Healthy photo diary || maart

Health  /   - 

Maart was heftig. Leuk, maar héél druk! De eerste week van de maand heb ik mij een slag in de rondte gewerkt om een week vooruit te werken omdat ik op wintersport ging: met Sunweb naar Les Deux Alpes met drie vriendinnen. Ik klaag niet hoor! Maar je moet de week ervoor wel dubbel zo hard werken om alle blogs af te hebben voor de week dat je lekker in de sneeuw zit. Die week was uiteraard meer dan geweldig! Zon, zon, zon en nog eens zon. En zo hard gelachen met mijn vriendinnen… heb er nog heimwee van! De week nadat ik terug was, vond de 2e editie van de We Love Smoothies workshop plaats die ik met Claartje van Foodness.nl organiseer. Ook dat bracht de nodige stress met zich mee. Maar wat was het weer gaaf op de dag zelf! 3 té leuke groepen met deelnemers en heel veel lekkere smoothies. Wij kunnen nu al niet wachten tot de volgende editie! En dan aan het eind van de maand nog 2 toffe events op 1 dag: de kookworkshop met Quooker én de Puma Ignite Run door Rotterdam. Tussendoor was er gelukkig ook nog tijd voor wat sporten, lekker koken én uit eten gaan. En als klap op de vuurpijl was dit officieel de laatste maand dat ik nog in loondienst was. Per 1 april werk ik fulltime voor mezelf, voor I Love Health. Echt een droom die werkelijkheid is geworden! Super spannend, maar ik heb ook enorm veel zin in wat de toekomst zal brengen! Kijk je mee in mijn photo diary?  Liefs, Daisy

De foto’s!

