WIN || 2 maanden gratis dieetadvies – #byebyebelly

Health, Win  /   - 

Zo. Met nog 1 dag op de teller van deze #byebyebelly maand ben ik heel erg benieuwd hoe het jullie vergaan is! Ben je afgevallen? Buikvetjes kwijt? Viel het mee, viel het tegen? Heb je behalve bye bye tegen je buikje, misschien ook wel bye bye tegen andere ongewenste vetjes gezegd? Laat het vooral weten in de comments onder dit bericht!

Maar, ik begrijp natuurlijk ook dat als je doel meer dan 2 of 3 kg afvallen is, je dit waarschijnlijk nog niet behaald hebt in een maand. Logisch! Te snel afvallen is helemaal niet goed. Je kunt beter blijvend je eetpatroon veranderen en zo langzaam op je streef gewicht komen.

Om hierbij te helpen heb ik met Anouk van Personal Body Center – die diëtiste die heeft geholpen met al die handige blogs zoals 16 do’s & dont’s om buikvet te verliezen! – een hele fijne winactie geregeld… luister!

Je kunt 2 maanden gratis dieetadvies van Anouk winnen. Zij zal je in die periode begeleiden. Maar dat is niet alles. Ook zal je met haar een realistisch doel bepalen. Als je dit doel behaalt in die twee maanden, krijg je erna gedurende een half jaar nog 50% korting op haar consulten!

Kun jij nog wel een extra steuntje in de rug krijgen, een duwtje in de goede richting, wat wijze adviezen, lessen of wat dan ook om af te vallen, dan is dit jouw winactie! Mee doen is easy.

Wat moet je doen om ‘2 maanden gratis dieetadvies’ te winnen?

 • Like de Facebook page van Personal Body Center en I Love Health.
 • Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost (links onder)
 • Laat in de comments onder deze blog weten waarom jij graag dit boek wilt winnen! (Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kan ik de winnaar lastig traceren.)

LET OP: JE KUNT NIET LANGER DEELNEMEN AAN DE WINACTIE. DEZE IS INMIDDELS GESLOTEN EN DE WINNAAR IS BEKEND. MEEGEDAAN? KIJK DAN SNEL IN DE COMMENTS OF JE GEWONNEN HEBT!

Behalve die ene grote winnaar, hebben alle deelnemers een klein cadeautje van diëtiste Anouk gekregen…

Groetjes, Daisy

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

76 reacties

 1. WE HAVE A WINNER!!
  + Maar lees snel verder, want eigenlijk zijn jullie allemaal winnaars 🙂

  De naam van de grote winnares is… Mariska van Kempen!
  Van harte gefeliciteerd!

  Wil jij een mail sturen naar info@ilovehealth.nl o.v.v. ‘dieetadvies gewonnen’? Dan geef ik je gegevens aan diëtiste Anouk door.

  De andere deelnemers, ook jullie hebben een beetje gewonnen! Anouk was zo geraakt door al jullie mooie reacties dat zij iedereen 10% korting aanbied op een intake gesprek met haar.
  Daarbij schreef ze deze brief voor jullie:

  Lieve iedereen,

  Wat een overweldigende hoeveelheid reacties! Als diëtist raakt elk verhaal mij! Het liefste wil ik iedereen helpen, maar dat lukt helaas niet als je een actie hebt met maar 1 winnaar.
  De afgelopen maand heb ik met veel plezier artikelen geschreven voor #BYEBYEBELLY. Ik wil iedereen via deze weg persoonlijk bedanken voor jullie likes en reacties!

  Voeding is heel erg persoonlijk, dat lees je ook terug in al jullie reacties. Sommige beginnen net aan de omschakeling om gezond te leven, andere zijn al langer bezig en hebben ondersteuning nodig voor de laatste pondjes. Er zijn ook mensen die ingrijpende gebeurtenissen meemaken of bepaalde allergieën hebben waardoor advies en begeleiding gewenst is. Of juist sporters die graag topprestaties willen neerzetten. Kortom, voor iedereen is een aparte aanpak nodig.

  Mocht je niet winnen….. ga door om jou doelstellingen te bereiken. Geef niet op! Want je kunt het!

