12 x de leukste Netflix tips als je met griep op bed ligt

Health  /   - 

Allemaal leuk en aardig die winter, maar die vervelende griep mag wat ons betreft wel achterwege gelaten worden. Vorige week was het raak en lag ik geveld door de griep op bed met m’n neusspray en tissues. Wat je dan kunt doen? Diep onder de wol kruipen met een kop thee, Otrivin neusspray en een Netflix film of serie (en zorgen dat je genoeg vitamientjes binnen krijgt natuurlijk ;)) Dit zijn de leukste Netflix tips als jij geveld bent door de griep + een handige bonus tip.

1. Bird Box

Misschien wel 1 van de meest besproken films van de afgelopen tijd: Bird Box. De film gaat over Malorie (gespeeld door Sandra Bullock), die zichzelf en haar kinderen probeert te redden van een duistere kracht die er voor zorgt dat een groot deel van de bevolking zelfmoord pleegt bij het zien hiervan. Samen met haar kinderen probeert ze een plek te vinden waar zij veilig zijn, maar dit gaat alleen geblinddoekt.

Bird Box, netflix, griep, otrivin

2. 13 reasons why

Misschien wel 1 van de meest spraakmakende series op Netflix. Hannah Baker pleegt zelfmoord en laat tapes achter waarop zij haar verhaal doet. De tapes vertellen de 13 redenen waarom Hannah zelfmoord heeft gepleegd…

3. The Affair

The Affair is very binge waardig als serie! Het verhaal gaat – surprise – over een affaire. Noah Solloway is een schrijver die hard aan zijn carrière werkt. Met tegenzijn gaat hij met zijn vrouw en vier kinderen op vakantie bij zijn schoonouders. Daar ontmoet hij Allison Bailey en je raadt het al: de vonk slaat meteen over. De serie bekijk je steeds vanuit het oogpunt van een ander personage. Drama, spanning en verdriet all over the place.

the affair, griep, otrivin

4. The Good Doctor

Okay, deze serie vind je op Videoland, dus je moet even een uitstapje maken van Netflix. Maar je kunt wel lekker levelen met al die zieke mensen, tijdens je griepje. You are not alone en gedeelde smart is halve smart! In The Good Doctor gaat de aandoenlijke jonge arts met autisme in een ziekenhuis aan het werk. Heerlijke wegkijker.

Extra anti-griep tip 1

Natuurlijk zijn deze Netflix tips hartstikke handig, maar ik snap ook dat het helemaal niet comfortabel is om in bed te liggen met een potdichte neus. Daarom heb ik een handige bonus tip voor jou! Wanneer je verkouden bent helpt Otrivin om je verstopte neus te openen, zodat je snel weer vrij kunt ademen. Otrivin neusspray zorgt voor een snelle en langdurige verlichting, het vermindert de zwelling van het slijmvlies in de neus. De hydraterende formule beschermt tegen uitdroging en irritatie. Het helpt om de neusdoorgang vrij te houden, waardoor je gemakkelijker kunt ademhalen. Heb je juist last van een loopneus? Dan is er ook nog Otrivin duo. Deze spray heeft een unieke 2-in-1 werking. Otrivin duo is eerste (en enige) neusspray die 2 werkzame stoffen bevat voor een dubbele werking bij (neus)verkoudheid, dus bij een verstopte neus én een loopneus. Je merkt al direct verschil (en dat is toch wel zo fijn als je naar lucht ligt te happen). Dat maakt series kijken toch een stukje fijner!*

*Het assortiment Otrivin bij neusverkoudheid bestaat uit geneesmiddelen (xylometazoline) en medische hulpmiddelen. Lees voor aankoop de aanwijzingen op de verpakking.

Afbeeldingsresultaat voor otrivin neusspray

[Advertorial – Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Otrivin. Dit verandert echter niets aan mijn mening of oordeel over een product of merk]

5. You

Een charmante baas van een boekwinkel is geobsedeerd door een opkomend schrijfster en neemt wel heel extreme stappen om haar aandacht te trekken. Mega spannend!

griep, netflix, otrivin, you

6. Suits

Mike komt, zonder diploma, bij een sollicitatie gesprek terecht bij een van de beste advocaten in New York: Harvey Specter. Harvey waagt een gok en neemt Mike aan. Lekker om weg te kijken!

7. Orange is the new black

Heb jij je wel eens afgevraagd hoe het er aan toe gaat in de vrouwengevangenis? Piper wordt veroordeeld tot 15 maanden gevangenis voor het transporteren van drugsgeld voor liefje Alex. Chapman verruilt haar comfortabele leven in New York voor een oranje overal en komt terecht in de vrouwengevangenis.

8. Black Mirror Bandersnatch

Ken je dat? Zit je helemaal in de film, komt er opeens een plottwist waar jij helemaal niet op zat te wachten. Dat is nu verleden tijd! Black Mirror Bandersnatch is de eerste interactieve film op Netflix.

Afbeeldingsresultaat voor orange is the new black

Extra anti-griep tip 2

Drink een kopje taugé thee! Tau wat? Ja echt, dit helpt bij een griepje en verkoudheid.

9. Dynasty

Misschien ken je Dynasty wel van vroeger, de serie werd namelijk in een nieuw jasje gestoken. Blake Carrington wordt verliefd op Cristal en besluit, tegen de wil van zijn dochter in, met haar te trouwen. En dat niet alleen, Cristal krijgt ook een belangrijke functie in het familiebedrijf. Laat dat net de functie zijn die zijn dochter maar al te graag had willen hebben. Twee seizoenen vol drama. Heerlijk.

10. Gossip Girl

Gossip girl mag natuurlijk niet ontbreken in het rijtje van Netflix tips. High school drama en wegdromen met Chuck Bass doet je spontaan vergeten dat je met griep op bed ligt. Met 6 seizoenen ben je best een lekker tijdje bezig. Hopelijk duurt je griep niet zo lang.

gossip girl, netflix tips

11. Elite

Van de makers van Casa de Papel, nog een Spaanse binge-waardige serie. Een beetje een Spaanse (en spannende) variant op Gossip Girl. Élite gaat over drie tieners die naar Las Encinas, een luxe priveschool, komen. Zij behoren niet helemaal tot de absolute elite, maar voor hen zit er niets anders op, nadat hun eigen school is verwoest door een aardbeving. De kinderen van rijke ouders zitten niet op de komst van dit drietal te wachten.

12. You, me, her

You me her gaat over Jack en Emma, een getrouwd stel dat het allemaal goed voor elkaar heeft, althans zo lijkt het. Hun seksleven kan daarentegen wel wat spannender. Ze huren een callgirl in, genaamd Izzy (he waar zou die naam vandaan komen!), om het allemaal wat spannender te maken. Dat kan natuurlijk alleen maar mis gaan.

Wat zijn jouw favoriete netflix tips? En kende jij Otrivin al? Wat doe jij bij griep? Laat het weten in een reactie!

Liefs, Daisy

[Advertorial – Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Otrivin. Dit verandert echter niets aan mijn mening of oordeel over een product of merk]

1 reactie

Comments are closed.