Getest: NIVEA Q10plus Verstevigende body lotion

Beauty  /   - 

Zoals jullie al hebben kunnen lezen in de vorige blog ben ik al een aantal maanden fan van de NIVEA Q10plus dagcrème. De afgelopen paar weken heb ik ook de bijbehorende verstevigende body lotion met Q10plus van NIVEA getest. Behalve goed voor mezelf te zorgen door gezond te eten en te sporten, vind ik het ook fijn om van buitenaf het juiste te doen voor mijn lichaam. Ik vertel je daarom graag wat ik er van vind.

Wat belooft de NIVEA Q10plus Verstevigende Body Lotion?

  • Een zichtbaar stevigere huid in 2 weken
  • Laat de huid elastischer en energieker aanvoelen
  • Versterkt de huid en hydrateert de huid intensief

De dagen worden steeds mooier, en de blote armen en benen komen weer tevoorschijn. Vooral mijn bovenbenen zijn voor mij altijd een beetje een issue, het is allemaal net niet zo strak en glad als ik het zou hebben willen. Dus ik hoop dat de NIVEA Q10 Verstevigende body lotion daar net even voor wat meer versteviging en gladheid kon zorgen.

nivea q10 Wat vond ik van de NIVEA Q10plus Verstevigende Body Lotion?

De afgelopen twee weken heb ik de bodylotion elke keer na het douchen of badderen gebruikt. Meestal ben ik niet zo trouw in het smeren van bodylotion. Het is toch een extra stap, en het moet vaak even intrekken voordat je je kleding aankan. Het fijne van deze bodylotion is dat hij vrij licht is en snel intrekt. Hij smeert fijn uit en plakt niet. Ook de geur is heel lekker, maar niet te overheersend. Een schoon, zeepachtig fris luchtje. Ik houd niet van te geparfumeerd, dus dit past goed bij mij. Erg lekker!

nivea q10 In de eerste instantie maakt de bodylotion de huid lekker zacht en gehydrateerd. Fijn! Dat is een goede motivatie om het smeren vol te houden dacht ik zo.

Na twee weken trouw smeren lijkt mijn huid echt gezonder en steviger. Vooral mijn benen, die toch van zichzelf vaak een beetje droog zijn, zijn nu lekker zacht, gehydrateerd en glad! Fijn, want een mooie huid geeft toch net dat beetje meer zelfvertrouwen, zodat je het beste van jezelf kunt laten zien en je lekker in je vel zit. Zo kun je verzorgd en zelfverzekerd de lente in!

nivea q10plus

Meer water voor een nóg mooiere huid

Nog een top tip voor een stevigere huid van binnen uit: veel water er drinken! Jep dames, daar gaan we weer. Maar probeer maar eens een tijdje die 2 liter water binnen per dag binnen krijgen. Je zult echt verschil zien in je huid!

Al met al blijf ik lekker doorgaan met het smeren met de NIVEA Q10plus Verstevigende Body Lotion; mijn huid wordt er mooier van en ik vind het product fijn in gebruik. Aanrader!

Nieuwsgierig geworden? Lees meer over NIVEA Q10plus op NIVEA.nl/laatjezienmetQ10.

nivea q10plus

nivea q10plus

[Advertorial – dit verandert echter niets aan mijn mening of oordeel over een product of merk]

Bestel het I Love Health boek hier – zonder verzendkosten!

En volg je I Love Health al op Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie