WIN || I Love Running setje + 10% kortingscode

Fashion, Sport, Win  /   - 

Goed nieuws! De I Love Yoga webshop heeft een zusje gekregen: I Love Running. Omdat ik momenteel vaker met mijn hardloopschoentjes in de weer ben, dan mezelf in onmogelijke houdingen op mijn yoga mat vouw, gaat mijn hartje hier nóg sneller van kloppen!

By the way, ik ben zo’n type die haar sportkleding ook ‘gewoon’ draagt. Ik werk vanuit huis, dus hoe lekker is het om dan in een comfy sportlegging te werken, in plaats van een strakke, stugge jeans. Ik weet het wel hoor!

Hoewel ik dol ben op mijn ‘simpele’ zwarte sportlegging (een basic die in iedere sportgarderobe hoort), word ik pas echt heel vrolijk van gekke printjes en kleurtjes. En dat is wat je vindt op I Love Running: de heerlijkste printjes!

Ik mag één hardloopsetje weggeven. En wel van het mooie active wear merk Nadi. Het gaat om een top en legging en het setje heeft een waarde van €105. Je kunt kiezen uit één van deze prints! Wat is jouw favoriet?!  i love running nadi leggings

 

Wat moet je doen om te winnen?

  • Like de Facebook pages van I Love Running en die van I Love Health.
  • Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost.
  • Laat in de comments onder deze blog weten waarom je wilt winnen! (Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kan ik de winnaar moeilijk traceren.)

JE KUNT NIET LANGER DEELNEMEN AAN DEZE ACTIE! DE WINNAAR IS INMIDDELS BEKEND GEMAAKT IN DE COMMENTS ONDER DIT BERICHT. KIJK SNEL OF JE GEWONNEN HEBT!

10% korting in de webshop!

Tot eind juni ontvang jij als lezer van I Love Health maar liefst 10% korting op je bestelling! Vul bij het afrekenen de code ILOVE10 in en je krijgt 10% korting. Geldig tot 30 juni 2016. Go get it!

Nieuwbrief & Runspiration

Tip: abonneer je op de nieuwsbrief van I Love Running zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste setjes en merken! Of volg de webshop op Instagram voor je dagelijkse portie runspiration!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

91 reacties

  1. Door t vele sporten al mijn broeken versleten! Ben toe aan een nieuwe outfit die wij meer laat stralen tijfens het lopen.

  2. Ik ben net begonnen met hardlopen en wat vind ik het leuk! Helaas wil mijn puberdochter niet naast me lopen ‘mam, je ziet er niet uit in die joggingbroek’, dus…..reden genoeg om mee te doen, zodat we straks samen (de afgesproken) Dam tot Dam gaan lopen!

  3. Wat een gave broeken! Ik sport 5 a 6 dagen in de week en een mooi setje zorgt bij mij voor nog meer motivatie om te sporten! Zou er dus super graan 1 willen winnen, zodat ik nog harder kan trainen voor mijn bikinibody voor mijn vakantie naar Malta deze zomer!

  4. Oh die broeken zijn zooo gaaf! Ik hoop er eentje te winnen aangezien ik zelf veel sport in de fitness maar sinds kort begonnen ben met hardlopen. Ook werk ik bij een fitness en dien ik er altijd sportief en goed uit te zien wat absoluut gaat werken met deze sportleggings! Hiermee wil ik zeker wel squatten! Fitness is mijn passie en hardlopen ook meer en meer. En met deze broek wordt het al helemaal ” I love running” ! They are too beautiful!

  5. Ik zou super graag winnen! Leuke sportkleding is altijd een goede motivatie :). Deze zomer wil ik weer vaker buiten gaan sporten in plaats van in de sportschool, er leuk uit zien is dan een extra motivatie 😉

  6. Mijn favoriet is de derde hardlooplegging op het plaatje!
    Vorig jaar heb ik een ernstige scheenbeenvliesontsteking gehad maar met behulp van een hardloopcursus heb ik het nu weer rustig opgebouwd! Heerlijk!

  7. I Like! I Love!! Over 3 weken ga ik bij de Amante beachclub in Ibiza YOGA volgen en hoe vet ga ik dan shinen in deze legging!! #Fingerscrossed!

  8. O ja geweldig! Super mooie running set… Mooie motivatie om te shinen tijdens het sporten en gezond bezig te zijn!

  9. Waarom ik dit hardloopsetje wil winnen is simpel: hardlopen is al leuk, maar in een flitsend pakje de weg over rennen is nog veel leuker 🙂

  10. Ik zou een setje willen winnen om mij wat extra zelfvertrouwen te geven tijdens het rennen. Door schildklier problemen ben ik ongewenst flink aangekomen. Als ex danser best confronterend.
    En het is waar, je sport vaker (dus ook hardlopen) als je je zeker voelt. Daar draagt een goede en mooie outfit bij!
    Op naar de kilo’s eraf!

  11. Super leuke actie! Ik doe mee omdat ik sinds kort fanatiek met hardlopen ben begonnen en over een maandje ga rennen voor kika, maar nog niet de juiste kleding heb. In zo’n mooie nieuwe broek kan ik vast hard rennen en er ook nog eens hip en trendy uitzien

  12. De instagrams van iloverunning en ilovehealth bleven me maar inspireren
    waardoor ik steeds meer ging transpireren.
    Ik kan niet elke dag wassen
    dus ging ik naar de winkel om nieuwe sportkleding te passen.
    Daar ben ik onder andere naar leggings op zoek gegaan,
    ik trok wel 8 verschillenden aan.
    Ze waren allemaal iets te gewoon
    dus keek ik wanhopig op mijn telefoon.
    Toen zag ik deze actie voorbijkomen
    de timing is om van te dromen!
    Wat zijn deze leggings prachtig,
    ik bestudeerde ze aandachtig.
    Een van deze leggings zou ik graag aan willen trekken,
    voor jullie zal ik dan een foto maken terwijl ik er in ga strekken.
    Hopelijk win ik deze legging,
    misschien wordt het dan wel een foto waarin ik blij spring.

  13. Wat een super fijne prijs! Ik ben verslaafd aan hardlopen en yoga en dol op kleurtjes. Deze prijs zou echt een goede motivatie zijn bij de start van mijn nieuwe marathonschema dat over een paar weken begint! Weg met die saaie zwarte en grijze tights 😉

  14. Jaaaaa leuk! Zo kan ik hip trainen voor de 10 kilometer. In juli ga ik die in Amsterdam lopen. Hoop in een nieuw setje 🙂

  15. Jaaa!! Ik heb nu een zwarte hardloopbroek, 1 waar ik ook in fitness.. Vaak is mijn broek dus nog niet droog van de was! Hihi, naast dat deze er super tof uitzien, is het dus ook nog kei functioneel! Heb meteen even op de site gekeken en wat hebben ze een toffe dingen!:/
    Ik vind de vierde legging van het plaatje het mooist(:

  16. Heel eerlijk? I hate running that I love it. Maar ik weet ook dat die conditie en spiermassa niet vanzelf komen aanwaaien. En ach, achteraf was het best lekker ;). Kom maar op met dat I Love Running setje. Ik zal ‘em dragen ook! Op naar de Strong Viking Obstacle Run…

  17. Wauw, die tweede van links is echt supergaaf! De kleuren spatten er vanaf! Na een knieblessure ga ik het hardlopen weer voorzichtig oppakken en hoe kan dat nou beter met een fantastische outfit!

  18. Ik zou héél graag willen winnen omdat ik sinds kort verhuisd ben van Amsterdam naar Veenendaal en echt weer nieuwe ”sporty vriendinnen” heb moeten vinden, wat best lastig was. Dit is uiteindelijk gelukt door het oprichten van een Bootcamp club. Hoe cool als ik voor hen mijn nieuwe pakkie kan showen!!

    Liefs Marjolein van Keulen

  19. Hoe leuk is het om net te beginnen met hardlopen en sporten en dan meteen te stralen in een mooi setje? Ik houd heel erg van sporten en dan vooral heel veel zwemmen, maar ik ben sinds kort ook begonnen met hardlopen, met een saaie outfit, dat dan weer wel. Daar wil ik snel verandering in brengen om mezelf zo gemotiveerd te houden!