaas uitzondering dan gewoonte. NU gauw weer aan de bak in plaats van artikelen lezen op health blogs ;).

  Liefs Jessica

 12. Ik ben toe aan ontspanning. Waarom? Ik plaats liever geen zielig verhaal op internet. Sowieso valt niet te controleren of het al dan niet gelogen c.q. overdreven is. Wat mij betreft mag er gewoon geloot worden. Iedereen heeft zijn ups en downs en wat rust kunnen we allemaal gebruiken op zijn tijd.