WIN || I Love Running setje + 10% kortingscode

Fashion, Sport, Win  /   - 

Goed nieuws! De I Love Yoga webshop heeft een zusje gekregen: I Love Running. Omdat ik momenteel vaker met mijn hardloopschoentjes in de weer ben, dan mezelf in onmogelijke houdingen op mijn yoga mat vouw, gaat mijn hartje hier nóg sneller van kloppen!

By the way, ik ben zo’n type die haar sportkleding ook ‘gewoon’ draagt. Ik werk vanuit huis, dus hoe lekker is het om dan in een comfy sportlegging te werken, in plaats van een strakke, stugge jeans. Ik weet het wel hoor!

Hoewel ik dol ben op mijn ‘simpele’ zwarte sportlegging (een basic die in iedere sportgarderobe hoort), word ik pas echt heel vrolijk van gekke printjes en kleurtjes. En dat is wat je vindt op I Love Running: de heerlijkste printjes!

Ik mag één hardloopsetje weggeven. En wel van het mooie active wear merk Nadi. Het gaat om een top en legging en het setje heeft een waarde van €105. Je kunt kiezen uit één van deze prints! Wat is jouw favoriet?!  i love running nadi leggings

 

Wat moet je doen om te winnen?

  • Like de Facebook pages van I Love Running en die van I Love Health.
  • Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost.
  • Laat in de comments onder deze blog weten waarom je wilt winnen! (Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kan ik de winnaar moeilijk traceren.)

JE KUNT NIET LANGER DEELNEMEN AAN DEZE ACTIE! DE WINNAAR IS INMIDDELS BEKEND GEMAAKT IN DE COMMENTS ONDER DIT BERICHT. KIJK SNEL OF JE GEWONNEN HEBT!

10% korting in de webshop!

Tot eind juni ontvang jij als lezer van I Love Health maar liefst 10% korting op je bestelling! Vul bij het afrekenen de code ILOVE10 in en je krijgt 10% korting. Geldig tot 30 juni 2016. Go get it!

Nieuwbrief & Runspiration

Tip: abonneer je op de nieuwsbrief van I Love Running zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste setjes en merken! Of volg de webshop op Instagram voor je dagelijkse portie runspiration!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

91 reacties

  1. Tijdens de marikenloop liep ik in ‘je optimel-team’ mijn eerste 10km. Nu denk ik voorzichtig aan 10 miles in het najaar….in een Electric sky tight? Fingers crossed!!

  2. Ook ik hou ervan om in mijn sportkleding rond te lopen, en om nog een stapje verder te gaan ben ik opzoek naar hele gave yoga kleding om in Portugal op een groot festival de blits te maken! Want waarom zou je dit soort mooie leggings alleen maar gebruiken om in te sporten?! 😀

  3. Wat een gave prints zeg! De flying wings is echt prachtig ?
    Daar zou ik wel in willen knallen tijdens mijn crossfit trainingen ??

  4. Allerlei redenen waarom ik wil winnen…. maar wie wil nou niet zo’n toffe leggen om wat voor reden dan ook. De gekleurde tijgerprint wauw….

  5. Ahh wat een toffe leggings! Ik zou gaan voor Black Desert. Ik heb grote moeite met het vinden van een toffe hardlooplegging waar ik in oktober de halve marathon in Londen in kan lopen, endeze lijkt me perfect! 🙂

  6. Wat een mooie printjes! Ik zou graag het setje willen winnen, zodat ik, als ik bevallen ben weer helemaal in stijl kan gaan hardlopen 🙂

  7. Cooool! Het volleybal seizoen is weer afgelopen, dus dat betekent.. Op naar de gym & in de benen voor een rondje rennen. Dat moet met deze toffe sportkleding helemaal goed komen!

  8. Wat een onwijs gave actie !! Ik ben iemand die dol is op snoepen en niet alles kan eten zonder aan te komen.Daarom moet ik sporten. Echter verlies ik van tijd tot tijd mijn motivatie. Maar met deze geweldige outfit aan zal ik genoeg motivatie hebben om meer te gaan sporten . Ik hoop dat jullie mij willen helpen in conditie te blijven 🙂 Ik ga heel hard duimen.

  9. Leuk!! Als ik uitgekozen zou worden zou ik graag de 4e willen. Ik heb laatst voor de 2e keer 10 km run gelopen en overweeg om voor de 16 te gaan, maar daarvoor moet ik natuurlijk nog wel flink trainen en daarbij komt een goede hardloopbroek goed van pas! 😉

  10. Wauw wat gaaf!!! Over 1,5week sta ik weer aan de start van een halve marathon. In okt hoop ik mijn eerste marathon te lopen!!! Genoeg trainen en veel was!!! Een extra gaaf setje komt dis wel van pas!!!!

  11. Wauw het zijn allemaal super leuke sets, dus lastig kiezen. Maar mijn voorkeur gaat uit naar het setje Flying Wings! Ik moet bekennen dat ik langzamerhand ook wel uitgekeken ben op de standaard zwarte sportlegging en zou deze flitse set heel graag winnen! Een nieuwe sportoutfit zorgt toch altijd weer voor een beetje extra en nieuwe motivatie 🙂

  12. I´m from Spain but currently living in the Netherlands. Since I´m here, I´m more healthy, practicing sport every day. This country inspired me to take the bike instead the car, go for a run and enjoy its beautiful forests or start at my gym with spinning or even yoga. Furthermore, I feel so self-confident that I recently joined one of the toughest run here, Strong Viking Run where I teared one of my leggins. Win this awesome set would be another prod to me, a necessary one.

  13. **I love running, I love health….past precies bij mijn levensmotto!
    Hier ook een addict wat betreft de sportlegging:) super leuk om zo’n gaaf setje te winnen. Print 2,3 of 4….ienemienemutte….kan niet kiezen**?

  14. Wow, die zijn echt geweldig! Ik zou voor de Pink Panter print gaan. Ik ben momenteel nog geblesseerd, maar hopelijk kan ik er binnenkort weer invliegen!

  15. Oh wauw wat een gaaf hardloopsetje! Ik zou gaan voor Electric Sky, legging kunnen mij niet gek genoeg zijn! 🙂

  16. Na 6 maanden geveld te zijn door ziekte waardoor ik als fanatiek hardloper mijn doelen zag vervliegen lijkt het me heerlijk om nu ik eindelijk voldoende hersteld ben mijn conditie opnieuw op te bouwen en weer aan mijn sportdoelen te kunnen werken in die coole nieuwe sportlegging met roze/blauw/paars/zwart (oftwel nr 2 op de foto)

  17. Jaaaa fantastisch. Ik ga zeker een gokje wagen bij deze winactie want de leggings zijn erg mooi. Ik zou voor de Flying Wings legging gaan. Ik ben net weer begonnen met actief sporten nadat ik een paar maanden ziek ben geweest. Ik heb eigenlijk alleen maar simpele zwarte leggings in de kast liggen dus daarom zou ik graag mee! Liefs!!