5 x de aller, aller lekkerste vegan recepten!

Food, Recepten  /   - 

Misschien kan jij je al niet eens meer herinneren wanneer je bent begonnen met veganistisch leven of wellicht ben je helemaal nieuw in het vegan wereldje. Hoe je situatie ook is, vegan recepten zijn altijd fijn! Vooral als ze ook nog eens ontzettend lekker en gezond zijn. Ja, je bent hier aan het juiste adres! Want wij hebben naast heel veel lekkere en gezonde recepten op ILH, ook de lekkerste vegan recepten voor jullie. Heb je een keer even geen zin in vlees of heb je letterlijk elk vegan recept al gehad, doe hier dan je inspiratie op!

5 x de lekkerste vegan recepten

1. Vegan blueberry muffins

Het kan aan mij liggen, maar ik vond het altijd onwijs stoer staan wanneer ik weer eens een aflevering van Gossip Girl keek en de hoofdpersonen tijdens het ontbijt een muffin pakten en de deur uit gingen. Geen idee waarom. Ontbijten met een muffin vind ik overigens nog steeds een goed idee. Gelukkig kan dat ook vegan! En met blauwe bessen. Super lekker receptje voor ontbijt maar ook als healthy snack tussendoor.  Alsof je zelf eventjes de ster in een tiener drama speelt.

vegan blueberry muffins
Creatie van vegan blog Livingthegreenlife.nl – who else!

2. Vegan wentelteefjes

Laatst was ik druk aan het werk en kreeg ik wentelteefjes onder mijn neus geschoteld. Kan het nog beter? Wentelteefjes zijn echt perfect om je dag mee te beginnen of als lunch te eten (okay, stiekem zijn ze elk moment van de dag perfect). En goed nieuws, het kan dus ook vegan!

vegan wentelteefjes
Creatie van vegan blog Livingthegreenlife.nl – who else!

3. Zwarte bonen burgers

Vega burger? Ja zeker! Met zwarte bonen en quinoa. Een echte energieboost! Daar wordt je lichaam blij van, en jij ook. No doubt. 

zwarte bonenburgers livingthegreenlife.nl

4. Vegan chocolade karamel koekjes

Dat de combinatie chocolade karamel ooit is bedacht, is iets waar ik eigenlijk eeuwig dankbaar voor moet zijn. Wat is dat lekker zeg!
En je kunt hiermee ook makkelijk smakelijke koekjes mee maken. Yummmmmm!

Creatie van vegan blog Livingthegreenlife.nl – who else!

5. Sushi met zilvervliesrijst avocado en tofu

Sushi for dinner anyone?  Ja als vegan hoef je sushi niet te verbannen uit je leven. Thank god… Maak het gewoon zelf! Simpel, healthy en je kunt er geen genoeg van krijgen.

healthy sushi, vegan recepten

Ga jij wat uitproberen? Wat zijn jouw favoriete vegan recepten? Laat het weten in de comments!

Liefs,

Sterre

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties