5 x ILH favoriete skinny recepten

Recepten  /   - 

Het inmiddels niet te ontkennen dat de zomer voor de deur staat. YEEEEEESSSSSS!!!! Hoog tijd dus om je helemaal beach ready te maken. En wij helpen jou daar graag bij! Even wat lichter eten kan al net het verschil maken. Crash diëten zijn stom (duhhhh), maar een gezonde, lichte maaltijd en zo wat calorieën besparen is wat we bedoelen. Daarom hier onze favorieten skinny recepten speciaal voor jou.

5 x favo skinny recepten

1. Smoothie met fruit

Lekker licht recept en toch je vitaminen binnen krijgen? Dan biedt een smoothie de perfecte oplossing! Vol met fruit en je drinkt hem zo op.

skinny smoothie skinny mix

2. Komkommersoep met munt

Een frisse soep, ja het kan! Soep hoeft niet altijd bloedheet te zijn, maar kan juist ook een fresh taste komkommersoep hebben. Zoals deze bijvoorbeeld! Easy to make en een genot om op te eten.  komkommersoep met munt

3. Courgetti

Pasta willen eten en toch op je calorie inname letten? Daar is courgetti voor! Eigenlijk gewoon pasta, maar dan van courgette!
Lekker skinny en een echte aanrader!

Courgetti recept, pasta van courgette

4. Gestoomde vis en groenten met kiemen

Zo krijg jij je portie groenten van de dag wel binnen! Vis en groenten stomen is onwijs gezond en echt super skinny. Top als je nog eventjes de laatste kilootjes er af moet krijgen.

gestoomde vis en groenten

 

5. Skinny & spicy popcorn

Zin in een snack? Zo blijf je on track. Met deze pittige popcorn kun je toch verantwoord snacken! Dat is soms net even wat je nodig hebt, in tijden van calorierestrictie 😉

skinny spicy popcorn foodness.nl ul

Wat zijn jouw favoriete skinny recepten? Laat het weten in de comments!

Liefs

Sterre

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *