Win || Verwendag in Akasha spa & gym @ Conservatorium Hotel

Beauty, Health, Sport, Win  /   - 

Oké, houd je vast, dit is een winactie lieve kijkbuis- euh, beeldschermkinderen, waar jullie heel blij van gaan worden: een mega verwendag in het Conservatorium Hotel in Amsterdam! Het arrangement bestaat uit de volgende 3 onderdelen:

  • Personal Training in de werkelijk waar prachtige Akasha Gym.
  • Super Foodies Head-to-Toe Ceremony Treatment in de werkelijk waar nóg mooiere Akasha Spa.
  • Healthy lunch in de brasserie in het hotel.

Mijn dag in het Conservatorium Hotel

Of ik deze weg te geven prijs ook even zelf wilde uittesten… euhm, daar hoefde ik nog geen nano seconde over na te denken. Yes, I’m in! Wat, waar, wanneer, hoe laat: ik zal er zijn!

Mijn ochtend begon (zoals die van jou ook zal beginnen als je wint) met een personal training sessie in de gym door trainer Tim. Ja, je moet eerst even werken, voordat het Grote Genieten gaat beginnen. Des te meer kun je erna genieten van je treatment. Wat het zwaar? Ja! Was het leuk? Ja! Ik ben dol op personal training. Dan ga je pas echt tot het uiterste en dat vind ik heerlijk.

akasha gym conservatorium hotel
Is het een gym in de tuin? Is het een tuin in de gym….?

Erna werd ik verwacht in de Akasha Spa voor een ontspannend treatment. Ik koos voor de Super Foodies Head-to-Toe Ceremony. Halleluja, prais the lord. Dit klikt toch té awesome?! Als health blogger kan ik niet anders dan voor de Super Foodies behandeling gaan. De details ga ik niet verklappen. Het enige wat ik zeg is groene thee en matcha… O ja, en dat ik met een velletje zo zacht als boter 2 uur later aan de lunch zat. akasha spa conservatorium hotel

En dan de lunch. Eten, goed eten, lekker en gezond eten… wat kun je me daar blij mee maken. Ik nam het ervan – hé, je wordt niet elke dag zo verwend, I can’t blaim myself – en koos vooraf voor de Akasha salade: quinoa met gamba’s, kruidensalade, zeesla, hennepzaad, granaatappel en spirulina vinaigrette. En als hoofdgerecht werd het de boerenkool risotto met gerookte portabello, gepocheerd ei, spirulina en hennepzaad. Eerlijk waar: de lekkerste risotto die ik ooit gegeten heb. Ook als je niet wint, moet je echt eens gaan eten in de Brasserie van het hotel. Zó de moeite waard.

Conservatorium Hotel brasserie lunch salade

Wat moet je doen om te winnen?

  1. Like de Facebook page van het Conservatorium Hotel en die van I Love Health.
  2. Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost (links onder).
  3. Laat in de comments onder deze blog weten waarom jij deze verwendag zo verdient. Of misschien wil je ‘m wel weggeven aan iemand. Brand dan los waarom hij/zij deze verwendag verdient!
  4. Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kan ik de winnaar moeilijk traceren.

LET OP: JE KUNT NIET LANGER DEELNEMEN AAN DE WINACTIE. DEZE IS INMIDDELS GESLOTEN EN DE WINNAAR IS BEKEND. MEEGEDAAN? KIJK DAN SNEL IN DE COMMENTS OF JE GEWONNEN HEBT!

Liefs,

Daisy
akasha gym conservatorium hotel boerenkool risotto brasserie conservatorium hotel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

47 reacties

  1. Ik zou deze dag graag willen winnen voor mijn vader. Hij werkt elke dag als een gek om alles draaiend te houden met zijn eigen winkels en hij doet het elke dag weer van 8 tot 8 zonder te klagen. Ik heb daar zo veel respect voor! Hopen dat je ‘m wint pap!

