Tips bij binnen blijven door het coronavirus

Health, Life  /   - 

De komende tijd zullen we op ILH extra aandacht besteden aan het coronavirus. Zo lees je tips om je immuunnsysteem te boosten, wat te doen tijdens thuisquarantaine en delen we gezonde recepten. 

 

Wat een gekke tijd he. Het grootste deel van onze tijd zit de ILH redactie op het moment binnen. En dat moet ook. Af en toe een ommetje maken is oke, mits je écht die 1,5 meter afstand neemt. Maar toch luidt ons advies: blijf zoveel mogelijk lekker binnen. Er komt heus weer een einde aan deze tijd, er komen nog genoeg lente- en zomerdagen. En volgend jaar wordt het gewoon weer voorjaar. En die tijd dat je thuis zit kun je heus nuttig en leuk besteden. Wij zetten voor jouw een aantal tips op een rijtje. What to do tijdens binnen blijven door het coronavirus?

Tips bij binnen blijven

Koken – Trek je kookboeken uit de kast en duik de keuken in. Kies wel voor een recept waarvan je de meeste ingredienten in huis hebt! Zo min mogelijk het huis uit natuurlijk het allerbeste. Doe veel boodschappen in een keer en ga niet voor onnodige kleine dingen op en neer naar de suup.

Knutselen – Van tekenen tot schilderijtjes maken. Ga creatief aan de slag!

Huishoudelijke klusjes  – #belikedais en ga in huis aan de slag. Ruim dat rommelhok op, begin een de tuin of geef de muur een nieuw kleurtje.

Begin aan een nieuwe serie – Start met een nieuwe serie! Lekker onder een dekentje. Hier vind je tips voor netflix series!

Bak een cake – Bak een aantal cakes, snijd door de midden en hang deze aan de deur bij je buurtjes/opa/oma/tante/ouders etc.

Doe een thuisworkout – Ga aan de slag met een thuisworkout. Zo blijf je lekker fit tijdens quarantaine. Wat dacht je van een online lesje van The Workout Lab? Het online rooster vind je op hun insta. 

Lezen – Lees een boek! Kies een boek uit de kast en start reading.

Facetimen – Facetime je opa/oma/ouders/vrienden/vriendinnen/familie etc. Je kunt ook groepscalls doen. Wie zegt dat social distance alleen hoeft te zijn?

Luister een podcast – Oortjes in, nestel jezelf voor het raam met een cappucino en zet een podcast op. Onze tips? Man, man, man de podcast, Zie jezelf van Noeska, Wonen met Jet. 

Spelletjes spelen – Ouderwets, gezellig spelletjes spelen. Lekker knus!

Wat zijn jou tips bij binnen blijven? Deel het met ons! Blijf lekker binnen, en blijf gezond. <3

Liefs, het ILH team

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties

  1. Leuke tips! Wat ik probeer te doen is eindelijk dat fotoboek maken wat ik al zo lang van plan ben en, iets minder leuk, achterstallige huishoudelijke klusjes doen. Keukenkastjes schoonmaken, ramen zemen e.d. Als dit gebeurd is geeft mij dat altijd een heel voldaan gevoel en.. … voorlopig ben je er weer even vanaf. Dus als we straks weer naar buiten mogen, in het zonnetje, heb ik alle tijd, want de k…klusjes zijn gedaan 🙂