Detox Yoga Class @ Be More Yogic

Health, Sport  /   - 

Eerder schreef ik al over een runners yoga class van yoga platform Be More Yogic waar ik erg fan van ben. Omdat we in de maand januari bezig zijn met de #nosugar challenge en op deze manier ons lichaam detoxen, was ik op zoek naar manieren om deze detox te stimuleren, bijv. door middel van beweging. En zo kwam ik terecht bij de Detox Yoga Class van Be More Yogic. Dit is een vorm van Vinyasa yoga. In deze yoga les ligt de focus op het draaien van het lichaam en het verlengen van de ruggengraat. Dit helpt bij het ontgiften van je organen en het stimuleren van je spijsverteringsorganen. En dat is nou nét wat we willen deze maand!

Gratis Detox Yoga

De les valt normaal gesproken niet onder de gratis lessen van Be More Yogic, maar kun je alleen volgen als je een abonnement hebt op het platform. Maar speciaal voor de #nosugar challenge van I Love Health heeft Be More Yogic deze Detox Yoga les gratis beschikbaar gemaakt. En dat de hele maand januari!! Thank you Be More Yogic!! Dus rol je yoga mat uit, zet je laptop of tablet op een goed zichtbare plek en detox your body! En vergeet naderhand niet voldoende water te drinken. Dit heeft je lichaam nodig om alle afvalstoffen af te voeren. Detox Yoga Class Be More Yogic - no sugar challenge

Detox Yoga

Via deze link kom je direct bij de Detox Yoga video uit. Enige wat je hoeft te doen is een gratis account aanmaken en dan kun je aan de slag. Good luck!

Let op: Het is wel een intermediate les, dus als je nog nooit aan yoga hebt gedaan is het wel wat pittig. In dat geval kun je beter met deze introductie yoga les beginnen. Over het algemeen is de detox les wel goed te doen, dus je kunt het zeker proberen en de moeilijke poses overslaan.

Winactie op komst…

Goed nieuws voor alle yoga-lovers (to-be): er komt heel snel een hele leuke winactie aan met Be More  Yogic… so stay tuned!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 reacties

 1. Hoi Daisy,

  Ik vond de artikelen over be more yogic zo leuk dat ik een abbonement wil afsluiten bij be more yogic, maar ik kan alleen met mastercard betalen. Doe jij dat ook? of heb je ook een manier gevonden om met paypall te betalen bijv? En als je met mastercard betaald ben je dan niet bang dat je genept wordt of dat er meer geld van je rekening wordt afgehaald omdat je geen pin code hoeft te gebruiken.

  1. Hoi Samantha,
   Wat leuk dat je een Be More Yogic abo wilt afsluiten! Kan ik je zeker aanraden!
   Je hoeft echt niet bang te zijn om genept te worden met de betaling. Er zitten namelijk ook Nederlandse mensen achter de site en ik heb vaak contact met hen gehad ivm de winactie op mijn site. Je kunt met een gerust hart met Mastercard betalen hoor.

   Succes!
   groetjes,
   Daisy

   1. Oke, ja ik had toch even contact met hun via email en je kunt ook met paypall betalen. dus nu kan ik alle lessen volgen. heel fijn! Maar fijn om te weten dat er ook Nederlandse mensen achter zitten.