7 day Oslo Skin Lab Routine

Beauty, Health, Life  /   - 

Al 2,5 jaar lang, dag in dag uit, neem ik mijn zakje collageen van Oslo Skin Lab. Het ligt thuis in de keukenla, in de badkamer, het gaat mee op vakantie, het ligt op kantoor en er zitten standaard een paar zakjes in mijn tas. Zodat ik het nooit vergeet.

Waarom wil ik nooit een zakje Oslo Skin Lab vergeten? Omdat het werkt! Wat ik merk: 

  •  Fijne lijntjes worden zichtbaar minder diep. Het is wetenschappelijk bewezen dat ze met gemiddeld 20% afnemen.
  • Vermindert ook de zichtbaarheid van cellulite
  • Je huid is gladder

Ik merk al deze verschillen echt! En het was ook te zien op de speciale huidfoto’s (Visia) die mijn huidtherapeut maakte (van diepere lagen in de huid, waarin o.a. rimpels en pigmentvlekken worden gemeten). Twee jaar terug had ik aanzienlijk meer lijntjes en rimpels dan nu. Kan geen toeval zijn toch? (Onderaan de blog een kortingscode!)

Het fijne is dat je het overal doorheen kan mengen. The Solution, zo heet het collageen, is namelijk geur- en smaakloos, en lost goed op. Daarom maakt het niet uit waar of met wat je het neemt.

De kleine zakjes zijn per 28 stuks verpakt in een box. Als je een membership afsluit, ligt deze box elke 4 weken op je deurmat. Maar je kunt ‘m ook anytime opzeggen, dus je zit nergens aan vast.

in deze reel zie je dat ik het echt overal gebruik en doorheen meng. Ideaal! Zo vergeet ik het nooit.

Lekker in de tuin aan mijn thee met Oslo erdoorheen.

oslo x daisy

60% korting op Oslo Skin Lab

Als ambassadeur heb ik een speciale kortingscode voor je waarmee je maar liefst 60% korting krijgt op je eerste box! En ook op de volgende boxen krijg je nog 30% korting! Bestel via deze link met mijn code Daisy60 🙂 Thank me later! 😉

Liefs!

Daisy

oslo skin lab daisy korting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *