What’s new augustus 2019

Health, Life  /   - 

De zomer gaat veel te snel… Lange zomeravonden, het zonnetje, volle terrassen. Wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Bij de zomer horen een hoop nieuwe, leuke dingen. Wat verscheen er allemaal nieuw in augustus 2019?

Lays Oven Baked Veggie Thins

Een hele mond vol. Lays heeft een nieuwe smaak! Namelijk Oven Baked Veggie Thins. Net ff iets gezonder snacken, want 40% minder vet. Je vindt de zakken in de smaken aardappel/rode biet en aardappel/zoete aardappel.  Je variant met rode biet heeft een lichte sweet-chili smaak. De zoete aardappel variant een good old paprika smaak. Ga jij deze proberen?

Lays oven baked veggie thins, what's new, augustus 2019

Alpro barista oat

We love cappu’s met havermelk. Als ze ergens havermelk hebben bestel ik deze het allerliefst! Maar nu kun je ook thuis aan de slag. Alpro heeft namelijk een nieuwe plantaardige melk voor de echte barista’s: Barista Oat! Zo maak je thuis de allerlekkerste havermelk cappuccino’s. Met hartje. Of palmboom 😉

Alpro barista oat, what's new, augustus 2019
Bron: Alpro.com

Nike Air Max 270 React (Mid-Century)

Wat een pareltjes. Toffe kleurtjes. Lekker model. En met de zachte demping alles wat je bent gewend van de oude vertrouwde Nike Air Na. Wij zijn fan!! Je shopt ze op Nike.com voor €160. 

Nike react, nike air max 270 react, what's new, augustus 2019

Vegan slagroom // AH Soja Topping

Voor de vegans onder ons! AH heeft een vegan ‘slagroom’ op de markt gebracht. Of zoals ze het zelf noemen: Soja Topping. Yes gurl, hoef je nooit meer (vegan) appeltaart te eten zonder slagroom. 😉 De topping is gemaakt van soja. Je vindt het in het houdbare zuivel vak bij de Appie.

Soja topping, what's new, vegan slagroom

DASH water

Deze kwam ik tegen toen ik een rondje door de supermarkt liep. Voedselverspilling tegengaan met een lekker drankje, dat is wat Dash water doet. Water geüpgrade met een smaakje van groente en fruit. Maar niet zomaar groente en fruit! Voor de smaakjes wordt groente en fruit gebruikt die de supermarktketens niet aanvaarden omdat ze niet voldoen aan het ‘schoonheidsideaal’. Groente en fruit dat normaal zou worden weggegooid. 😉 Zolang de smaak maar goed zit. Je vindt ze in 3 smaakjes: Rasberry, Lemon en Cucumber. En dikke thumbs up voor het design!

DASH water, what's new, augustus 2019

Wat is jouw nieuwe ontdekking van augustus 2019? Laat het ons weten in een reactie!

Liefs, de ILH redactie

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *