Natuurlijk witte tanden, op een veilige manier

Beauty, Health  /   - 

Witte tanden is zo’n schoonheidsideaal die iedereen wel wil. Heb je ooit iemand horen zeggen: “O nee joh, wit? Ik vind een beetje gelig veel mooier?” Nee, precies. Niemand die dat zegt. Ik dus ook niet. Op zich heb ik van mijzelf prima tandjes hoor! Maar ietsepietsie witter? Why not?! Toen ik werd gevraagd een bleekbehandeling met Philips Zoom! te ondergaan, had ik daar wel oren naar.

Als jij daar ook oren naar hebt, raad ik je aan helemaal tot onder te lezen, want ik mag 5 Philips Zoom! bleekbehandelingen weggeven!!!

Maar eerst even terug naar de behandeling.

Ik zei niet direct ja op dit aanbod. Ik wilde eerst zeker weten dat het veilig en niet schadelijk voor mijn tanden zou zijn. Ik heb wel eens gehoord dat tanden bleken pijnlijk of schadelijk kan zijn. En dat wil ik absoluut niet. Ik ben blij met mijn gebit en wil niets doen dat dit kan schaden. Philips Zoom! beweert dat dit allemaal niet het geval is en ook op het internet las ik dat mensen de behandeling als pijnloos ervoeren. Het voldoet volledig aan de in 2012 veranderde en strenger geworden Nederlandse regelgeving voor tandenbleken. Okay jongens, dan kom ik graag op intake!

Veel, maar nog niet elke tandarts biedt de behandeling van Philips Zoom! aan. Ik ging naar Heemstede, naar Tandartsen aan de Herenweg. De lange vragenlijst met betrekking tot mijn gezondheid die ik vooraf heb ingevuld werd doorgenomen en ik kreeg een uitgebreide intake. Het is namelijk belangrijk dat je een gezond gebit hebt om je tanden te kunnen bleken. Ik kon al mijn vragen en twijfels over veiligheid, pijn en ‘hoe gezond of schadelijk’ is het voor je tanden stellen.

Philips Zoom! biedt professionele bleekbehandelingen die alleen via de tandartsenpraktijk verkrijgbaar zijn. Op veilige en effectieve wijze kunnen je tanden tot zes tinten lichter gemaakt worden. Dit gaat je nooit lukken met een bleekproduct dat je bij een drogisterij koopt, zoals een tandpasta. Deze producten mogen maximaal 0,01% waterstofperoxide bevatten. Bij de tandarts mag dit tot 6% zijn. Hierdoor is het heel effectief en krijg je een natuurlijk witte kleur. Geen gekke Gerard Joling smile dus 😉

Ik heb gekozen voor de behandeling bij de tandarts, maar je kunt het ook zelf doen met een take home set, die je ook bij de tandarts moet aanschaffen. De tandarts kan je adviseren wat het beste bij jouw wensen en budget past.

De bleekbehandeling

Je krijgt zo’n gekke mondspreider in je mond, watjes bij je kiezen en je tandvlees wordt eerst helemaal beschermd voordat er gebleekt gaat worden. Safety first! Vervolgens krijg je het bleekmiddel op je tanden en een LED-lamp erop die het bleekresultaat versneld en versterkt. In tegenstelling tot UV-licht, wordt dit niet warm en is het dus ook niet pijnlijk. Dit wordt 4 keer herhaald zodat je gebit een uur lang gebleekt wordt.

tanden bleken philips zoom!

Ik vond het wel een lange zit. Of ‘lig’ eigenlijk. Maar met een lekker kussentje onder mijn hoofd was het goed te doen. Ik dommelde af en toe zelfs in slaap! Dit geeft wel aan dat het echt geen pijn deed of vervelend was.

Na een uur was ik klaar, de hele mikmak weer uit mijn mond, even goed spoelen en klaar was ik.

Hop, gauw naar de spiegel, grote smile… en yes! Ik zag direct het verschil. Mijn tanden zijn een paar tintjes lichter. Ik ben heel blij met het resultaat! Geen overdreven, onnatuurlijk witte kleur, maar ‘gewoon mooi en natuurlijk’.

tanden bleken philips zoom!

Win: Philips Zoom! Bleekbehandeling

Omdat ik onwijs blij ben met het resultaat wil ik jullie dat ook graag laten ervaren. Daarom mag ik een aantal bleekbehandeling met Philips Zoom! weggeven. Wat moet je doen? Simpel, vul via deze op deze pagina je gegevens in!

Succes!

Als je wint, maak je dan een foto van je mooie, witte smile en tag je mij er dan in? Ben heel benieuwd naar jouw resultaat!

Good to know:

 • Of je je tanden mag/kunt bleken hangt samen met de gezondheid van je mond, besluitvorming vindt altijd plaats door een tandheelkundige.
 • Het eindresultaat van bleken verschilt per persoon en is onvoorspelbaar.
 • Dat wat ‘nep’ is in je mond (bijv. vullingen) kunnen niet verkleurd worden.

Liefs

Daisy

[Advertorial – dit verandert echter niets aan mijn mening of oordeel over een product of merk]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

24 reacties

 1. Ik ben lang opzoek naar een manier op mijn tanden te bleken, zonder de bleek, haha! Ik vind het nogal spannend aangezien ik vaak verhalen heb gehoord dat het je tanden gevoelig maakt, en laat ik dat nou niet willen. Graag zou ik deze behandeling willen winnen!