  Om toch iedereen een duwtje in de juiste richting te geven, en jullie te bedanken voor alle reacties heb ik besloten om 10% korting te geven op 60 minuten intake gesprek (deze loopt dan niet via de verzekering).
  Dit is alleen geldig voor de mensen die een reactie hebben geplaatst tijdens de winactie. Je hoeft alleen maar contact met mij op te nemen en aan te geven dat je via #BYEBYEBELLY win actie bent gekomen! –> Anouk Burg via personalbodycenter@gmail.com

  Ter informatie: Via de verzekeraars krijg je 3 uur per kalenderjaar vergoed vanuit de basisverzekering. Houd wel rekening met het verplichte eigen risico, waarmee het verrekend kan worden.

  Liefs Anouk

  Neem anders ook vast een kijkje op haar website http://personalbodycenter.nl/

  xxx Daisy

 2. Ja héél graag!! Mijn vriend is in januari gestart met Personal Body Plan wat natuurlijk super is. Alleen ik moet het toch zelf zien te bereiken! Ik ben al heel ver gekomen (-18 kg :)) Maar er zijn nog wat laatste vetjes op mijn belly die ik graag weg wil hebben! Al heb ik al wel wat kennis in huis mbt gezond eten etc, ik zou toch nog wel wat meer advies willen hebben 😀 Ook om daarmee anderen te kunnen inspireren en adviseren via mijn eigen blog die ik net gestart ben. Nou ben benieuwd! En keep up the good work, jouw blog is echt super! xx

 3. Na enkele berichten te hebben gelezen gun ik iedereen deze kans eigenlijk.

  Desondanks zou ik ook enorm blij zijn met een goed advies. Ik ben al enige tijd bezig met mijn ‘Fit journey’ en dit heeft ook zeker effect. Ik raak geïnspireerd door recepten en dieet tips van anderen maar toch hen ik nog te vaak het idee dag ik ‘maar wat doe’.

  Deze kennismaking met Anouk is de perfecte manier om voor eens en altijd mijn voedingspatroon te verbeteren en om deze belangrijke volgende stap in mijn weightloss journey te zetten!

 4. Geachte aanwezige,

  Hier spreekt de buik van Denise..
  Normaal gesproken klaag ik nooit zo open en bloot over mijzelf (onzekerheid he, vrouwen -_-‘ ), maar nu is het de hoogste tijd om te spreken..

  De laatste tijd is het zo dat ik mij helemaal niet goed voel.
  Ik heb namelijk een vriendje gekregen (wat natuurlijk fan-tas-tisch is, is hij zeker!) maar aangezien zijn buik van hele andere brandstof houd krijg ik ook ander eten; lees indonees.
  Nu heb ik niets te klagen want het is altijd lekker (en meestal nog gezond ook).
  Het enige nadeel is dat ik groei! en altijd borrel! en altijd opgeblazen ben!

  Is dat wat!

  Dat kan nooit goed zijn.
  Deze buik moet over een paar maanden ook weer shinen op het strand ( en oja, het buikje van mijn vriendje ook, want die groeit ook, maar laat hem dat maar niet horen hoor want dan kan ik valentijnsdag wel vergeten!)

  Zou u mij alstublieft willen helpen, zodat ik niet meer zo vaak geluiden maak als een stervende walvis en ik ook nog wat platter wordt.
  Oja, als ik ga zwemmen zal ik in ieder geval niet verdrinken, ik heb ook opeens aardige zwembanden (handig als mijn luchtbedje opeens lek raakt als ik lig te dobberen, maar verder vind ik het maar vervelende aanhangsels)

  Mvg,
  De groeiende buik(en) van Denise (en vriend)

 5. Hallo lieve lieve sportmensen (gekken),

  Ik zou graag willen winnen, omdat ik nooit wat win (helaas)! Misschien dat ik een keer iets win (hopen hopen). Ik werk hard aan mijn belly door te sporten (ja ja best veel krachttraining). Graag inspireer ik ook andere mensen om een gezonde en actieve levensstijl te leven. Het zal me inspireren en motiveren om tot het gewenste resultaat te komen. Het laatste is het moeilijkst. Wil jij me helpen?

  Met sportieve groet,
  Trudy Peters

 6. Super leuke en motiverende actie! Ik ben erg sporief en ook geinteresseerd in sport gecombineerd met voeding. Ik ben zelf bezig met veel sport en fitness maar het stukje professionele voedingsadvies mis ik hier nog in. Ik maak regelmatig gebruik van recepten op jullie site wat me erg motiveert. Graag zou ik deze 2 maanden advies willen winnen zodat ik het laatste stapje ook kan bereiken en hopelijk dan ook kan zeggen byebyebelly. En zo hoop ik daarna gerichter bezig te kunnen zijn met mijn voeding naast het sporten. Sportieve groetjes!

 7. Vele zijn me voor geweest maar ook ik wil hier ontzettend graag gebruik van maken! Sinds september ben ik met een hbo deeltijd studie naast mijn fulltime baan begonnen. Hierdoor heb ik het laatste half heel veel moeite om gezond eten en sporten in mijn levensstijl te implementeren. Ik probeer veel gezonde keuzes te maken maar ik merk dat mijn weerstand wel achteruit is gegaan. Ik wil me zo graag weer goed, fit en actief voelen! Ik heb al een tijd getwijfeld over PBP maar omdat ik niet weet of ik er genoeg tijd voor kan maken durfde ik het niet aan. Deze ‘uitprobeer’ mogelijkheid is daarom perfect voor mij!

 8. hoi hoi,

  Mijn verhaal is vrij uitgebreid, maar ik zal het proberen kort te houden.

  Ik zou het heel graag willen winnen omdat mijn man en ik nu bijna een jaar geleden een hotel en restaurant zijn begonnen. Sinds de eerste gespreken ervaren we behoorlijk stres. Eerst om het verkopen van ons restaurant nu omdat de eigenaar van het pand bijna failliet is, want zeurt om extra geld.

  Met stres kom ik een slok water al aan. Stres, slaap gebrek, geen ritme, geen tijd voor mezelf of voor ontspanning, geen tijd om te sporten zorgen ervoor dat ik in gewicht blijf stijgen. Anderhalf jaar terug was het 95kg nu 118kg. Er lijkt iedere week bij komen hoewel ik best wel gezond eet.

  Ik heb dus echt hulp nodig, maar met een net startend bedrijf gaat iedere cent in de zaak.

  Daarbij willen we heeeel heeeeel graag dit jaar trouwen, zo goedkoop mogelijk maar dan wil ik er op mijn best uitzien. Volgens mij heb ik alleen “maar” goede begeleiding nodig.

  Als jullie de uitgebreide versie willen van t verhaal laat maar weten, maar dan is het een stuk langer en of dat fijn is nu…..

  Liefs maris

 9. Haaai! Afgelopen jaar ben ik addicted to the gym geworden! Echter vind ik het lastig om naast afstuderen, werken en sporten ook nog gezond te koken! Daar zou ik heeeel graag wat tips voor willen! Sportieve groet Simone!

 10. Ik volg een dansopleiding maar moet even afvallen. Helaas krijgen we op school (nog) geen begeleiding wat betreft gezond eten. Dit zou nu heel erg goed uitkomen! Ik ben benieuwd 🙂

 11. Ik ben 2 jaar geleden mijn hele voeding omgegooid, sporten opgepakt, sapjes ed. Toen voelde ik me het allerbest, maar het lijkt nu of mijn lichaam hier weer aan ‘gewend’ raakt en niet meer afvalt. Waardoor motivatie ook minder wordt. Het lijkt me heel waardevol om met een dieetspecialist mijn voeding te bekijken en te optimaliseren en ook blijvend aan te passen. Ik wil die kilo’s nu wel eens voorgoed kwijt!

 12. Deze prijs zou voor mij perfect zijn! Ik ben afgelopen 1,5 jaar 25 kilo kwijt geraakt. Dan denk je waarschijnlijk dat ik nog nooit zo blij ben geweest (wat uiteraard ook zo is), maar nu moet verdorie die buik er alleen nog af! Dit is echt het meest lastige onderdeel, waarbij Anouk mij ontzettend goed zou kunnen helpen! Helpt Anouk mij deze zomer voor t eerst van m’n leven in een naveltruitje naar een festival??

 13. Wat wijze adviezen zijn meer dan welkom! Het gaat inderdaad om die laatste kilo’s die er maar niet af willen. Ondanks 5 keer sporten in de week. En ik weet waar het aan ligt; de angst om juist WEL te eten! Ergens in mijn achterhoofd hoor ik altijd dat stemmetje zeggen; Elk pondje gaat door het mondje. Maar weet ook dat als je veel sport, je juist voldoende moet eten en op de een of andere manier lukt me dit niet uit angst om aan te komen of de verkeerde dingen te eten. Een duwtje in de rug om de angst om te eten weg te nemen zou meer dan welkom zijn!

