Laat je zien met Q10! Testers gezocht!

Beauty  /   - 

Het is officieel al weer een paar weken lente. En niet alleen de datum geeft dit aan, zelfs het weer doet de lente eer aan. Het moet niet gekker worden hè? Fijn! De winterse truien maken weer plaats voor dunne bloesjes en lange broeken misschien al wel voor een zomers rokje? Rokjesdag: kom maar op! Al wil je dan natuurlijk wel helemaal rokjesdag-ready zijn, toch?

Voor mij betekent dat een mooie gladde, stevige huid en geen (of graag zo min mogelijk) rimpels. En dat geldt zowel voor de huid van mijn lichaam als van mijn gezicht. Door je huid in te smeren met Q10 zorg jij ervoor dat je helemaal klaar bent voor die lente. Ik gebruik de NIVEA Q10plus Anti-Rimpel Dagcrème SPF 30 al een aantal maanden, maar ga de komende weken ook de NIVEA Q10plus Verstevigende Body Lotion gebruiken. Eens kijken hoe dat bevalt!

Ook jij kan deze Q10 producten testen! Onderaan de blog lees je hoe.

Maar waar ik zelf dan nog even benieuwd naar ben, is dat Q10. Waarom gebruikt NIVEA dit voor haar producten? Wat doet het voor je huid? Ik ging op onderzoek uit!
nivea q10

Wat is Q10?

Q10 is in het kort een huideigen co-enzym dat de energieproductie in de cellen stimuleert. Als je ouder wordt, vermindert de hoeveelheid Q10 in de huid. Dat betekent dat de huidcellen minder beschermd zijn en minder energie krijgen om zich te vernieuwen. De huid veroudert, verslapt en krijgt rimpels. Bah. De Q10 in de producten van NIVEA zorgen ervoor dat de hoeveelheid Q10 in je huid weer wordt aangevuld. Je huid wordt zo weer gladder en steviger. nivea q10

Dubbel effect: niet alleen Q10 smeren, maar ook eten!

Voor het beste effect, zorg je er niet alleen voor dat je Q10 smeert, maar ook eet. Je voedt je huid zo van binnenuit en van buitenaf. Het co-enzym Q10 is één van de best bewaarde geheimen van de natuur op het gebied van huidveroudering. NIVEA zorgt voor de buitenkant, maar voeding met een hoge dosis Q10 doet dat van binnenuit! Q10 zit in veel voeding, maar je vindt het in een relatief hoge dosis in:

 • Rundvlees
 • Sojaolie
 • Sardientjes
 • Makreel
 • Avocado
 • Pinda’s
 • Orgaanvlees
zalmsalade met quinoa, avocado en peultjes - queens vis
Avocado eten voor de Q10. Vervang de zalm in deze salade voor makreel en je zit helemaal goed met je Q10 level 😉

Ingrediënten avocado makreel salade

Voor 1 persoon

 • 1 stuk gerookte makreel (of makreel uit blik)
 • 40 gram quinoa (ongekookt)
 • 75 gram peultjes
 • ¼ komkommer
 • ½ rode ui
 • 1/3 avocado
 • handje sla
 • peper & zout

Klik hier voor de bereiding van het recept.

De makreel en de avocado in dit recept zorgen voor een extra boost Q10. Ik ben zelf groot voorstander van beauty van binnenuit en van buitenaf. Goed smeren & goed eten dus. Ik weet in en elk geval wat er bij mij op het menu staat de komende weken: gerechten met ingrediënten met Q10 én een dagelijkse beauty sessie in mijn badkamer met NIVEA Q10plus producten. En bij jou misschien ook wel, want…:

Q10 testers gezocht!

Wie o wie vindt het leuk om mee te doen aan een twee weken durende producttest? Ik ben op zoek naar 5 dames. Je krijgt de producten (de NIVEA Q10plus Anti-Rimpel Dagcrème SPF 30 en de NIVEA Q10plus Verstevigende Body Lotion) thuisgestuurd en dan kun je aan de test beginnen. Ik ben dan natuurlijk wel heel benieuwd naar jouw bevindingen. Laat in de comments weten dat je graag mee wilt doen in het testpanel. Vergeet je e-mailadres niet, anders kan ik je niet laten weten of je mee mag doen met de test.

LET OP: je kunt je niet meer opgeven als tester. De 5 ‘winnaars’ zijn inmiddels bekend gemaakt onder deze blog in de comments. Check snel of je erbij zit. nivea q10 Liefs

Daisy

[Advertorial – dit verandert echter niets aan mijn mening of oordeel over een product of merk]

Bestel het I Love Health boek hier – zonder verzendkosten!

En volg je I Love Health al op FacebookInstagramPinterest en Twitter?

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

110 reacties

 1. HOERA 🙂 De 5 Testers zijn bekend:

  Patricia Borghuis
  Erika van koert
  Kim Dekker
  Birgit huisman
  Linda Stikkelorun

  Van harte gefeliciteerd. Willen jullie een mail sturen naar info@ilovehealth.nl met daarin je adresgegevens? Dan stuurt NIVEA het pakket naar je op.

  Dank je wel 🙂

  Groetjes
  Daisy

 2. Hallo,
  Ik zou me graag willen opgeven. Ik ben een moeder van 2 dochters, 40 jaar, sportief en druk aan het trainen voor de marathon. Ik zou de artikelen erg graag willen testen?? groetjes Patricia Borghuis

 3. Ja, heel graag. Ik ben sinds sept afgelopen jaar veel gezonder aan het eten en bewegen. Ben 14,5 kilo afgevallen. Graag zou ik mee willen doen aan het testpanel.

 4. Ik wil graag de produkten testen
  ben een sportieve vrouw van 54 jaar.
  Veel buiten en ik sport veel.
  Heb een gevoelige huid en moet me iedere dag na het douche insmeren!

  Gr Eva

 5. Heel graag, ik ben nog steeds opzoek naar de juist verzorging voor mijn huid. En dan vooral voor mijn gezicht! Ik zoek namelijk een creme waar sowieso spf in zit. Ik ben benieuwd naar deze lijn! En zou deze graag willen testen:) Liefs Chantal

 6. Afgelopen zaterdag is mij tijdens een workshop van een schoonheidsspecialiste duidelijk geworden dat ik als 30+er nu echt meer tijd aan mijn huid moet besteden en dat alleen water niet meer genoeg is voor opkomende rimpels. Ik zou deze producten graag testen om te kijken of Nivea iets voor mij is