20% korting op mijn favo STOX sokken

Fashion, Sport  /   - 

Een paar maandjes geleden testte ik twee paar compressie sokken van het merk STOX: de Running en Recovery Socks. En ik ben fan deze STOX sokken! (Lees de blog met review hier terug.)

Compressiesokken? Euh, wat zijn dat ook al weer? Ik zal je geheugen even opfrissen:

STOX Energy Socks zijn compressiesokken die als het ware in je benen ‘knijpen’. Deze druk (compressie) zorgt voor een betere bloedcirculatie en maximale zuurstofcapaciteit naar je spieren. Ze voorkomen daardoor niet alleen vermoeide, pijnlijke benen, maar helpen ook spataders en opgezwollen voeten, enkels en/of benen te voorkomen.

Ik heb dit getest. En zoals ik al in de review aangaf: het werkt echt! STOX heeft sinds kort ook skisokken in het assortiment. Die ga ik uitgebreid testen tijdens mijn wintersport in januari. Maar ik heb al zo’n vermoeden dat ik net zo fan van deze sokken ga zijn als van de Running en Recovery Socks. stox energy socks, stox sokken

Korting op STOX sokken!

In het kader van de feestdagen speelt STOX voor kerstman! Ze geven een paar flinke kortingen weg. Kijk! Daar houden we van.

20% korting op de STOX skisokken

Ga je net als ik binnenkort skiën of snowboarden? Dan wil je deze fijne sokken natuurlijk hebben. Nooit meer vermoeide voeten, geen spierpijn in de kuiten, geen koude voetjes… lijkt me heerlijk! En wat me misschien nog wel fijner lijkt: nooit meer zweetpootjes! Haha! Ja mensen, ski- of snowboardschoenen zijn niet bevorderlijk voor frisse voetjes – laten we daar geen doekjes om winden (maar sokken?). De skisokken van STOX zijn dat wel! O, en had ik al gezegd dat ik het ook gewoon een lekker printje vindt!? Je krijgt nu 20% korting op de skisokken. De actie is geldig tot 31 december 23.59 uur. Go get it now!! skisokken, STOX sokken, compressiesokken

15% korting op de STOX kerstbundels

Twee paar STOX sokken in één bundel: Running & Recovery bundel, Work & Travel bundel, en Ski & Recovery bundel. Als bundel is dit 15% goedkoper dan de sokken los. Tipje… leuk cadeautje voor onder de boom… om te geven of om te vragen! Just saying 😉 De actie geeft je 15% korting. Geldig tot 27 december 23.59 uur.

Lees meer over STOX Energy Socks op hun website! Naast de Running, Recovery en Ski sokken hebben ze ook Travel, Medical en Work sokken. En als je vragen hebt, stel ze in de comments! 

x Daisy

Bestel het I Love Health boek hier – zonder verzendkosten!

En volg je I Love Health al op Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *