Win: 4 Surfana Festival tickets voor jou en je vrienden + overnachting

Health, Sport, Win  /   - 

Oké…doe je ogen even dicht en imagine this: drie dagen lang, deze zomer, aan het strand, leuke mensen, goede vibe, surfen, yoga, zonnetje, beetje chillen in sauna’s en bubbelbaden, good food, muziek… Klinkt awesome, niet dan!? En dit is geen droom, maar dit gaat echt gebeuren! En wel op Surfana Festival! En jij maakt kans om met drie vriend(inn)en dit te gekke festival bij te wonen. Mét overnachting!

Hmm Dais… een surf festival op I Love Health? Euh jazeker! Ik ben dol op surfen (al ben ik zeker geen pro, in tegendeel) dus vind ik het heel leuk om jullie blij te maken met deze mooie prijs! Ik zou liever veel vaker over sporten als (kite)surfen, snowboarden en suppen schrijven. Helaas pindakaas voor mij, Nederland is niet het meest ideale land om deze sporten gemakkelijk te beoefenen. Al is dat natuurlijk niet helemaal waar. Waar een wil is, is een weg, want met een goede wetsuit zou ik ook in februari in de Noordzee kunnen duiken met mijn surfplank. Maar of ik het onder die omstandigheden net zou leuk vindt als op een zonnig Fuerteventura… ik vraag het me af…

De zomermaanden zijn in Nederland natuurlijk wél heel geschikt om lekker het water in te gaan met je surfplank! Daarom ga ik binnenkort weer eens een lesje suppen in Amsterdam én ga ik in juni naar Surfana Festival! En wie weet jij dus ook…

Over Surfana Festival

Surfana Festival is een 3-daags festival in een duinpan in Bloemendaal aan Zee. Tijdens het festival kan je deelnemen aan vele soorten clinics als surfen, kitesurfen en suppen maar ook aan muzikale en spirituele clinics zoals didgeridoo (woehoe!) spelen en yoga.
De duinpan wordt in het weekend van 13,14 en 15 juni 2014 met gerecyclede materialen omgetoverd tot een compleet dorp. Behalve creatieve objecten zijn het de sauna, het bubbelbad en de enorme hoeveelheid chille zitzakken die mij ook héél erg aanspreken! Op het festival kan je genieten van eerlijke, ambachtelijk bereide biologische maaltijden. Helemaal healthy dus! Geen festival zonder de nodig party party, dus ‘s avonds gaat het buiten los met de leukste bands en muziek. Surfana Festival

Wat kun je winnen?

4 tickets voor het 3-daagse Surfana Festival. Één voor jou en je mag drie vrienden meenemen! Inclusief camping verblijf voor 3 nachten. Vrijdag inchecken vanaf 14u, uitcheck maandag ochtend. De prijs heeft een totale waarde van €340,-. Wanneer? 13, 14 en 15 juni in Bloemendaal aan Zee. Meer weten? Check de site van Surfana Festival.

Wat moet je doen om te winnen?

  • Like de Facebook page van I Love Health en die van Surfana.
  • Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost (links onder)
  • Laat in de comments onder deze blog weten waarom je mee doet en met welke vrienden jij dit wilt winnen! (Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders weet ik niet precies wie er wint.)

LET OP: Je kunt niet meer deelnemen aan deze winactie. Die winnaar is inmiddels bekend gemaakt. Zie de comments onder dit bericht. Helemaal bovenaan staat de naam van de winnaar vermeld. Iedereen bedankt voor het meedoen! 

SUCCES ALLEMAAL!

Liefs,

Daisy Surfana Festival Surfana Festival

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

62 reacties

  1. De winnaar is bekend!!!

    Pauline Milena de Boer! Van harte gefeliciteerd! Je hebt voor jezelf én voor 3 vrienden weekend tickets + overnachting voor het Surfana Festival gewonnen!

    Wil je een mail sturen naar info@ilovehealth.nl? Dan gaan we alles regelen. Heel veel plezier vast!

    Alle andere enthousiaste deelnemers: ontzettend bedankt voor het meedoen en jullie leuke reacties. Voor zover ik weet zijn er nog kaarten voor het festival verkrijgbaar. Dus als je alsnog wilt gaan… check http://www.surfanafestival.nl.

    Liefs
    Daisy

  2. Wat een leuke actie! Ik zou de kaartjes heel graag willen winnen omdat mijn vriend en ik na 3 jaar keihard werken en in het vooruitzicht 3 jaar krap moeten leven, wel toe zijn aan een onbezorgd weekend. Gezellig samen met mijn nichtje (tevens beste vriendin en eindelijk weer even in Nederland) en haar vriend genieten van mooie muziek, een prachtige omgeving en gezellige mensen.

    1. Jaaa als ik win neem ik jullie natuurlijk ook mee! samen mijn verjaardag vieren de 14e 🙂 Jullie hebben het ook wel verdiend om wat leuks te kunnen doen na het faillissement 🙁

  3. Ah wauw wat een geweldige actie! Ik wil deze tickets heel graag winnen omdat ik al een aantal jaar super graag naar dit festival wil. Ik ben gek op zon, zee, strand, lieve mensen, goede vibes en alle geweldige clinics die zij aanbieden. Ik kijk er naar uit om een paar golven te pakken met een surfboard, te longboarden of te leren eten uit de natuur. Het liefste zou ik dit samen willen beleven met Bas, Lorain en Annelotte. Mijn creatieve geest kan wel een boost gebruiken. Peace! X

  4. 15 juni ben ik jarig en ik zou het geweldig vinden om het op surfana te vieren. Ik houd van het strand en het festival en de clinics spreken mij erg aan. Ik zou mijn 2 oudere zussen meenemen en mijn beste vriendin

  5. Lijkt me heerlijk! Rust ontspanning en inspanning! En ideeën opdoen! Samen met Desiree, my husband Rudy en Marieke! Love it!