Een gehydrateerd huidje na 2,5 maand zon, zee en strand op Bali!

Beauty  /   - 

Het is je vast niet ontgaan dat ik de afgelopen 2,5 maand op Bali heb doorgebracht. En dat was niet de eerste keer. Ik probeer dit twee keer per jaar te doen. Don’t hate me please… Uiteraard is het geen vakantie, maar wordt er ook gewoon geblogd (dat is dus werken) vanuit Bali. Maar goed, ik dwaal af. Bali is natuurlijk heerlijk. Zon, zee, strand, surfen… elke dag is het weer genieten. Genieten voor mij ja. Waarvoor het wat minder genieten is, is mijn huid. Die droogt wel een ietsiepietsie uit van al deze heerlijke elementen. Oeps. Het klimaat en dan met name de veranderingen in klimaat zijn funest voor je huid; het droogt er flink van uit.

clinique moisture surge
De 4 producten uit de Moisture Surge lijn van Clinique

Bye bye droogtelijntjes

Gelukkig kan je hier iets aan doen. Je kunt het zelfs voorkomen. De Moisture Surge productlijn van Clinique is wat je nodig hebt in dat geval. Ik dus. Ik had het heel hard nodig na Bali! Ik gebruikte het helaas nog niet toen ik in Bali was, maar nu ik terug ben, ben ik druk aan het smeren om dat droge velletje weer een beetje te hydrateren. En met succes. Mijn huid voelt weer heerlijk aan. Ik gebruik de Extended Thirst Relief. Deze formule geeft de huid een vochtboost, die de huid voller maakt, weerbaarder voor fijne droogtelijntjes en zachter en egaler maakt. Ook de Moisture Surge Intense gebruik ik graag voor een extra hydraterende boost.

Ik ga op vakantie en ik neem  mee…

Ik weet in elk geval dat ik bij mijn volgende tripje naar de zon – trouwens ook naar de sneeuw – volop ga smeren met deze fijn, hydraterende Moisture Surge crèmes van Clinique. clinique moisture surge

Vakantieformaat!

Wat dan ook nog eens super handig is, zijn de kleinere formaten waarin de Moisture Surge crèmes nu verkrijgbaar zijn. Ideaal dus voor op reis. Dan wil je niet de grote pot meesleuren, maar gewoon een fijn handzaam potje. Ze zijn er al in een formaat van 30 ml. Ideaal!

Al vanaf €20!

Omdat een vakantie vaak al genoeg kost, is het helemaal fijn dat de Moisture Surge lijn nu in prijs verlaagd is:

  • Moisture SurgeTM Extended Thirst Relief – 30 ml voor €20 en 50 ml voor €29.
  • Moisture SurgeTM Intense – 30 ml voor €20,30 en 50 ml voor €29,50.

clinique moisture surge [Advertorial – dit verandert echter niets aan mijn mening of oordeel over een product of merk]

Bestel het I Love Health boek hier – zonder verzendkosten!

En volg je I Love Health al op Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter?

 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties

  1. Heerlijk Daisy dat je zo veel tijd op Bali kunt doorbrengen! Maar ik geloof inderdaad dat je huid dat minder tof vind! Fijn dat de Clinique producten je helpen, ik heb ook goede ervaringen met dit merk. (: