WIN || I Love Running setje + 10% kortingscode

Fashion, Sport, Win  /   - 

Goed nieuws! De I Love Yoga webshop heeft een zusje gekregen: I Love Running. Omdat ik momenteel vaker met mijn hardloopschoentjes in de weer ben, dan mezelf in onmogelijke houdingen op mijn yoga mat vouw, gaat mijn hartje hier nóg sneller van kloppen!

By the way, ik ben zo’n type die haar sportkleding ook ‘gewoon’ draagt. Ik werk vanuit huis, dus hoe lekker is het om dan in een comfy sportlegging te werken, in plaats van een strakke, stugge jeans. Ik weet het wel hoor!

Hoewel ik dol ben op mijn ‘simpele’ zwarte sportlegging (een basic die in iedere sportgarderobe hoort), word ik pas echt heel vrolijk van gekke printjes en kleurtjes. En dat is wat je vindt op I Love Running: de heerlijkste printjes!

Ik mag één hardloopsetje weggeven. En wel van het mooie active wear merk Nadi. Het gaat om een top en legging en het setje heeft een waarde van €105. Je kunt kiezen uit één van deze prints! Wat is jouw favoriet?!  i love running nadi leggings

 

Wat moet je doen om te winnen?

  • Like de Facebook pages van I Love Running en die van I Love Health.
  • Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost.
  • Laat in de comments onder deze blog weten waarom je wilt winnen! (Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kan ik de winnaar moeilijk traceren.)

JE KUNT NIET LANGER DEELNEMEN AAN DEZE ACTIE! DE WINNAAR IS INMIDDELS BEKEND GEMAAKT IN DE COMMENTS ONDER DIT BERICHT. KIJK SNEL OF JE GEWONNEN HEBT!

10% korting in de webshop!

Tot eind juni ontvang jij als lezer van I Love Health maar liefst 10% korting op je bestelling! Vul bij het afrekenen de code ILOVE10 in en je krijgt 10% korting. Geldig tot 30 juni 2016. Go get it!

Nieuwbrief & Runspiration

Tip: abonneer je op de nieuwsbrief van I Love Running zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste setjes en merken! Of volg de webshop op Instagram voor je dagelijkse portie runspiration!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

91 reacties

  1. WoW ! Met zo’n outfit wil je natuurlijk wel de blits maken op de sportschool, motivation ten top ! Welke ik zou kiezen…uhhhm ik ga er eens overnadenken? Bij de uitslag weet ik het..? Fingers crossed

  2. Bijna verhuizen; nu te druk om te sporten; maar straks wonen we in een mooie omgeving waardoor ik het zeker weten weer ga oppakken en ik wil natuurlijk hip de straat op! Fingers crossed. Liefs melissa van stipdonk

  3. wauw wat een geweldige winactie van I Love Running ! Ik doe heel graag mee , wat een prachtige I Love Running setjes ! Ik zou gaan voor de Pink Panter een super gaaf printje . Ik werk ook vanuit huis , en doe heel graag aan Yoga en hardlopen om mijn emoties kwijt te kunnen . I love it !

  4. Wat een mooi setje kan ik heel erg goed gebruiken loop nu nog te vaak met te warme kleding dus dit mooie setje zou heel erg goed uitkomen.

  5. Wat een super toffe webshop! Ik vind de 3e legging de beste aanvulling voor bij mijn huidige collectie. Ik draag meestal donkere kleding bij het sporten (hello zweetplekken verdoezelen) maar deze print matcht ook echt wel bij mijn hardloopsessies. Hij doet me denken aan een zomeravond waarbij de lucht al donker is en de bliksem helder zichtbaar terwijl het buiten nog aangenaam warm voelt. Dat is precies het moment dat ik het liefst ga en (met mijn astma) het beste kan hardlopen. Oké niet op het moment dat de bliksem letterlijk in slaat, maar net daarvoor zodat ik thuis voldaan en uithijgend het lucht spektakel kan bewonderen. Stukje veiliger, maar you get me 😉

  6. Als groot liefhebber van dierenprints, moet ik natuurlijk voor nummer 1 kiezen. Ja, ik heb hardloopkleding. Jaren geleden gekocht toen het er nog niet zo toe deed hoe het er uitzag. Als ik mag kiezen, dan toch liever in een stijlvolle verpakking.

  7. Ik zou heel erg graag de meest rechtse legging willen winnen, omdat ik er noooit genoeg heb en deze kan gebruiken voor al mijn sporten! Hardlopen, racefietsen én body pump. Dat zou perfect zijn!
    Leuke winactie ?

  8. Na 15 studeren (deels in deeltijd) ben ik van mbo opgeklommen naar universiteit. In januari rond ik eindelijk de laatste studie af en ik heb op dat gebied mijn doel bereikt. Een doel die daarmee samenhangt is om de 20 kilo die ik tijdens mijn studietijd ben aangekomen, in januari weer kwijt te zijn. Ik moet nog 8 kilo, deze outfit zou ik goed kunnen grbruiken om dat doel te bereiken.

  9. Wauw wat een super gaaf merk met super toffe printjes! Zou super zijn als ik een top en legging van Nadi kan toevoegen aan mijn sports wear collectie die voornamelijk bestaat uit basickleurtjes! Met z’n stoer sportsetje krijg ik nog meer energie en motivatie om flink door te blijven sporten en PR’s te verbeteren. Daarnaast ben ik sinds 3 dagen verhuisd en moet ik op zoek naar een nieuwe sportschool. Zou super leuk zijn als ik daar met een nieuw setje naar binnen kan lopen.

  10. Oh ik kan niet kiezen tussen 2 en 4.
    Een nieuw setje is heel erg welkom, ik ben 20 kg afgevallen dus alles is inmiddels ter groot!

  11. Setje nummer 4 zou super zijn na heel lang ziek zijn weer net begonnen en setje 4 zorgt voor een goed begin en natuurlijk extra dosis motivatie♡ en nu duimen maar ?fenna poog

  12. Mijn garderobe bestaat tot nu toe alleen nog maar uit zwarte sportleggings met de voornaamste reden dat ze afkleden. Ik zou toch wel graag eens hard willen lopen in een mooie opvallende sportlegging.

  13. Super leuke winactie! Ik hardloop vaak, maar af en toe ben ik niet vooruit te branden. Met zo’n gaat sportsetje weet ik zeker dat het wel lukt!

  14. Wat een prachtige motiefjes!! Ik ben al lang op zoek naar een mooie legging die me perfect zit. Denk dat deze me prima gaan zitten 😉

  15. Omdat ik sinds kort bezig ben met hardlopen ik nu even in een “ik-wil-niet”-dipje zit. Een nieuwe outfit zou een goed stimulans zijn om weer eens van de bank af te komen!