gezonde worteltaart carrot cake
De lekkerste gezonde carrot cake ever! Klik op foto voor recept!
philadelphia choco cheesecake
En dan gelijk het volgende top receptje van deze maand: gezonde cheesecake! Klik op foto voor recept
Body & Fit shop is de hoofdsponsor van de We Love Smoothies workshop. Claartje en ik gingen begin van de maand voor een meeting naar Friesland, waar het mega kantoor van B&F shop staat. We kregen o.a. alle nieuwe, natural producten te zien. De superfood wafels zijn trouwens lekker joh!
Body & Fit shop is de hoofdsponsor van de We Love Smoothies workshop. Claartje en ik gingen begin van de maand voor een meeting naar Friesland, waar het mega kantoor van B&F shop staat. We kregen o.a. alle nieuwe, natural producten te zien. De superfood wafels zijn trouwens lekker joh!
IJ amsterdam hardlopen
Sunrise run langs het IJ. Met zulke uitzicht is het helemaal niet zo erg om vroeg je bed uit te gaan.
Bagels & Beans oathie carpaccio
Met vriendinnetje Sandra ontbijten bij Bagels & Beans met een oathie bagel met carpaccio.
smoothie daisy
Smoothie time!
daisy wintersport snowboard les deux alpes
Dream team day 1 @ Les Deux Alpes!
daisy wintersport snowboard les deux alpes
Me & my baby: mijn snowboardje!
I lovvvvvve wintersport! Je kunt me niet gelukkiger maken dan een berg vol sneeuw, blauwe lucht, zon en mijn snowboard.
I lovvvvvve wintersport! Je kunt me niet gelukkiger maken dan een berg vol sneeuw, blauwe lucht, zon en mijn snowboard.
les deux alpes wintersport
Wat was het leuk!!! Take me back, please!
Ik neem al jaren dagelijks een shotje tarwegras. Hoewel ik op vakantie echt niet spastisch doe met eten (ik at op wintersport ook gewoon pizza en hamburger en de nodige alcoholische versnapperingen) maar mijn potje tarwegras gaat mee! TARWEGRAS IN DE SNEEUW // Thuis neem ik elke dag een shotje tarwegras voor het ontbijt. En ook op wintersport gaat de pot gewoon mee! Het tarwegraspoeder van Tarwegraspoeder.nl is 100% biologisch, glutenvrij en vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen. En wist je dat 1 shotje gelijk staat aan bijna een kilo groente en fruit?! I like!! Zoals je ziet gaat het leven van een health blogger ook op vakantie door... gesnapt op de foto terwijl ik op het balkon mijn potje tarwegras fotografeer. haha!
Ik neem al jaren dagelijks een shotje tarwegras. Hoewel ik op vakantie echt niet spastisch doe met eten (ja, dan eet ik ook ook gewoon pizza en hamburger en drink ik ook de nodige alcoholische versnaperingen) maar mijn potje tarwegras gaat mee! Het tarwegraspoeder van Tarwegraspoeder.nl is 100% biologisch, glutenvrij en vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen. En wist je dat 1 shotje gelijk staat aan bijna een kilo groente en fruit?! I like!! Zoals je ziet gaat het leven van een health blogger ook op vakantie door… gesnapt op de foto terwijl ik op het balkon mijn potje tarwegras fotografeer. haha!
daisy puma ignite
Fotoshoot voor Puma in de 9 straatjes en op de grachten in Amsterdam.
hardlopen ij
Hardlopen langs het IJ. Het was wat mistig, maar leverde dit mooie plaatje op.
Nike Air Zoom Structure 18
Zeg maar dag tegen mijn nieuwe kindjes. Ik noem ze Nike Air Zoom Structure 18. Wat een beauties he?
we love smoothies workshop claartje en ik
Claartje en ik zijn er klaar voor!! Editie 2 van de smoothie workshops!
smoothie workshop
Zo blij met al deze heerlijke healthy ingrediënten tijdens de smoothie workshop: verse groenten en fruit, de verse goji bessen van Inukshuk (te koop bij Marqt voor de liefhebber!), kiemgroenten, diverse Alpro Drinks, avocado’s, sla… yum!
meat west claartje
Samen met Claartje na onze workshop uit eten bij Meat West in Amsterdam. We hadden wat te vieren: wederom een super succesvolle workshop dag!!! De wijn smaakte heeeeerlijk 🙂
sodastream bootcamp
Tussendoor deden we ook nog even een bootcampje in Amstelveen ter ere van de Sodastream waterbar opening.
Zoals je ziet ben ik dol op de combi avocado en ei. Links was mijn eigen baksel op wintersport en rechts tijdens een ontbijtje bij CT Coffee & Coconuts in Amsterdam.
Zoals je ziet ben ik dol op de combi avocado en ei. Links was mijn eigen baksel op wintersport en rechts tijdens een ontbijtje bij CT Coffee & Coconuts in Amsterdam.
V-bomb veggie juice
V-Powerrrr!
vita coco mango smoothie
Zou ik ook genoeg krijgen van smoothies?? Denk het niet! De ingrediënten voor mijn nieuwste creatie: de mango chili smoothie (klik op foto voor recept)
tarwegras daisy
Zelf thuis een vers tarwegras shotje met mijn slowjuicer gemaakt!
kickboksen
Kickboksen met Syl bij Health Club Jordaan. Mijn eerste les, maar zéker niet de laatste! In Thailand deed ik al Muay Thai boksen, wat ik ook mega vet vond. En nu dus dit. Love it!
Puma Ignite Rotterdam
Samen met team I Love Health renden we op de nieuwe Puma Ignite hardloopschoenen over de Erasmusbrug en door de rest van Rotterdam. Cool!
havermout ontbijtkoek
Lekker, lekker, lekker! Havermout ontbijtkoek, maar dan gezond. Klik op foto voor recept.
quooker event pasta pesto
Serious business tijdens het koken van mijn gezonde pasta pesto tijdens de Quooker kookworkshop 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 reacties

  1. Oh wat tof dat je vanaf nu full-time voor je blog aan de slag gaat! Kijk mij eens chillen daar tijdens de bootcamp 😉 Mijn knie is overigens eindelijk genezen.. en vond het ondanks mijn ongelukje wel een leuke bootcamp!