PHOTO DIARY // De maand maart op het ILH HQ

Health, Life  /   - 

Maart was een ietwat gekke maand. 4 weken geleden stond Dais nog op de ski’s en waren we volop aan het werk. Nu ziet het er iets anders uit.. Gelukkig kan de ILH redactie makkelijk vanuit huis werken. En dat doen we dan ook vrolijk! Voor jullie een extra uitgebreide photo diary van de maand maart. Lekker leesvoer 😉 Have fun!

Daisy

Daisy, photo diary
Man man man… wat heb ik gegierd en gelachen deze wintersport met mijn vriendinnen in Flachau. 17 years and counting. Ik gun echt iedereen vriendinnen zoals die van mij. Maar echt. The best!!!
Daisy, photo diary
Naar de speeltuin met oma. Zo zoet!!!
Daisy, photo diary
Een weekendje Rotterdam met Roij. “Quality time” 😛
Daisy, photo diary
Er worden steeds meer maatregelen genomen en het ziet er nu echt naar uit dat we de komende tijd thuis moeten blijven. Gelukkig zijn wij heel goed in samen thuis knuffelen!
Daisy, photo diary
Iz is er klaar voor, haar krijgen ze niet klein. Skibril en mondkapje op en gaan! (Dit is natuurlijk een grapje, wij blijven veilig binnen 🙂 )
Daisy, photo diary
Ik heb een keihard Corona doel gesteld: 1 juni ga ik de halve marathon lopen. Genoeg tijd om te trainen these days. Lekker naar buiten enn rennen. Zo kom ik ook nog een beetje fit uit quarantaine!
Daisy, photo diary
Heb je deze blog gelezen met tips what to do bij thuis zitten? #belikedais en schilder je muur. Met wijn.
Daisy, photo diary
Lekker lachebekkie van mama. Wat wordt je groot!!! En hoewel ik je soms achter het behanng kan plakken, is samen thuis zijn ook stiekem wel heel gezellig.
Daisy, photo diary
WOW!! Het laatste weekend van maart was er 50% korting in de ILB webshop. En jullie bestelde mega veel. Thanks, thanks, thanks!

 Lindelotte

Lindelotte, photo diary
Begin maart had ik het diner van mijn nichtje. Super gezellige avond!
Lindelotte, photo diary
CUTENESS OVERLOAD! Zie je dat poepie op rechts? Dat is Teddy. Begin april (aanstaande zaterdag dus) komt ze bij mijn ouders wonen. Gelukkig breng ik daar in deze coronatijden veel tijd door. Extra veel knuffelen dus!
Lindelotte, photo diary
Ik vreet d’r nu al op! <3
Lindelotte, photo diary
Day …. of quarantaine got me like… Even naar de bakker voor iets lekkers. Volgende week op ILH: tips tegen snack attacks en bankhangen 😉 #fituitquarantaine
Lindelotte, photo diary
De dag beginnen met een wandeling met mama en mijn broer. Extra veel quality time in deze tijd.
Lindelotte, photo diary
Een avondwandeling. Nu de sportscholen dicht zijn en we veel binnen zitten, vind ik het heerlijk om te wandelen. En extra lekker nu het zulk mooi weer is en langer licht blijft.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *