De nieuwste hardloopschoenen || 4 nieuwe toppers

Fashion, Sport  /   - 

Met temperaturen van 12 graden is het hardloopseizoen weer begonnen hoor! Al is die van mij nooit echt gestopt geweest tijdens de winter. Maar mocht de winter een ‘excuus’ voor je zijn geweest om niet gaan lopen, zijn deze te gekke nieuwe hardloopschoenen de beste reden om snel weer aan de slag te gaan!  Er zijn nu zo veel mooie hardloopschoenen op de markt gekomen, dat ik mijn favorieten du moment voor je op een rij heb gezet! Sla je slag met één van deze nieuwe, coole hardloopschoenen – of blaas het stof van je oude vertrouwde schoenen…

Nike Flyknit Lunar2

Nike Flyknit Lunar2 - hardloopschoenen

Een super combinatie van twee succesnummers van Nike: de Lunarlon en Flyknit. De Lunarlon zool zorgt voor een perfecte demping bij het lopen, terwijl de Flyknit bovenkant zorgt voor de ideale pasvorm en fijn ademend materiaal. De Flyewire draden zorgen dat de schoen zich aanpast aan de vorm van de voet. En die demping…. Jawel, geloof het of niet: Deze is geïnspireerd op de gewichtloze maanwandelingen van astronauten. Zo licht als een veertje! Ik ben fan van deze kleurencombi, maar ze zijn uiteraard ook in andere kleuren verkrijgbaar, maar daarvoor moet je echt zelf even rondneuzen: Nike Flyknit Lunar2. Prijs: €169,- Ook in herenmodel verkrijgbaar.

Adidas Springblades

adidas springblades - hardloopschoenen Als je wel wat extra power tijdens je run kunt gebruiken, zijn deze innovatieve Springblades van Adidas your man… Inspiratie voor deze schoen was niet de moonwalk, maar een springplank! Zoals je kunt zien, zitten er 16 unieke ‘blades’ onder de schoen die zorgen voor een springplank effect. Dat wil zeggen: een explosieve energieteruggave tijdens het hardlopen. Verder heeft de schoen een hoog draagcomfort door de Techfit bovenkant. En de looks… je zult velen hoofden laten omdraaien als jij voorbij springt als Skippy! Meer weten? Check de site van Adidas. Prijs: €180,- Ook in herenmodel verkrijgbaar.

Saucony Kinvara4

Kinvara 4 saucony - hardloopschoenen

Twiet twiet twiet, ik lijk op een kanariepiet! Maar niet voor niks: deze gele stappers van Saucony geven je vleugels tijdens het hardlopen. De legendarische Kinvara is namelijk nog verder verbeterd. PowerGrid in combinatie met PowerFoam zorgt voor perfecte demping en ook de pasvorm is beter dan ooit. Is het geel je iets te fel? Dan zijn er ook andere (meer neutrale) kleurtjes verkrijgbaar, bekijk ze hier! Prijs: €124,95 Ook in herenmodel verkrijgbaar.

Puma Faas 600s

Faas 600 S Wn's - hardloopschoenen

Faas? Ja. Faas! Dat is Jamaicaans voor fast. Volkomen logische naam voor een hardloopschoen toch? Want wie wil er nu niet fast zijn? De nieuwe Faas schoenencollectie van Puma heeft voor elke loper een geschikte schoen. Maar de Faas 600s is de belangrijkste schoen uit deze collectie en heb ik inmiddels in mijn bezit! Deze schoen is voor de grootste groep renners, die op hun hiel landen, bedoeld. Voor deze lopers biedt de schoen de optimale schokdemping, flexibiliteit en ondersteuning. Fijn schoentje vind ik en te gekke kleuren (het paars is in het echt veel mooier dan op de foto)! Prijs: €119,95 Ook in herenmodel verkrijgbaar.

Wat is jouw favoriete hardloopschoen? Of ben je niet trouw aan één merk of zelfs model? Ik ben benieuwd naar jouw ervaring!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 reacties

  1. Mijn voorkeur gaat stiekem toch altijd uit naar asics. Ik loop al 4 jaar op dit merk en heb er zelfs de Nijmeegse 4 daagse mee gelopen. Top schoenen…

  2. Op het moment heb ik hardloopschoenen van Nike. Niet zulke bijzondere en ze waren vrij ‘goedkoop’. Ik wil binnenkort mijn hardloopschoenen gaan kopen bij Runnersworld, want dan schijnen ze echt te kijken welke schoen bij jou past. Iemand ervaring mee?

    1. Hele goeie keus runnersworld! Ik haal ze elk jaar daar ook, ik kijk niet naar de kleur maar naar wat past bij mijn looppatroon/stand van voeten etc.