Hiep Hiep Hoera! ILH 8 jaar // XXL Winactie

Life  /   - 

WOW! 8 jaar I Love Health! Hiep Hiep Hoera! TIME FLIES WHEN YOU’RE HAVING FUN! Dat mag natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. We hebben GROOTSE plannen. Want wie jarig is trakteert….

MEGA GIVE-AWAY

Ter ere van deze feestelijke maand (oktober) willen wij elke dag een te gekke winactie doen voor onze trouwe volgers en lezers. Iets waar wij jullie écht blij mee maken! Iets wat goed bij I Love Health past. Iets feestelijks! Wij hebben in samenwerking met de tofste en leukste merken waar wij enthousiast over zijn te gekke prijzen verzameld. Wat kunnen jullie verwachten? ELKE dag een nieuwe prijs. Van kookboeken tot een mega voorraad chocola tot coaching(trajecten). Hier MOET je bijzijn!

I Love Health door de jaren heen

Alweer 8 jaar geleden startte Dais met I Love Health. In 2018 kwam Lindelotte daarbij, eerst als stagiaire en later als vast redactielid. En allebei Healthlovers dus. Na jaren van uitzoeken wat wel en niet werkt en bij ons past, hebben we nu allebei onze manier gevonden. En ook wij leren en zoeken nog steeds. Door de jaren heen is mijn leven flink veranderd. De blog I Love Health groeide (ILH groeit nog altijd!), ik startte met mijn retreats naar Bali en bracht daar ieder jaar een aantal weken per jaar door. En de redactie breidde zich uit. Inmiddels bestaat het vaste I Love Health team uit 2 man sterk: Lindelotte en ik dus. En dat kwam als geroepen, want ik werd mama van Izzy (die nu alweer bijna 2 is!). Een enorm intens, mooi en leuk leerproces en nieuwe fase in mijn leven. En niet te vergeten: het ILH HQ is in einnd 2018 verhuisd! Van ons oude vertrouwde kantoortje op de Overtoom naar een écht grote mensen kantoor op de Prinsengracht. Jawel, doe maar luxe.

Food

Wat betreft voeding ben ik echt niet altijd zo gezond geweest. In het I Love Health boek deed ik al een grote onthulling: ik heb op mijn vijftiende bij Mac Donalds gewerkt! Tel daar nog een paar jaar achter de bar werken in een après-ski café in de Franse Alpen bij op en je snapt: zo gezond was ik vroeger niet. Na deze periodes was ik echt van de lightproducten. Ik dacht dat dat gezond was. Eierkoeken, light zuiveldrinks, ontbijtkoek, light jam… je kent het wel. Helaas heb ik sinds mijn zestiende vrij heftige PDS-klachten (het Prikkelbare Darm Syndroom). Ik zag het ziekenhuis regelmatig van binnen, maar helaas zonder effect. Uiteindelijk ging ik zo’n vijf jaar geleden naar een orthomoleculair arts (de leer waarin gekeken wordt hoe je je lichaam zo optimaal mogelijk kunt voeden). Ik was behoorlijk sceptisch, ik vond het allemaal maar zweverig gedoe en een hoop geld kosten. Maar goed, je moest wat, was mijn gedachte op dat moment. Dus ik ging met alle voedingsadviezen en supplementen aan de slag. En met succes! Alle lightproducten gingen de deur uit en maakten plaats voor echte, pure en natuurlijke producten. Ik kocht steeds meer ‘gezonde boeken’ en leerde zo meer en meer over voeding. Na elk boek voelde ik me weer een beetje beter. Mijn PDS-klachten zijn bijna helemaal verdwenen.

Sport

Sporten is iets wat ik als klein meisje al graag deed. Échte meisjessporten als turnen en jazz ballet en met de jongens mee voetballen in de pauze. Als tiener deed ik braaf mijn step- en BBB-lesjes in de sportschool. Later verloor ik mijn hart aan hardlopen. Echt fantastisch. Hardloopschoenen aan, muziekje op en gaan. Lekker buiten zijn en je hoofd leeg maken. In de winter kun je mij niet blijer maken dan mij op een snowboard te zetten en in de zomer op een surfplank. Ik mag bijna weer naar Bali! April… de countdown is begonnen…

En toen werd ik zwanger. Tijdens mijn zwangerschap ben ik lekker blijven bewegen. Niet de HIIT lesjes zoals ik gewend was, en ook hardlopen heb ik even on-hold gezet. Ik heb mij vooral gefocust op krachttraining, wandelen en zwangerschapsyoga. Ongeveer 7 weken na mijn bevalling ben ik weer begonnen met sporten. Ik heb niet mijn ‘oude’ sporten weer opgepakt, maar ben begonnen met postnatale personal training. ik heb daar ook veel over geschreven op de site, die blogs lees je hier.

Ik plan sporten echt voor mezelf in. Ik ga er voor zitten, pak mijn agenda erbij en blok 2/3 keer een uurtje om te knallen. Even een momentje voor mezelf. En dat lukt ook heus wel eens niet, maar plannen is voor mij echt the key. Ik plan mijn werk/creche/koken/vriendinenn/quality time met de BF er gewoon om heen. En dus niet omdat moét, maar omdat ik weet dat ik mij er echt lekkerder door voel. En als het een keer niet lukt, is het ook geen probleem hoor. Ben ook maar een mens met 24u in een dag 😉

Op naar…

Op naar nog heel veel mooie jaren! Dankjewel voor alle support, zonder jullie was ILH geweest waar zij nu staat. <3

Liefs, Team ILH

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties

  1. Gefeliciteerd met je 8-jarig jubileum ! Door alle (levens)stormen heen, super ! Leuk dat je je volgers wilt trakteren met verschillende winacties, ik ben heeel nieuwsgierig. 🙂