 14. Ik zou deze prijs super graag willen winnen! Ben al goed bezig, maar gerichte adviezen van een professional zijn erg welkom. Ik ben erg gemotiveerd om aan mezelf te werken! De beroemde ‘knop’ is om! Deze prijs zou ik dus super graag willen winnen!

 15. Ik ben een enorme sportliefhebber, eet gezond en sport veel. Toch heb ik relatief gezien een hoog vetpercentage. Ik zeg eerlijk ‘relatief gezien’, ik voel me redelijk fit, mijn percentage zit rond de 20%.
  En waar zit precies dat deel? Juist, bij mijn armen (triceps) en rond mijn buik. Mijn eetpatroon is al erg veranderd, alleen er kan ergens nog iets beter. Zelf weet ik niet wat, iemand die meekijkt kan vast enorm helpen!

 16. Hoi hoi,

  Ik wil dit dieetadvies graag winnen voor mijn zusje. Zelf ben ik een aantal jaren onder begeleiding van een dietiste 15 kilo afgevallen. Nu zie ik hoe mijn zusje met haar overgewicht aan het stoeien is en wil haar heel graag helpen. Ze heeft een aantal jaren een blessure opgelopen waardoor ze niet intensief tot helemaal niet kan sporten (scheenbenen/rugklachten). Nu heeft ze een fysiotraject achter de rug en kan ze weer rustig aan beginnen met sporten. Het zou fantastisch zijn als ze tegelijkertijd ook haar strijd tegen de kilo’s zou kunnen strijden. Hopelijk kan ik haar met een beetje hulp van Anouk helpen om zichzelf weer lekker te voelen.

  Wil wel even vermelden dat ik mijn zusje natuurlijk blijf steunen en haar help met de afvalrace ook zonder dit te winnen 😉

  Lieve groetjes,
  Sanne van den Bogaart

 17. Hello Ladies,

  Graag zou ik dit willen winnen, puur omdat het nu tijd is om de knop om te zetten, ik ben supertrots op mijn curls en curves, maar het mag wel ‘strakker’ en ‘sterker’ ook het aanpassen van mijn eetgewoontes want ja ik ben net als vele vrouwen de ‘emotie’ eter, ik wil graag weer in bikini staan zonder een doek om mij heen te slaan om dat ene rolletje weg te ‘verdoeken’.. Hoop dat jullie MIJ als 1 van de vele inzendingen uitkiezen #fingerscrossed

 18. Hallo,

  Lieve mensen van ilovehealth!
  Ik heb jammer genoeg net jullie gevonden op internet!
  Jullie artikel health en sport daar ga mij interesse eerst naar uit!
  Ik dacht eerst dat ik wel veel weet van gezond eten enz.
  Als ik sommige artikel van jullie lees, kom ik dingen te weten dat ik nog niet wist.
  Dat verrast mij wel!

  Heb soms ook nog vragen over wat voor eet patroon goed voor mij is?
  omdat u zeg ook ieder lichaam is anders!
  Afgelopen 2 jaar heb ik veel dingen geprobeerd.
  bijv. eiwitdieet, koolhydraat dieet, enzo.
  Ik was veel afgevallen maar ik kreeg klachten maag klachten en bleek dat ik lactose intolerantie had. Ik kon veel sporten maar mijn buik bleef maar opgeblazen buik en hele dag zeurend gevoel dat was niet zo fijn! Nu let ik op maar ik heb nog geen strakke buik dat ik heel graag wil hebben.
  Ik ben opzicht wel tevreden wat ik heb bereik. Maar ik doe toch wat fout.
  want ik sport wel veel maar waar is mijn strakke buik?
  Dat niet alleen? Eet ik wel gezond?

  Ik zal heel erg prijs opstellen dat twee maanden gratis advies kan krijgen!
  Dan ga ik sowieso ga in de lucht springen als ik het win!

 19. Ja graag! Ik ben anderhalfjaar bezig met sporten en gezonde voeding en ben nu bezig om die buikvetjes weg te krijgen, maar ik weet niet hoe! Ik sport al wat vaker en eet vaker vervangers van brood en pasta maar het gaat maar niet weg. Advies is dus meer dan welkom! 🙂

 20. Tof! Vooral omdat het veel fijner is met sporten een gebalanceerd dieet te hebben en zo meer energie te hebben om vroeg op te staan.