Ei wrap met geitenkaas, tomaat en kiemen

Diner, Lunch, Ontbijt, Recepten  /   - 

Alstu! Ik heb een lekker wrapje voor je in de aanbieding! Een wrapje van ei en havermout wel te verstaan. Door het toevoegen van havermout maak je de wrap maaltijdvullend. Je kunt de ei wrap natuurlijk met van alles vullen of beleggen. Wij kozen voor een mix van geitenkaas, tomaatjes, spinazie en kiemen voor een extra healthy touch!

Wist je dat kiemen echte krachtpatsers zijn? Ze bevatten super veel vitamines en mineralen. Het is dus slim om altijd een bakje kiemen in je koelkast te hebben en deze toe te voegen aan salades en sandwiches. Of zoals in dit recept, aan je wrap!

>>Vind hier meer recepten op I Love Health met kiemen>>

Ingrediënten ei wrap met geitenkaas en kiemen

 • 2 eieren
 • 2 eetlepels havermout
 • een scheutje (plantaardige) melk
 • een snufje zout
 • 50 gram zachte geitenkaas
 • 1 tomaat, gesneden in halve plakjes
 • Een handje kiemen
 • Een handje fijn gesneden spinazie

Ei-wrap-met-geitenkaas-en-kiemen

Bereiding ei wrap met geitenkaas en kiemen

 1. Klop de eieren los met een vork of garde in een kom. Meng de eieren met de havermout en een scheutje (plantaardige) melk. Voeg naar smaak zout toe. Laat 5 minuten staan, zodat de havermout het vocht opneemt en zacht wordt.
 2. Verwarm een pan met wat olie en doe vervolgens het eimengsel in de pan. Bak de havermout ei wrap aan twee kanten gaar, zodat ze een lichtbruine kleur hebben.
 3. Laat de wrap even afkoelen.
 4. Beleg de ei wrap met stukjes geitenkaas, plakjes tomaat, een beetje fijn gesneden spinazie en een flinke pluk kiemen.
 5. Je kunt ‘m dichtvouwen en met een prikker vastzetten.

Tip: eet de ei wrap met geitenkaas en kiemen direct of neem mee als healthy lunch. Maak de ei wrap dan de dag van te voren en beleg in de ochtend, zodat de spinazie en kiemen lekker knapperig blijven.

Meer weten over kiemgroenten? Neem dan eens een kijkje op kiemgroenten.nl.

Geniet ervan!

Groetjes,

Daisy & Suzie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *