What’s new november 2019

Food, Health, Life  /   - 

Er is weer een nieuwe What’s New! Wat hebben wij gespot op het gebied van food en health , of juist not-so-health?  Dit zijn alle leuke newbies van november 2019 die wij jullie niet willen onthouden.

Kayori

Herken je dat gevoel; wanneer je terug komt van vakantie, je je huis het liefst net zo inricht als dat ene leuke hotel of die schattige b&b waar je hebt geslapen? Nou dat heb ik dus altijd als ik (Mirte) terug kom van Bali (Ik denk dat Daisy mijn gevoel meer dan begrijpt;)). Omdat je op Bali zoveel fijne en vooral mooi ingerichte accomodaties hebt die je vakantie sfeer geven, wil je dit het liefst ook thuis creëren. Althans ik wel. Lekkere wierrookjes, kaarsen, leuke kussentjes, en niet te vergeten een fijn dekbed. Want dat is zo bepalend voor de sfeer in je slaapkamer. Omdat ik helaas niet genoeg geld heb om gelijk mijn hele huis om te toveren in Bali sferen, probeer ik toch met kleine aanpassingen zo ver mogelijk te komen. Een nieuw dekbed dus. Een merk dat perfect aansluit bij het gevoel dat ik thuis wil creëren is het nieuwe Nederlandse merk Kayori. Het merk is geïnspireerd door de Oosterse cultuur, werkt enkel met natuurlijke en verantwoorde materialen en staat voor eenvoud. Want het zijn de kleine dingen die er toe doen in het leven, zo schrijven ze op hun site. En geef ze eens ongelijk! Kayori wist bij mij de juiste snaar te raken, want dat is precies het gevoel dat Bali bij mij teweeg brengt. Het is simpel. Geen poes pas, 101 accessoires in huis, dure design items, of juist te goedkope troep, maar terug naar een goede, natuurlijke en eenvoudige basis, die ons weer helpen herinneren aan de vanzelfsprekendheden om ons heen. Amen;)!

Kayori in te verkrijgen in verschillende beddenspeciaalzaken of te bestellen via hun website. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Home is the starting place of love, hope and dreams. ✨ #kayori #kayorinl #home #love #hope #dreams #duvetcollection #bedroom #homedecor

Een bericht gedeeld door Kayori (@kayori.nl) op

Salt of the Earth Pure Balance

Al eerder introduceerde ik (Mirte) dit merk in de What’s new rubriek.  Salt Of The Earth Deo is een natuurlijke deodorant dat zout het werk laat doen ipv chemische en ongezonde stoffen. Het is niet getest op dieren, bevat dus enkel natuurlijke stoffen en laat geen (witte of gele) strepen achter. Zo’n half jaar geleden ontdekte ik dit merk, en sindsdien gebruik ik geen andere deo’s meer. Niet alleen omdat het beter is voor mens en milieu, maar ook omdat ze gewoon heel erg fijn en betaalbaar zijn. Sinds kort hebben ze er een nieuwe geur bij: Pure Balance Bergamot & Cedar. Uiteraard heb ik deze al getest. Wederom een aanrader hoor! Salt of the Earth is te verkrijgen bij o.a. Etos, Kruidvat en Jumbo.

Cute Nutrition

Wanneer je je zo nu en dan in crossfitkringen begeeft, dan is het soort proteïne poeder dat je gebruikt een interessant gespreksonderwerp. ‘Welk merk gebruik jij’,’Welke smaak?’, ‘Vegan of niet vegan?’, ‘Met of zonder extra aminozuren?’….En zo kan ik (Mirte) nog wel even doorgaan.  En dat is ook niet zo gek, want er zijn inmiddels heel wat verschillende soorten whey poeders op de markt te verkrijgen. Zo ontdekte ik afgelopen maand weer een nieuw merk: Cute Nutrition. All the way from London, en sinds kort ook te verkrijgen in NL. Helemaal hip en happening, want Cute Nutrition is een grote speler onder de fitnessmodels, wereldwijd. Betaalbare prijzen, lekkere smaken en leuke verpakkingen kenmerken dit merk. Van eiwitrepen en poeders tot supplementen en sport tops, alle producten hebben een cute, stijlvol en roze jasje. I like it;). Ik probeerde de Whey strawberry cheesecake, en dat is zeker een aanrader. En niet te vergeten; hun weerstandsbanden. Deze zijn een van de betere hoor. Ik heb inmiddels al heel wat elastieke fitnessbanden versleten, en niet omdat ik ze zoveel gebruik, maar omdat ze dus zo snel stuk gaan. De Cute weerstandsband is van heel dik elastiek en dus vrijwel niet kapot te krijgen. Dikke tip van mij dus!

Sinterklaas Pindakaas

De ILH redactie is gek op pindakaas. Met banaan en kaneel, of met komkommer en sambal. Yum! Maar toen was er dit: Sinterklaas Pindakaas. Pindakaas met kruimels van kruidnoot. OMG! Een speciale editie tijdens Sinterklaas november 2019 (daarna verdwijnt hij dus weer, dus inslaan!!!), dus dat wordt rennen naar de winkel. En ook geschikt voor mensen met intolerantie voor gluten, want hartstikke glutenvrij.

what's new, sinterklaas, pindakaas

Wat hebben jullie gespot in november 2019? En wat is jullie favoriet? Laat het weten in een reactie!
Liefs, team ILH

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *