Less Is More Summer 2016 – afslankprogramma E-book

Food, Health, Recepten  /   - 

Na het succes – want ja, dat was het echt! – van het Less is More afslankprogramma dat ik 1 januari dit jaar lanceerde, was de vraag naar een Summer edition groot (lees hier alle reviews!). Het e-book is dan ook vanaf nú te downloaden voor maar €12,50!

Wil je wat kilo’s kwijt? Starten met gezonder eten? Dan is het Less is More Summer afslankprogramma echt wat voor jou. Ik hoor vaak dat men het fijn vindt als alles wordt voorgekauwd qua eten als men wil afvallen. Logisch! Dat vind ik ook handig. Daarom hebben Susanne en ik dat voor je gedaan.

Afvallen is natuurlijk niet iets wat gebonden is aan een bepaalde tijd van het jaar, maar ach, zo met de zomer in aantocht begrijpen wij heus wel dat je je prettiger voelt als dat vervelende winterkilootje eraf is. En daarvoor hebben wij het Less Is More Summer afslankprogramma E-book gemaakt. Uiteraard met allemaal nieuwe recepten, gericht op de zomer met seizoensproducten!

Wat kun je verwachten van Less is More Summer?

 • 1 e-book
 • 74 pagina’s
 • 4 uitgewerkte weekmenu’s
 • 61 easy & slanke recepten
 • samengesteld door gediplomeerd voedingscoach
 • ingrediënten bij de ‘gewone suup’  verkrijgbaar
 • simpele recepten
 • het hele gezin kan mee-eten

Early Bird actie voor €10!

(We hebben voor de Early Birds een actie t/m a.s. zondag 5 juni! Je koopt het e-book voor slechts €10! Daarna geldt de normale prijs van €12,50. Dus wees er snel bij! )

Inmiddels is de Early Bird actie afgelopen. Maar niet getreurd, het e-book kost nog steeds slechts €12,50! Bestel ‘m hier. download ebook summer 12,50 vk
Waarom zo goedkoop? Omdat Less More is. Toch?! ?

Het is geen crashdieet waarmee je in 4 weken 10 kilo kwijtraakt. Dat is hartstikke ongezond en daar staan wij niet achter. Het is wél een mooie start om die paar vervelende kilo’s kwijt te raken en een fitte(re) lifestyle! Na een maand nog niet op het gewenste resultaat omdat dit niet haalbaar was in een maand, volg dit e-book dan gerust nog een keer of start voor de variatie met e-book 1, die begin dit jaar uitkwam.

Hoe werkt dat afvallen volgens Less is More dan?

De weekmenu’s zijn samengesteld door food coach Susanne Verzuu van Foodfulness.nl. Zij begeleidt dagelijks mensen in haar praktijk bij het afvallen. Een negatieve energiebalans is leidend bij het afvalproces. Dat wil zeggen dat je minder calorieën binnen moet krijgen dan dat je verbruikt. Met het samenstellen van de dagmenu’s heeft Susanne rekening gehouden met het aantal calorieën en met de verhouding van eiwitten, koolhydraten en vetten. Je zit dus in een calorietekort (met een normale lifestyle), maar het tekort is niet zo groot dat het een crashdieet wordt – want dat willen we nu juist niet! Het is precies zo samengesteld dat je op gezonde wijze kilo’s zult verliezen.

Geen onzin, gewoon echt

Als je mijn blog volgt, weet je dat ik sta voor het gebruik van pure, echte producten. Dus geen e-nummer onzin en geen toegevoegd (geraffineerde) suiker. Dat is het belangrijkste. Maar ik ben geen health freak die allerlei voedingsmiddelen heeft uitgebannen. Zo eet ik niet raw, niet paleo, niet vegan en zelfs niet vega. Ik maak een mooie mix tussen af en toe (biologisch) vlees, vis en vegetarische gerechten. Ik eet wel gluten en ben niet bang voor lactose. Ik eet in principe alles, maar wel met mate en op een gevarieerde manier. Zo zijn de weekmenu’s in dit afslankprogramma.

Ook geschikt voor vegetariërs, dankzij de vega opties in de menu’s!

Facebook groep

Om jou en je mede-afslankers te motiveren zijn we een besloten Facebookgroep gestart: Less Is More. Meld je hiervoor aan, en we gaan je nog meer motiveren om je gewenste resultaat te bereiken. Ook kun je hier al je vragen en opmerkingen kwijt. Het maakt niet uit wanneer je begint, starten met Less is More Summer kan altijd en de Facebook groep dus ook. See you there!

Ervaringsverhalen!

Honderden vrouwen (en mannen!) hebben het Less is More afslankprogramma dat wij in januari dit jaar lanceerden gevolgd. Vele succesverhalen volgden daaruit. Die delen we graag met je! Lees de reviews hier.

Liefs,

Daisy & Susanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 reacties

 1. De website ziet er goed uit en ik ben enthousiast geraakt.

  Ik zou graag willen beginnen met gezonder eten, ik vraag me nu af met welk e- book ik het beste kan starten. De eerste van januari of de summer editie? Kun je me hierbij adviseren? Wat zijn de verschillen tussen de 2?
  Ik hoor het graag!
  Groetjes iris

 2. Ik heb ca. 2,5 uur terug via Ideal betaald, het bedrag is afgeschreven maar ik heb nog geen mail ontvangen met de link (ook niet in de spam-box). Hoe lang duurt het ongeveer voor de mail binnen is na de betaling?

 3. Zijn het andere recepten dan in het boek (hardcover)? Want die heb ik al en het zou zonde zijn om het dubbel te hebben 🙂

 4. Ik wil het boek graag downloaden, maar zie geen optie voor iDEAL? Kan dat wel? Ik krijg allen 2 betaalsystemen in beeld die ik niet ken. Of kan ik ook op een andere manier betalen? Hoor graag hoe ik dit nu het beste kan doen 🙂