Zet jouw #kerstgedachteAAN!

Health  /   - 

We weten het allemaal: energie besparen is goed voor het milieu. Ik probeer daar het hele jaar rekening mee te houden. Niet klakkeloos het licht in je halve huis aan laten staan en de verwarming laag als je de deur uit gaat. Net als van die dingen als je afval scheiden. Het is een kleine moeite en als we het allemaal doen, maakt het een groot verschil. We moeten gezond met ons eigen lichaam omgaan, maar natuurlijk ook op een gezonde manier met het milieu. Daarom support ik deze kerstactie van Nuon ook helemaal!

Nuon’s boodschap: doe de lichten uit, maar zet je kerstgedachte aan!

Ik zie me zelf al helemaal zitten: lichten uit, hooguit een paar kerstlampjes en natuurlijk kaarsjes. Heerlijke kerst toch?

Nuon wil dus graag dat we op energie besparen en die juist aan elkaar geven! Dat vind ik nog eens een mooie kerstgedachte.

Leg alle telefoons weg, de tablets uit en er wordt natuurlijk niet gewerkt op de laptop. Het is immers kerst. Ga lekker aan tafel zitten met elkaar. Eten, drinken, kletsen… spelletjes met de kids. Al die elektronica uit scheelt je niet alleen energie, maar weer echt samen zijn levert juist energie op. Je geeft elkaar energie. Zodat we elkaar sterker maken en meer van elkaar gaan genieten. Hoe kerst wil je het hebben!?

Wat geeft mij energie?

Samen zijn met de mensen van wie ik houd! Samen koken. Samen eten. Lachen. Spelletjes. Mooie kerstgedichten voor elkaar schrijven. Dat soort dingen 🙂

Zet jouw #kerstgedachteAAN

Check de AanUitcampagne waar Nuon leuke tips geeft om te besparen op je energie. En deel dan ook gelijk jouw kerstgedachte op de site van Nuon. Dan zorgen zij ervoor dat deze wordt gevat in een mooie e-kerstkaart, die je kunt delen met anderen via e-mail en social media! Maar hier de e-kerstkaart met jouw kerstgedachte.

Wist je dat…

Wist je dat Nuon niet alleen met Kerst stil wil staan bij de medemens? Zo starten ze ook regelmatig initiatieven vanuit de Nuon Foundation. Hiervoor werken ze samen met o.a. De Zonnebloem, Stichting Opkikker, Nederland Cares en NL Doet. De medewerkers van Nuon dragen hieraan belangeloos regelmatig hun steentje bij. De Nuon Foundation zorgt voor de coördinatie en financiële ondersteuning. nuon, kinderen, kerst, kerstgedachte

Hoe bespaar jij op energie? En wat is jouw kerstgedachte? Elkaar tips geven in de comments hieronder vind ik heel leuk!! xx Dais

[Advertorial – dit verandert echter niets aan mijn mening of oordeel over een product of merk]

Bestel het I Love Health boek hier – zonder verzendkosten!

En volg je I Love Health al op Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter?

 

Advertisement

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *