Zo ga ik mijn dertiger issues te lijf…

Beauty  /   - 

Ik kan er écht niet meer om heen. Vorige week zondag was het zo ver. Het is gebeurd. De gloriedagen uit mijn twenties zijn over. Ik ben sinds zondag officieel een dertiger. OMG. Ik weet het, age is just a number. Je bent zo oud als je je voelt. Blablabla. Maar tóch, ik vind het een dingetje. Op zich merk ik nog niet veel van de ‘ongemakken’ die horen bij het ouder worden. Op een paar grijze haren na – thank god voor mijn color specialist Marriët Gakes – en een rimpeltje in mijn voorhoofd, kom ik er volgens mij nog aardig vanaf (dat komt natuurlijk door al dat gezonde eten, dat begrijp je hè). Maar toch… 30. Het is me wat.

nivea daisy dagcreme q10
Die dus.

NIVEA Q10plus Anti-Rimpel Dagcrème SPF 30

En om dat rimpeltje in mijn voorhoofd te houden voor wat ‘ie is, smeer ik me suf met de dagcrème van NIVEA Q10plus. Mét SPF30. Ik gebruik deze dagcrème al meer dan een half jaar en ben er erg blij mee. Wat ik heel belangrijk vind aan een dagcrème is dat het een hoge SPF bevat. Ik heb jaren als beauty PR manager gewerkt en wat ik in die tijd wel heb geleerd van elk merk waarvoor ik werkte, is dat de zon de grootste boosdoener voor je huid is. Dus áltijd – ook als het bewolkt is – smeren met een dagcrème met een hoge SPF. Zo voorkom je huidbeschadiging en rimpels. Dus niet alleen met dit (soms) heerlijke lenteweer, maar altijd!

Je kunt immers beter voorkomen dan genezen. En kun je een echte rimpel nog wel ‘genezen’? Volgens NIVEA wel. Door gebruik van de NIVEA Q10plus Anti-Rimpel Dagcrème SPF 30 verminderen je rimpeltjes al binnen twee weken. Dat heeft dus alles te maken die Q10. nivea q10, Q10plus

Ik koos bewust voor een crème met Q10, omdat ik inmiddels weet dat dit ingrediënt heel goed is voor je huid. Q10 is namelijk een huideigen co-enzym dat de energieproductie in de cellen stimuleert. Als je ouder wordt – zoals ik, hallo 30 – vermindert de hoeveelheid Q10 in de huid. Dat betekent dat de huidcellen minder beschermd zijn en minder energie krijgen om zich te vernieuwen. De huid veroudert, verslapt en krijgt rimpels (o lord…) De Q10 in de producten van NIVEA zorgen ervoor dat de hoeveelheid Q10 in je huid weer wordt aangevuld. Je huid wordt zo weer gladder en steviger. (Yes, kom maar op met die thirties – ik kan het aan!)

Q10 food

Wist je dat je ook Q10 uit voeding kunt halen? Niet alleen smeren dus, maar ook van binnenuit werken aan zo’n mooi, gezond en strak velletje. Kijk, daar houd ik van! In deze blog lees je in welke foods je veel Q10 vindt.

sandwich zalm
Een echt Q10 maaltje 🙂 Klik op de foto voor het recept.

Wat vind ik van de dagcrème?

Zoals ik al aangaf, gebruik ik NIVEA Q10plus Anti-Rimpel Dagcrème SPF 30 al zeker een half jaar. Daarom vond ik het extra leuk dat NIVEA mij vroeg voor deze campagne. Omdat ik vroeger een wat vette huid met onzuiverheden had, ben ik nog steeds altijd een beetje huiverig voor vette crèmes. Deze dagcrème is wel heel ‘rijk’, maar totaal niet vettig. Hij trekt snel in. Je kunt dus vrij snel na het insmeren van de crème, je make-up aanbrengen. De geur is fijn, maar niet te aanwezig. Precies zoals ik het graag heb.

En, werkt de crème?

Ik werd de afgelopen weken op Bali nog regelmatig halverwege de twintig geschat – yes, score! – dus, ja, de NIVEA Q10plus Anti-Rimpel Dagcrème SPF 30 werkt! 😉

nivea q10, Q10plus
NIVEA heeft nog veel meer producten in de Q10 collectie.

Liefs

Daisy

[Advertorial – dit verandert echter niets aan mijn mening of oordeel over een product of merk]

Bestel het I Love Health boek hier – zonder verzendkosten! 

En volg je I Love Health al op FacebookInstagramPinterest en Twitter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 reacties