    X Nina

  2. Ik zou mijn lieve vriend deze winactie weggeven. Hij is wat onzeker over zijn gewicht en heeft al aardig wat pogingen ondernomen om af te vallen.
    Dit is een leuke manier om in aanraking te komen met de voordelen van fitness en hoe lekker gezond eten kan zijn 🙂

  3. Cadeautje voor mijn lieve vriendin die steeds beter uit een moeilijk dal klimt! Dit zal haar een extra zetje geven.
    Zelf wil ik ook wel mee als sport en health freak. Ik probeer meer keuzes vanuit mezelf te maken, te doen waar ik gelukkig van wordt en me goed bij voel. Een personal training draagt zeker bij aan het kweken van een portie zelfvertrouwen! 🙂

  4. Inmiddels zijn we alweer 11 maanden bezig met de verbouwing van ons huis. Nu zitten we in de fase dat we weer aan het opbouwen zijn, na een periode van alleen maar slopen.

    Een dag ontspannen en sporten zou mij nieuwe energie geven om de laatste 2 maanden weer hard aan de slag te gaan en de verbouwing af te krijgen.

  5. Vorige week ben ik geopereerd aan mijn voet en kuitspier. Ik heb door klachten aan mijn voet lange tijd niet lekker kunnen sporten. Nu hoop ik over een paar maanden weer te kunnen sporten. Personal training zou voor mij de perfecte manier zijn om weer in shape te komen!! Daarnaast heb ik van een collega gehoord dat de spa in het conservatorium hotel de beste spa in het land is! Dit zou ik graag zelf ontdekken. Ik moet 6 weken met mijn been in een gips, als dit gips eraf is verwen ik mijzelf heel graag met een fijne spa behandeling!!

  6. Ik net net nieuw in dit foodie gebeuren, maar wil er wel veel over leren.

    Sporten doe ik eigenlijk altijd al veel, maar heb niet het idee dat ik er alles uithaal. Daarom heb ik al vaker over personal training natuurlijk gedacht, maar vind dit erg duur. Zo kan ik kijken of het echt iets voor mij is.

  7. Cadeautje voor mezelf 🙂 Ik ben heel benieuwd hoe het zou zijn om met een personal trainer te sporten om te zien wat ik in me heb! Uitdaging & leermoment 🙂 Plus dat ik binnenkort verhuis naar Amsterdam (jeeeeej!!) dus na al het geregel en gedoe is het vast en zeker tijd voor ontspanning 🙂

  8. Altijd met kids in de weer, en weinig tijd voor mezelf.
    Ook het sporten is erbij ingeschoten de laatste tijd.
    Dus een combi van ontspanning en sport zou echt goed voor me zijn!! Helemaal zin in….

  9. Tegen de tijd dat de winnaar bekend wordt gemaakt ben ik aan het verhuizen. in theorie. in praktijk heb ik nog geen nieuwe woning en nog 3 weken om uit mijn huidige appartement te vertrekken. Niet handig dus en met de nodige dosis stress druk op zoek! Sure thing dat ik wel een beetje sport en ontspanning kan gebruiken na deze gespannen weekjes om weer vol nieuwe energie mijn nieuwe huisje in te trekken!

    alternatieve reden waarom ik dit dagje verdien: ik bevind me over 3 weken in een huis-loze situatie en ben in need of een pick-me-up relaxdagje 😉

  10. Wat een super prijs! Ik zou ‘m heel graag winnen. Voor mijn vriendinnetje die net als ik heel graag (en veel) traint en net heeft gehoord dat haar contract niet verlengd wordt en voor mezelf omdat mijn vriend 5 weken geleden totaal onverwachts bij me weg is gegaan. Wij kunnen allebei wel een opkikker gebruiken! (hoewel we onszelf woensdag ook lekker gaan trakteren op een shopsessie en sushi 😉

  11. Ik zou het gewoon geweldig vinden om niet alleen aan de gewichten te trekken in mijn simpele sportschooltje, maar ook daarbij een keer te relaxen en mezelf in de watten te leggen. Ik vind dit gewoon een top combinatie!!

    Liefs, Hannah

  12. Oeh een verwenst waarbij je even flink wordt afgemat. Perfect voor mij. Door persoonlijke omstandigheden even niet zo lekker in mn vel en ook mn sporten ligt zo goed als stil. Ideale actie om weer aan de slag te kunnen op de juiste manier!

  13. Wat een toffe winactie, Daisy! 🙂 Ik op dit moment ben ik onwijs druk met mijn masteronderzoek. Echt even genieten van een welnessmomentje zit er op dit moment duidelijk niet in. Om eerlijk te zijn maak ik er de tijd ook niet echt voor. Wél probeer ik zo veel mogelijk mijn sportritme te behouden en let ik op wat ik eet. Maar even een dag compleet in de watten gelegd worden als beloning voor het harde werken, komt als geroepen! So, fingers crossed!

  14. Wat een geweldige prijs! Pure luxe en pure ontspanning, natuurlijk wil ik deze prijs graag winnen! Ik hoop op een beetje

  15. wow wat een geweldige prijs! Ik zou hem dolgraag winnen. Ik ben de laatste periode bezig met meer sporten en gezonder eten, deze prijs zou een beloning zijn voor het feit dat het zo goed gaat.

  16. Ik verdien zo’n prijs wel aangezien ik dit hele paasweekend vol aan de studie ben voor mijn opleiding Fitnesstrainer A. Momenteel heb ik naast mijn reguliere werk en weekendopleiding/stage geen tijd meer voor dit soort (zeer belangrijke) ontspanningsmomenten. Reden te meer om er 1 te winnen!
    Daarnaast wil ik na deze studie verder gaan met de studie personal trainer, hoe leuk is het dan om zelf een PTsessie te mogen meemaken om alvast de fijne kneepjes van het vak zelf te mogen ervaren!
    Wat een super super prijs is dit! Keep my fingers crossed 😉

  17. Na een druk en hectisch jaar ben ik eindelijk weer bezig om mijn lichaam in topvorm te krijgen. Een verwenddag zou daar perfect bij helpen. En ja bij een verwendag hoort voor mij ook sporten met een personal trainer. I love sport.

  18. Ik zou dit heel graag willen winnen omdat ik helemaal into de wellness ben en graag nieuwe dingen uit probeer. Helaas kan ik op mijn loon van stage niet veel leuks ondernemen. Dit lijkt me echt geweldig! De combo van wellness, superfood, gezonde voeding en ontspanning!

  19. Oh wat zou ik dit graag winnen!!
    Ik ben een fanatiek sporter, maar even een sessie met een personal trainer zou me uit het stof halen denk ik zo…

    Momenteel zit ik in een verhuizing, waardoor het sporten er soms bij in schiet en ontspannen al helemaal!
    Verhuizen met een kleine meid van bijna 2 is ook haast topsport haha maar dat terzijde 😉

    Ik zou deze combi sport/relaxdag zeker heel goed kunnen gebruiken!

    Ik zou het iedereen gunnen…maar deze keer doe ik voor mezelf mee 🙂

  20. Voor mijn lieve zus Susan Otten, omdat deze powervrouw een dagje ontspanning verdient! Dagelijks is zij bezig met een gezonde leefstijl om andere te inspireren liever voor jezelf te worden! #lifestyle # healthy #balancinglife

  21. ik wil graag winnen, omdat ik wel wat ontspanning kan gebruiken. Ik zit midden in één van de meest zware periodes van mn leven.

  22. Wauw te gek! Het Conservatorium is zo mooi en die spa klinkt heerlijk 🙂
    En des te mooier is het om die paaseitjes er meteen af te trainen!

  23. Heerlijk een dagje weg van mijn scriptie! Zou ik heel leuk vinden! Ik sport zelf bij een hele kleine gym, zou fantastisch zijn om bij zo’n grote/ luxe gym te fitnessen!

  24. Oeh wat een leuke win-actie! Deze zou ik aan m’n lieve mama willen geven, omdat ze altijd voor me klaar staat en ze door een wat mindere periode gaat. Zij verdient dit! (en stiekem wil ik zelf ook mee hihi).
    Fijn Pasen 🙂