 2. Oh wauw dit lijkt me geweldig. Van nature heb ik wat gelige tanden en daar ben ik vanaf mijn pubertijd al onzeker over. Maar de stap durven zetten, nee dat is nog steeds niet gebeurd. Mocht ik winnen dan heb ik eindelijk de stok achter de deur die ik nodig heb. Bij jou ziet het er echt mooi uit, natuurlijk en niet overdreven wit. Precies goed!

 3. Ja lukt me super gaaf! Zit er al lang over na te denken om hetbte gaan doen! maar durfde het niet, omdat ik ook bang was om mn tanden te beschadigen, dus na jouw review met super resultaat, zou ik dit graag willen proberen!

 4. Wauw Daisy, dit klinkt als een langgekoesterde droom die mogelijk in vervulling kan gaan… Ben stiekem al tijden op zoek naar een veilige manier om mn tanden toch wat witter te krijgen. Ik irriteer me dagelijks aan het echt niet wit zijn van mn tanden. Maar in mn zoektocht kom ik alleen maar dubieuze betaalbare middelen tegen en de manieren die me wat lijken, zoals deze die jij hebt gehad, zijn financieel gewoon niet haalbaar.
  Dus ik kruis al mn vingers en waag een gokje op deze geweldige prijs!

 5. je wilt niet weten hoeveel tijd ik bezig ben geweest met ‘thuis’ behandelingen, maar helaas heeft het niets uitgemaakt. Met name mijn hoektanden zijn geel van kleur en dat is dan toch een doorn in het oog op zo’n mooie stralende vakantiefoto. Zou echt heel tof zijn om een behandeling te winnen!

 6. ??Graag!!!

  De PHILIPS ZOOM! behandeling klinkt als muziek in mijn oren en is dan ook hartstikke welkom.

  Ik zou graag een foto maken met mijn mooie nieuwe witte smile en jullie er in taggen.

  ILOVEHEALTH ?❤️

 7. Hey Daisy, kan het kloppen dat de link naar het formulier niet werkt?

  Ik zo namelijk heel graag meedoen omdat ik laatst op een zeer pijnlijke manier geconfronteerd werd met mijn gebit. Ik drink heel veel thee en ik weet dat mijn tanden niet superwit zijn, maar toen ik laatst langs een groepje jongens liep en ik naar een van hen lachte zij deze ‘zo, iemand heeft hier géle tanden!´
  Nu vind ik eigenlijk dat ik hier niet aan toe zou moeten geven, maar een kleine zelfvertrouwen booster zou nu wel welkom zijn…

 8. Dit wil ik heel graag! Als gevolg van stress heb ik een tijdje gerookt (ja zoo slecht! Zeker omdat ik verder hartstikke gezond leef) gevolg; gelere tanden. Terwijl ze altijd zo mooi wit waren! Die witte tanden zou ik graag terug willen!

 9. Ik zou het graag mijn vriend cadeau willen geven. Hij klaagt al jaren dat zijn tanden iets te geel zijn maar durft er niks aan te doen… Als ik deze actie mag winnen, zal hij enorm verrast zijn?

 10. Hoi! Wat een mooi resultaat!

  Mijn beugel is er net een paar maanden uit en het resultaat is er mooi! Alleen het feit dat mijn tanden best gelig zijn maakt het hele resultaat minder! Als deze wit(ter) konden worden zou ik eindelijk de lach hebben waarvoor ik al die tijd met die beugel heb gelopen! zou echt te gek zijn!

  Liefs

 11. Ik Zou graag willen. Heb net 2 jaar een beugel gehad en een kaakoperatie voor een mooi gebit. Het zou een mooi cadeautje zijn voor mijn 40e verjaardag ?
  Ziet er echt mooi uit

 12. Zit al een tijd te denken om dit te doen, maar was er wat angstig voor vanwege evt schade aan m’n tanden. Na de duidelijke revieuw ben ik om. Zou dus helemaal leuk zijn als ik dit zou winnen! 🙂

 13. Heel graag!
  Ik heb vorig jaar een bleekbehandeling voor thuis gedaan (wel via de tandarts).
  Ik moest met een bitje in gaan slapen en het bitje tot s ochtends laten zitten, het bleekmiddel zou eerder al uitgewerkt zijn.
  Na een paar uur werd ik wakker met enorm zere tanden. Pijnloos, absoluut niet. Resultaat, helaas dus ook niet want ik ben meteen gestopt.
  Ik zou zo graag proberen of deze behandeling wel pijnloos is.

 14. Door een ongeluk is mijn onderlip wat misvormd en vooral zichtbaar als ik breeduit lach en daar schaam ik me weleens voor. Wellicht dat ik me zekerder voel als iedereen verblindt raakt door mijn mooie witte tanden als ik de behandeling win ?

 15. Lijkt me super. De vraag of het niet schadelijk was heeft me tot nu toe eigenlijk tegengehouden, maar na dit gelezen te hebben ben ik overgehaald! Kan ik straks weer breeduit lachen 😀