Run faster met Puma || Forever Faster

Fashion, Sport  /   - 

The fastest sports brand in the world”, aldus Puma over de nieuwe slogan. Als fanatiek hardloper ben ik dan natuurlijk gelijk getriggerd. Tell me more! Afgelopen week was ik bij de perslancering van de nieuwe Puma Running collectie. Nooit eerder lanceerde Puma zo’n complete running collectie als nu en dat pakten ze groots aan. We kregen een collectie presentatie met modeshow, gevolgd door een run clinic door en rondom Artis – even langs de katjes… zie je de link 😉 Ik heb een deel van de nieuwe collectie mogen testen en zal in deze blog mijn favo items met je delen. Uiteraard is er ook een te gekke mannencollectie met dezelfde innovatieve producten. Puma.

Puma Faas 600s

puma faas 600s
Ik vind de kleur in het echt (rechts) eigenlijk nog mooier.

De Faas schoenencollectie heeft voor elke loper een geschikte schoen. De Faas (Jamaicaans voor fast) 600s is de belangrijkste schoen uit deze collectie en heb ik tijdens een paar runs getest. Deze schoen is voor de grootste groep renners, die op hun hiel landen, bedoeld. Voor deze lopers biedt de schoen de optimale schokdemping, flexibiliteit en ondersteuning. Fijn schoentje en te gekke kleur! Prijs: €119,95

Night Cat Jacket

Het perfecte jasje voor wie in het donker traint, want de bijzondere reflectielijnen maken je goed zichtbaar. Dit heb ik getest tijdens de presentatie door een foto met en zonder flits van het jasje te maken. Super cool effect met flits, kijk maar! Dit is dus ook het effect van een paar (kop)lampen op je jasje in het donker.

night cat jacket puma
Twee bovenste foto’s zijn zonder flits, onderste met flits. Cool effect he?! Dit zie je dus ook als je het jasje in het donker draagt en er schijnen (kop)lampen op je.

Pure ACTV tight

Dit is wel de meest bijzondere running tight die ik ooit gezien heb. Niet om het uiterlijk van buiten, maar wel van binnen. De legging is namelijk aan de binnenkant voorzien van tape die de spieren ondersteunen. Het zorgt voor een betere bloedsomloop, massage en warme spieren. Vergelijkbaar met sport tape zeg maar. Mijn ervaring met de broek: het voelt écht als extra ondersteuning van je spieren en dat is een fijn, comfortabel gevoel. Ik geloof wel in deze ‘theorie’! Deze innovatie heeft dan ook een belangrijke prijs gewonnen. Enige minpuntje: het tape maakt de broek mega stroef, waardoor het aantrekken al een workout op zich is. Prijs: €129,95

pure actv puma tight
Op de rechter foto zie je de binnenkant van de broek. De linker pijp heb ik binnenstebuiten gekeerd om goed te laten zien wat ik bedoel met deze technologie.

Favo item

By far mijn favo item uit de collectie qua looks: het paarse driekwart hardloop broekje. Lekker retro, fijn kleurtje en doet me denken aan mijn awesome turnpakjes van vroeger. Haha! Love it! Nu nog te koud voor buiten, maar in de sportschool kan je hier al prima mee shinen. Prijs: €49,95 hardlopen broek puma

De collectie is vanaf half maart verkrijgbaar bij de Run2Day winkels. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 reacties

  1. Die schoenen zijn idd in het echt veel mooier, prachtige kleuren:) het jasje vind ik ook super. Wat ontzettend leuk bedacht die strepen. Hmm ik vrees dat ik toch echt aan een no buy moet gaan doen betreft sportkleding, al word ik hier wel weer erg hebberig van..